@Monda29422683
•Kerem Bürsin
„Да бъда идеалният мъж не се отнася само за мен. Животът не е само за мен. Да помагаш на другите, да помагаш за нечие щастие, здраве, успех, е може би това, което ще ме направи идеалния мъж. Винаги обичам да давам от връщане на това, което вселената ми даде"🫶
•Керем Бюрсин

@Monda29422683
-KeremBürsin
"Мисля, че да обичаш означава да приемаш. Няма его или каквото и да е. Любовта е да приемеш хората такива, каквито са. Ако обичаш, започваш да бъдеш конструктивен и те е грижа. Не нараняваш другите заради твоите ползи." 🥰
-КеремБюрсин

@Monda29422683
-Kerem Bürsin
„Предпочитам да бъда сам пет години, отколкото да имам много неудобни връзки. Някои хора имат много безсмислени връзки, защото не могат да бъдат сами. Най-добрият пример за любов в живота ми беше този на баба ми и дядо ми. "
- Керем Бюрсин

@bursinbestie
@HeForSheTurkiye
#KeremBürsin
„Ние сами трябва да действаме за равенство и да призоваваме другите да предприемат действия (...), което не означава, че трябва да се ограничаваме само до днес. В други дни трябва да обърнем внимание на проблема по същия начин. Правата на жените са въпрос на правата на човека.“
@HeForSheTurkiye
#KeremBürsin
Днес, вчера и всички дни назад феновете споделят части от стари интервюта на Керем. Не знам защо, но много от феновете мислят, че той преживява много силна болка и страда от новината за връзката на Ханде. Повечето думи на феновете са някави утешителни, насърчителни и др. подобни. Моето мнение е, че Керем е зрял, опитен и умен мъж, който може да се справи с всякакви любови, раздели и новини. Не знам дали през последната година са имали взаймотношения с Ханде, дали снимки и съобщения са били истински, но дори и да са били заедно, или да са се опитвали да закрепят връзката си, Керем чудесно е знаел, че краят е близо. Новина за връзката на вече бившата му приятелка не е била шок за него. Даже да му е било трудно, вече го е преживял. Животът е пред него. Пълен с изненади, нова любов, щастливи моменти и сбъднати мечти. Същото се отнася и за Ханде. Изборите, които правят са с последствия единствено за тях самите. Добър плод или негативи от изборите си ще получават и двамата. Това си е житейски факт за всеки човек. Не съм против Ханде, но категорично съм за Керем с две ръце.