Отговори
# 630
Удължиха си агонията, според мен. Не е здравомислещо такова нещо. Голям праз като не са заедно. И на мен ми допадат много като двойка в сериала, но не мога да проектирам тези им герои в живота, абсурдно е просто.

# 631
Много ми се иска е така тримата в някой проект да ги видя че в Айнен Айнен не ми стигна много ми беше малко.

# 632
Няма лошо, нека се снимат заедно тримата. С Нилка направи 3 проекта, вече си знаят и кътните зъби 😄

Аслъ и Али

Мелиса и Димитри

Нил и Дениз

Обаче, ако повтори с Яска няма да имам нищо против 😍

Той само да се върне на екран... 😉

# 633
Ясото и свърши сериала с Наталия Симеонова  - Кубиляй
тъй че няма проблеми вече сме свободни... 🧿💓

# 634
Момичета, къде мога да намеря линкове към филмите и сериалите с Керем, с бг субтитри?
Общо взето съм гледала само два-три сериала с него. Та докато се активира с нов проект, да наваксам със старите. Simple Smile

# 635
Тони, на първа страница на темата има всичко преведено - повечето е с бг субтитри, само един от филмите е с руски, а на Айнен страницата е изчезнала.

# 636
  • София
Така… идвам да споделя впечатления от новия сериал на Серенай и Къванч - ами мютиш, бомба гиби, харика!!! Харесвам актьори, които не се хвърлят от проект в проект, ами изчакват и избират правилния. При Серенай няма слабо. Всичките й роли са много силни и сериалите - успешни. Къванч и той така. Трейлърът към епизод 2 също е приказка. Много съм доволна, браво за избора им! А и са много химични заедно. Heart Eyes

В този ред на мисли пожелавам на Керем да избере силен и успешен проект. Иска ми се партньорка да му е една от отвърдените турски актриси, а не той да изнася проекта на свой гръб. Абе желая му силен и интересен сценарий, добър режисьор, изпипана кинематография, подобаващо добра за нивото му партньорка и висок рейтинг! Simple Smile

# 637
Оперирали са Керем от дискова херния
След като си почине ще започне да работи.

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1633407836976820225?s=07

Да минава бързо!

За СерКъв тандема немам думи... Керем Чатай си знае работата.

# 638
Леко възстановяване на Керем.🍀 В последните дни наистина се изгуби, а той бил в болница.
Хектор ще се грижи за него

"Не един ден... Всеки ден"

Бърборанке, радвам се, че ти е харесало "Семейството". И започва със силен рейтинг 🌼

# 639
  • София
Честит празник, дами! Бъдете щастливи, обичани и вдъхновени. Не само днес, а всеки ден. Gift Heart

На Керем бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

# 640
Бързо възстановяване на Керем. Hands Pray

# 641

Керем днес е повече от словоохотлив. Обещава танци и нови приключения.

Феновете заливат мрежите с негови снимки.....всяка е от хубава по-хубава Grinning

Между чакането на проектите на любимците изгледах първи епизод на семейтвото. Не съм фен на Серенай и Къванч, но не може да им се отрече синхрона и така наречената "химия" между тях. Абеее, който си го може, го може. Двамата ако ще с дървета да играят изтръгват най-доброто от него. Преди около година гледах Къванч в мини сериала за подводницата по Netflix и макар да не съм му станала фен, много го харесах. Преди месец гледах Серенай с Бурак Дениз в "Шахмаран" и също много я харесах. Така че, семейството и двойката са ново приключение и глъдка свеж въздух сред скуката от екрана. Някак си рибарчета, рани тук и там и сладки сиропи не ме карат да си пусна епизод. Ама аз не съм критерии за добра турска история, защото извън любмците ми друго не гледам.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 17:37 от DeniAra

# 642
Дени, Flowers Hibiscus

Хайде, чакаме да танцуваме с Керем. Много ми липсва на екран, но искам да го видя в силна роля като Ийит Кълъч.

# 643
Има една черно бяла фотосесия на Иит, която много точно представя героя, тъмните краски са в повече също като душата му, която така и не можа да се излекува и да излезе на светло.
Нека следващият му герой бъде противоречив, нито добър, нито лош...

2 серия на новия сериал "Завръщане от..." снощи е била с голяма гледаемост, също като първата миналия понеделник. Следва епизод 3... 😁
Next Monday 🤠

# 644
  • София
Сигурно ще ви изненадам с включването си. Надявам се да не бъде изтрит коментарът ми - мисля, че няма причини за това, все пак е по темата. Освен професионалния живот на Керем, обсъждаме и личния. А Ханде беше свързана в определен период и с двата. Wink

Не виждам нищо лошо в това тя да бъде, с когото си поиска. Напротив. Като жена напълно я разбирам и не виждам защо е осъждана за “поведението си”. Млада е, красива е, свободна е. Това, че в даден момент е била жената до Керем, не означава, че след него трябва да стане монахиня. Пробвали са, не се е получило, всеки продължава с живота си. Ханде има пълното право да пробва, докато намери този, когото търси, за да бъде щастлива. По-добре да се разделя с мъжете, с които не е щастлива, вместо да стои с тях и да си губят взаимно времето. Някои жени имат късмет и от първия път попадат на своя човек. Други по-трудно намират подходящия. Живот, какво да се прави! Не смятам, че жените, които имат 2-3 или повече връзки, трябва да бъдат осъждани и определяни като леки. Самата аз не открих голямата любов от първия път, но какво от това? Да се откажа и да остана сама  ли?! Реторичен въпрос. Някои жени търсят до  40 и тогава срещат човека. Нека не бъдем съдници на чуждия живот. Wink

На Керем пожелавам също да открие любовта. Според мен му е време да създаде семейство. Но той си знае. Ще поживеем и ще видим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт