Отговори
# 645

Linda💎🤘 Fan account
@Monda29422683
"Being the ideal man isn't just about me. Life is not just about me.Helping others, helping someone's happiness, health, success, is perhaps what will make me the ideal man.I always like to give from giving back what the universe gave me"🫶

•Kerem Bürsin

„Да бъда идеалният мъж не се отнася само за мен. Животът не е само за мен. Да помагаш на другите, да помагаш за нечие щастие, здраве, успех, е може би това, което ще ме направи идеалния мъж. Винаги обичам да давам от връщане на това, което вселената ми даде"🫶

•Керем Бюрсин

Linda💎🤘 Fan account
@Monda29422683
"I think. to love is to accept.There is no ego or whatever. Love is about accepting the people as they are.If you love, you start being constructive and you care. You don't harm others for your benefits."🥰

-KeremBürsin

"Мисля, че да обичаш означава да приемаш. Няма его или каквото и да е. Любовта е да приемеш хората такива, каквито са. Ако обичаш, започваш да бъдеш конструктивен и те е грижа. Не нараняваш другите заради твоите ползи." 🥰

-КеремБюрсин

Linda💎🤘 Fan account
@Monda29422683
"I'd rather be alone for five years than having a lot of awkward relationships.Some people have a lot of nonsense relationships because they can't be alone. The best example of love in my life was that of my Grandmother and Grandfather."

-Kerem Bürsin

„Предпочитам да бъда сам пет години, отколкото да имам много неудобни връзки. Някои хора имат много безсмислени връзки, защото не могат да бъдат сами. Най-добрият пример за любов в живота ми беше този на баба ми и дядо ми. "

- Керем Бюрсин

sole | fan account
@bursinbestie
“We must act for equality ourselves and call on others to take action (…) that doesn’t mean that we should be limited to today only. In other days, we should pay attention to the issue the same way. Women’s rights is a human rights issue.”
@HeForSheTurkiye
 #KeremBürsin

„Ние сами трябва да действаме за равенство и да призоваваме другите да предприемат действия (...), което не означава, че трябва да се ограничаваме само до днес. В други дни трябва да обърнем внимание на проблема по същия начин. Правата на жените са въпрос на правата на човека.“
@HeForSheTurkiye
 #KeremBürsin

Днес, вчера и всички дни назад феновете споделят части от стари интервюта на Керем. Не знам защо, но много от феновете мислят, че той преживява много силна болка и страда от новината за връзката на Ханде. Повечето думи на феновете са някави утешителни, насърчителни и др. подобни. Моето мнение е, че Керем е зрял, опитен и умен мъж, който може да се справи с всякакви любови, раздели и новини. Не знам дали през последната година са имали взаймотношения с Ханде, дали снимки и съобщения са били истински, но дори и да са били заедно, или да са се опитвали да закрепят връзката си, Керем чудесно е знаел, че краят е близо. Новина за връзката на вече бившата му приятелка не е била шок за него. Даже да му е било трудно, вече го е преживял. Животът е пред него. Пълен с изненади, нова любов, щастливи моменти и сбъднати мечти. Същото се отнася и за Ханде. Изборите, които правят са с последствия единствено за тях самите. Добър плод или негативи от изборите си ще получават и двамата. Това си е житейски факт за всеки човек. Не съм против Ханде, но категорично съм за Керем с две ръце.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 22:31 от DeniAra

# 646
И аз смятам, че няма драма нито при Керем, нито при Ханде. Отдавна са разбрали, че няма да го бъде между тях. Може да са се виждали, може да са се чували, но като приятели. И аз съм поддържала нормални отношения с бивш партньор, не виждам къде е проблемът? Защо щом общуваш с бившия си или го подкрепяш в труден момент, то значи непременно сте във връзка пак. Или пък че майка му ти харесва профила или снимките. Защо пък да не го прави? Та изобщо не смятам, че Керем в момента е в някаква любовна депресия. И също не одобрявам нападките към Ханде. Има право да е с когото си иска. Наистина понякога ги съжалявам тези известни на какво са подложени. Това е някаква пълна лудост за мен. Anguished

# 647
Aбсолютно споделям мнението на ДениАра и Прия , Керем ако е страдал , е било , когато се разделиха и това е нормално . Ако са контактували през останалото време, е било като цивилизовани хора . Аз мисля ,че са сигурност са имали контакт по повод болестта на Мави . Всички останали ''страдания '' са измислени от феновете .
Пожелавам на Керем скоро да намери своята сродна душа . Heart
Привет , момичета Heart Eyes

# 648
Аз пък продължавам да мисля, че цялата им връзка беше ПР по време на сериала, та нито един от двамата не е страдал.

# 649
Не трябва да е било голямо страданието след като скачаш от връзка във връзка толкова бързо. Важи и за двамата. Ханде беше с Каан Йълдъръм нещо което нейните фенове услужливо пропускат или забравят, а Керо както разбрахме е имал летен флирт със Стефито Кайо. Това обаче феновете на Керем не го крият, а някои даже го аплодират 😂

Но в шоу бизнеса е така, рядко може да срещнеш истинска любов. В едно обаче съм съгласна животът си е техен и ще го живеят както си искат, с когото си искат, а не както фантазьорите са го измислили. С такива фенове хейтъри не са ти нужни.

И ако нещо Керем наистина преживява дълбоко то това са последиците от земетресението, а не връзка приключила преди цяла 1 година

# 650
Аз пък продължавам да мисля, че цялата им връзка беше ПР по време на сериала, та нито един от двамата не е страдал.

Споделям това мнение, с уточнението да е имало и малко пеперуди. Нито Керем,  Нито Ханде се разделят с някого за първи път. Големи хора са все пак, останалото са фенски фантазии за розови къщи, общи пътувания и дрън- дрън та пляс...
Може би Мави е тяхната допирна точка, а кой би останал бездушдн пред страданието на едно дете...дадох си и моите 5 стотинки по темата.
От Керем очаквам нови проекти, а на Ханде и пожелавам да е щастлива .

# 651
То голямата любов, ходиха два пъти на спонсорирани почивки и тагваха местата. Иначе всеки си обикаляше къде ли не сам (САЩ, Испания и т.н.). Тия вафли сме ги яли, да не ни ги пробутват.

# 652
✨Привет, момичета! ✨ Честита зима, хубавото е, че утре пак ще дойде пролетта! 💐
Извинявам се, не искам да спамя, но погледнах клипче с новия възлюбен на Ханде! 😃 Милият човечец, много угрижен ми се видя! Разсмя ме контраста в настроенията на двамата влюбени...  Не се интересувам от лИбовта на Керем и доскорошната му любима, предпочитам да има нов проект на хоризонта за Керем, но признавам си, не ме отмина тази лавина на контрастни чувства. Малко като филм го гледам вече, какво ли ще покаже следващата серия?... Надявам се не съм наранила някое чувствително сърце, което страда по раздялата отпреди година. Лек и свеж ден от мен❣️

# 653
  • София
Оф, на мен ми се иска да се случва вече нещо покрай Керем, да имаме нов материал за обсъждане. Дали нова любов или нов проект, все едно. Всичко старо е предъвквано толкова пъти, че вече не е интересно (поне за мен). Буквално всички страсти са ми минали и съм напълно претръпнала към миналото, в това число минали сериали, връзки с Ханде, Серенай и т.н. Едно такова безразлично ми е в момента. Затова и пиша рядко. Едно на ръка нямам какво да обсъждам. Второ нямам и особено време, камо ли да го губя в писане за безсмислени отминали неща. Confused

Усмихнат ден, момичета!
И Весела Коледа, хах. Nature Snowflake

# 654
Bell И ако ме попитате защо го публикувам тук, няма да мога да ви отговоря. Единственият ми логичен отговор е, че искам да го прочетете вие.
Bell "Ако си избираш жена за леглото, не му мисли много. Тя няма какво друго да ти предложи освен една "забавна" вечер. Но нека си дойдем на думата.Все ще дойде ден, в който самотата ще кацне като пиленце на рамото ти. Тогава ще започнеш да се оглеждаш за жена, с която има какво да си кажеш. Жена, която освен любовница, е добър събеседник. Жена, която ще те пита:"Как мина денят ти?" , "прибра ли се вкъщи?" , "гладен ли си?" Жена, която е прочела повече от една книга през живота си. Жена, която ще те опознае болезнено добре, ще те изслуша, ще ти помогне да се превърнеш в най-добрата версия на себе си. Жена, която ще вярва в теб, ще ти ръкопляска за всяко постижение, ще те прегръща за всеки провал. Жена, която няма да се интересува дали колата ти току що е излязла на пазара, щом ще й е топло на душата, дори само да седи на пейка в парка с теб. Не, не, тя няма да бъде просто забава. А спътник и опора до гроб. Минат ли година, две, ще се зачудиш, какво по дяволите си правил преди да я срещнеш? Че тя ще ти даде много повече от едно преживяване. Ще ти даде безброй нови. С нея всеки ден ще се случва нещо диво, интересно, различно, запомнящо се. Всеки божи път, щом я погледнеш в очите, ще виждаш майката на децата си. И след тази любов, просто една "забавна" вечер няма да те изкушава. Защото си намерил онази, с която си заслужава да посрещнеш сутринта. Заслужава си и го знаеш."
Bell За да съм в темата - идва пролет, нови надежди, нови мечти, нови проекти и една нова любов. Нека всичко да е ново.

# 655
Стина 🍀 защото тук му е мястото 💥

И го прочетох, красиво и е истинско. Всеки търси своята сродна душа някъде там. Може би не винаги я откриваме, но и животът не винаги е това, което си представяме.

"За да прекосиш океана, трябва да имаш смелостта да се откъснеш от брега"

# 656
Хепи РД на Гюнфер

Керем бързо да му минава... 💓

# 657
Честита да е Гинчето 🍀

Ех, ама много е тъжен и самотен Керо 😏😔😁

Упс, Ямур 🥳😂😂😂😂

И татко

# 658
Мерси за споделеното, момичета!  Flowers Hibiscus

Усмихнат Керем - това ми харесва. Heart Exl Бързо да се възстановява. Hands Pray Честито на Гюнфер, да е здрава и да намира все по-добри ангажименти на нашето момче. Wink

Нова, по-скоро невиждана, снимка на Керем Бюрсин, направена преди година на кинофестивала в Малага от испанския фотограф Ману Бермудес. Gift Heart

# 659
Момичета, къде мога да намеря линкове към филмите и сериалите с Керем, с бг субтитри?
Общо взето съм гледала само два-три сериала с него. Та докато се активира с нов проект, да наваксам със старите. Simple Smile

Тони, със закъснение, но ето тук има 3 сериала с бг субтитри

https://m.vk.com/topic-113691288_39269972
Неживите

Великолепният тандем
https://m.vk.com/topic-113691288_39477060

Този град ще тръгне след теб

Общи условия

Активация на акаунт