Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 051
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 955
Да не искаш да кажеш, че КП ги е респектирал преди Blush
Казвам ,че сегашният  премиер  ще има нов повод да създаде тревожност и евентуално  да нямери начин да се хванем за палците в името на братската дружба Wink

# 11 956
Да не искаш да кажеш, че КП ги е респектирал преди Blush
Казвам ,че сегашният  премиер  ще има нов повод да създаде тревожност и евентуално  да нямери начин да се хванем за палците в името на братската дружба Wink

А-а-а, това другарката Нинова го умее най- добре. Още имам стрес от нейните истерии в парламента в очакване на апокалипсиса и четирите му апостола, когато изгониха руските дипломати и Митрофанова ни се заканваше болшевишки.
Но БСП е естествен партньор на промяната , ко да прави човек Sunglasses
Естествено си ни ултиматираше.
И естествените партньори  , ПП и ДБ, си затраяха многозначително. Нали трябва да върви алъш-вериша.

Някой следи ли новините, каква е съдбата на Крум Зарков ? Спортната не я мисля, тя ми е отвратителна.

# 11 957
Tays , те и сегашните са разни комунистически
отломки, самo да уточним ,че апокалипсиса има 4 конника Simple Smile

# 11 958
Tays , те и сегашните са разни комунистически
отломки, самo да уточним ,че апокалипсиса има 4 конника Simple Smile
Мерси, вярно че бяха конници.

Виж, аз Радев изначално не го долюбвам, какъвто екип си е събрал, такъв ще си сърба.
В случая обаче той има най - малка вина за сгромолясването на правителството.
Как пък въобще не допуснаха, че може да се стигне до това положение, като умопобъркани Кирчовци и Ленки кръжаха по света и  у  нас.
Да му дадем шанс все пак на служебния кабинет, може и нещо да произлезе, знам ли вече и аз.
Все си мисля, че ще ни управляват дълго, а още не са си показали възможностите.

# 11 959
  • Буркина Фасо
Да му дадем шанс все пак на служебния кабинет, може и нещо да произлезе, знам ли вече и аз.
като погледнеш вероятността на новият кабинет му се събира работа за 2 месеца - 4 пъти по-малко от на Кирчовия.
за това време дори и да не направят нещо добро, поне лошото ще е 4 пъти по-малко от предишния кабинет. Smiley
при всички положения би трябвало да се счита, че сегашните ще са по-успешни от предишните.

# 11 960
Имах предвид, че на новите избори пак нищо няма да стане. Няма да се кротнат, особено като гледам какви червени линии се чертаят. Насади се непримиримост и антагонизъм между партиите и това скоро няма да се промени.
Дано поне известно време имаме парламент, и после пак Радев.
Blush

# 11 961
като погледнеш вероятността на новият кабинет му се събира работа за 2 месеца - 4 пъти по-малко от на Кирчовия.
за това време дори и да не направят нещо добро, поне лошото ще е 4 пъти по-малко от предишния кабинет. Smiley
при всички положения би трябвало да се счита, че сегашните ще са по-успешни от предишните.

Нещо много лошо и даже непоправимо може и за няколко дни да се направи. Много по-лесно е отколкото да направиш добро. Една лоша сделка, една грамадна поръчка без обезпечение, един нов дълг, един неизгоден договор... Колко време се иска за това? Мен лично много ме е страх от правителства, които не носят никаква отговорност и чиито членове днес са министри, а утре изчезват от полезрението. Ми те са идеални за поръчково управление и могат и големи бели да направят - забъркват кашата, вземат си комисиона и заминават да си го харчат ни лук яли, ни лук мирисали...

# 11 962
И Калинка си ги хвърля обвиненията, както ѝ дойде - казало някакво си дете на улицата.... Кое е това основно училище с изпит, освен музикалното?
И Калинка, ако се наложи, хич няма да плати в болницата например, когато е засегнат близък човек..
Като вземете да се превземате така🙄
В Младост,София,някакво с немски (допълвам Фридрих Шилер),влизането е с изпит и не е частно.Ако нещо не знаете проверете,има такива!

Това е сдружение, а не училище.

# 11 963
  • София
В някои училища партньори на "Шилер" в някои паралелки, в останалите паралелки 1 кл. е обикновен приема. Класиране по точки в ИСОДЗ /София/

Събитието вместо Росенец на ДБ -
България - Независима от "Газпром"
https://www.facebook.com/events/628876951925375/?ref=newsfeed
Това е май същото
Спонтанен протест срещу (п)реZидента! #ГАZwithme
https://www.facebook.com/events/1195588454552941/?ref=newsfeed

против това, че
Служебният кабинет на Радев блокира газовата връзка с Гърция

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 16:45 от milka22

# 11 964
А пък мен малко ме притеснява това, че тласнаха ДПС в лапите на Ердоган.
ДПС беше известна с хладните си отношения с турския лидер, но не и напоследък. Позакъсаха го те и Карадайъ отиде да целува ръка на султана. Лошо.
Не бива да се притиска котка в ъгъла, че не се знае дали няма да ни издере очите. Все пак, за нас е важно да имаме спокойствие и да не се насъскваме едни срещу други. Обаче някои хора си правят предизборни кампании базирани на омраза, което не води до добро.

# 11 965
Още не съм се запознала, но протестът най-вероятно е заради това:

Служебният кабинет на Радев блокира газовата връзка с Гърция
Интерконекторът няма как да бъде сертифициран в срок и азерският газ няма да може да бъде доставян на ниска цена от септември

https://www.capital.bg/biznes/energetika/2022/08/05/4377243_sluj … azovata_vruzka_s/

Rage

# 11 966
Ако е за това, и аз отивам
Сигурно ли е , че това е истина

# 11 967
Някой Х на Кирчо няма да го назначава и вече драма. За пореден път юристите на ПП показват немощ, не могат и едни документи за вписване както трябва да подготвят.
Едни политически назначения се заменят с други политически назначения. Първите като пипнат хранилката и вече се взимат за единствените професионалисти, без които не може да върви държавата.
За такова нещо не се поръчвам от дивана.

# 11 968
Ако е за това, и аз отивам
Сигурно ли е , че това е истина

"По информация на Капитал".

# 11 969
  • София
"Спонтанен" протест на Халваджияновия Бебо и ДБ. И като протестират, какво? Ще падне служебното правителство ли? SmileSmileSmile

Общи условия

Активация на акаунт