@Monda29422683
•Kerem Bürsin
„Да бъда идеалният мъж не се отнася само за мен. Животът не е само за мен. Да помагаш на другите, да помагаш за нечие щастие, здраве, успех, е може би това, което ще ме направи идеалния мъж. Винаги обичам да давам от връщане на това, което вселената ми даде"🫶
•Керем Бюрсин

@Monda29422683
-KeremBürsin
"Мисля, че да обичаш означава да приемаш. Няма его или каквото и да е. Любовта е да приемеш хората такива, каквито са. Ако обичаш, започваш да бъдеш конструктивен и те е грижа. Не нараняваш другите заради твоите ползи." 🥰
-КеремБюрсин

@Monda29422683
-Kerem Bürsin
„Предпочитам да бъда сам пет години, отколкото да имам много неудобни връзки. Някои хора имат много безсмислени връзки, защото не могат да бъдат сами. Най-добрият пример за любов в живота ми беше този на баба ми и дядо ми. "
- Керем Бюрсин

@bursinbestie
@HeForSheTurkiye
#KeremBürsin
„Ние сами трябва да действаме за равенство и да призоваваме другите да предприемат действия (...), което не означава, че трябва да се ограничаваме само до днес. В други дни трябва да обърнем внимание на проблема по същия начин. Правата на жените са въпрос на правата на човека.“
@HeForSheTurkiye
#KeremBürsin
Днес, вчера и всички дни назад феновете споделят части от стари интервюта на Керем. Не знам защо, но много от феновете мислят, че той преживява много силна болка и страда от новината за връзката на Ханде. Повечето думи на феновете са някави утешителни, насърчителни и др. подобни. Моето мнение е, че Керем е зрял, опитен и умен мъж, който може да се справи с всякакви любови, раздели и новини. Не знам дали през последната година са имали взаймотношения с Ханде, дали снимки и съобщения са били истински, но дори и да са били заедно, или да са се опитвали да закрепят връзката си, Керем чудесно е знаел, че краят е близо. Новина за връзката на вече бившата му приятелка не е била шок за него. Даже да му е било трудно, вече го е преживял. Животът е пред него. Пълен с изненади, нова любов, щастливи моменти и сбъднати мечти. Същото се отнася и за Ханде. Изборите, които правят са с последствия единствено за тях самите. Добър плод или негативи от изборите си ще получават и двамата. Това си е житейски факт за всеки човек. Не съм против Ханде, но категорично съм за Керем с две ръце.

И ако ме попитате защо го публикувам тук, няма да мога да ви отговоря. Единственият ми логичен отговор е, че искам да го прочетете вие.

Бързо да се възстановява.
Честито на Гюнфер, да е здрава и да намира все по-добри ангажименти на нашето момче.