Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 464 995
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 195
Почтенността на Слави и ИТН е химера. Има достатъчно инфо, защо развалиха дружбата с Бойко - за един терен за милиони, ако не се лъжа в Лозенец.
Има достатъчно информация и за жилищата на Слави.
Слави Не е подал, задължителната декларация за имоти и пари.
А за телевизията, която е платена и как се издържа, дори няма да пиша.
Затънал е до гуша и са го хванали за т..те и го въртят на шиш.
Парите взети, изхарчени, сега трябва да си ги заслужат.

И да - всеки път се вади Македония.
Хванати кражби на пари - ИТН: - Македония е тънка червена линия.
Затворени бизнеси и потоци пари - пак се вади Македония.
И като се стигна до шеф на КНКОНПИ и тенждерата извря.

Направо се видяха, как стоят в затвора. И....скъсаха конеца, защото им "пука" за народа. И си искат шеф на БНБ да стане точно определен човек и си искат Гешев и парите за асфалта.

Патриотично до последният откраднат лев.
Само не разбрах какво предложиха за хората, в тази криза. Защото все си мисля, че 4 млрд. за пенсионери, болни и т.н. ще зарадват повече хората, от пътища.
Но пък може и аз да съм в грешка и 610 243 000 лв. за пътя Ботев - Видин, да са най-нормалното нещо за харчене и хората, да искат да се похарчат за това, а не за нещо друго. Сигурно е голям кеф, да караш 20 годишна кола, по такъв златен път.

# 196
Актуализацията на бюджета не беше одобрена от парламентарната комисия по бюджет и финанси

# 197
Аз нямам търпение синът ми да замине на работата си в чужбина. И да не се връща обратно ,но не зависи от мен.
Другият за съжаление няма  готово място да отиде. Пък и  жена му   е патриотка ,не иска другаде ,обича си държавата.
 А аз съм лесна. Все ще ме намерят , дори на мумия.
Срамно и долно е това, изречено от устата на българска майка.
Напротив, който жали децата си иска най-доброто за тях...

# 198
Това правителство беше обречено още от зачеването си (мъртвородено беше). Не разбирам за какво е целият този шум, знаеше се, че няма да изкара, колкото и някои да си падаха по трапчинките на КП.
Аз лично съм учудена, че инициативата за разпада дойде от ИТН, а не от ДБ. Очаквах повече от ХИ, а той се оказа една сива мишка. А имаше шанс, не е като да нямаше да изпъкне, но го пропиля и сега ще си плати. Предполагам, че може и да не додрапа до следващ парламент, докато ИТН пак ще влязат, щото си направиха добър пиар сега.

# 199
Кое е срамно и долно? Желанието да искаш децата ти да работят на добро и сигурно място? Засрамете се вие!
Тогава да изселим всички от 16 до 30 годишни по света? И после да закрием България.

# 200
  • София
Аз нямам търпение синът ми да замине на работата си в чужбина. И да не се връща обратно ,но не зависи от мен.
Другият за съжаление няма  готово място да отиде. Пък и  жена му   е патриотка ,не иска другаде ,обича си държавата.
 А аз съм лесна. Все ще ме намерят , дори на мумия.
Срамно и долно е това, изречено от устата на българска майка.
Майката няма да иска децата й да живеят зле, всяка ще предпочете да ги прати далеч, но да знае, че живеят добре.
Каква връзка има патриотизма с майчиното чувство? Оляхте се вече с тоя български дух.

# 201
Одилия, и аз съм разочарована от ХИ - блед, немощен, неинициативен, а имаше възможност. ПП- наблегнаха на външната политика, занемариха вътрешната. Мерки за справяне с кризата закъснели или ги няма. Здравеопазване - нула на квадрат, тая министърка ми е отврат! Някакви дългосрочни политики - нула! Образование - щяха да правят така, че да премахнат частните уроци. Някоя майка да сподели успяха ли. Виж, бръкнаха в здравето на статуквото и старите крадци. И сега им дръпнаха другарчето ИТН. Въобще не съм сигурна, че някой ще ги погледне повече тях. Маските паднаха. ИТН са хлъзгави, нечистоплътни, нелоялни партньори. С 25 депутата искат да командорят цялото НС и да правят правителство. Как не! Може би с Пацо Шнорхела начело?

# 202
Десет пъти  е по-високо заплащането , може да работи 6 месеца и 6 да си харчи парите. Тук смятаме как да стигнат. С какво сме заслужили българите да сме дъното , освен с управниците, дето избираме и за нищо не стават,всеки опит да се случи нещо нормално се проваля  от вътре. Да , видяха си празните канчета и  реват, искат от същото, но не разбират, че  и то свършва, като няма индианци а  само вождове да командват и лапат.  Гнусно да е , доброто на хората се вижда  и бягат, от много добро тук. Договорът му е подновен, тръгва след почивката си.
Няма да застана на пътя на никого.Няма и да ме оставят гладна.

# 203
Майката няма да иска децата й да живеят зле, всяка ще предпочете да ги прати далеч, но да знае, че живеят добре.
Каква връзка има патриотизма с майчиното чувство? Оляхте се вече с тоя български дух.
После майката ще реве, че децата и са далече, че няма пари, че пенсията не и достига, че цигани я изнасилват. Специално Боряна е инвалид и скоро ще усети още повече нуждата от синовни грижи.

# 204
Кое е срамно и долно? Желанието да искаш децата ти да работят на добро и сигурно място? Засрамете се вие!
Тогава да изселим всички от 16 до 30 годишни по света? И после да закрием България.
А ти предлагаш да им забраним да напускат страната ни ли? Откъде накъде? Ще стоят тук на мизерията, че да ни е добре на нас, не знам дали си майка, но това е супер егоистично мислене.

# 205
А какво прави тази бележка в Балабанов и ако е толкова важна, защо не я е показал веднага.
Тия ИТН са като ченгетата от ДС, ходят по кошовете търсят бележки от тефтери.
500к, сега тая, дали вето означава махане вече е друг въпрос.
Същата работа при Генчовска, тя не само глупостите дето дрънка са и проблем де. Срам ме е от такъв външен министър.

Не съм гласувала за ПП, нито им симпатизирам, но доносници мразя от дъното на душата си.
Какви доносници  те застават с имената си публично пред цялата страна.
Не му харесва но просто кирето- проблемът си е негов.

# 206
Той обясни ясно защо не я е показал по-рано. Не е смятал за редно да се правят лични разговори обществено достояние. След излизане от коалицията ги обявиха за крадци, корумпирани и накрая казаха какъв личен СМС е писал той. Тогава и показа бележката.

# 207
После майката ще реве, че децата и са далече, че няма пари, че пенсията не и достига, че цигани я изнасилват. Специално Боряна е инвалид и скоро ще усети още повече нуждата от синовни грижи.
Няма да го докладвам това грозно изказване. Има една приказка за щъркела!
Нека, който Ви чете види призмата на вашите разсъждения.

# 208
Скрит текст:
А ти предлагаш да им забраним да напускат страната ни ли? Откъде накъде? Ще стоят тук на мизерията, че да ни е добре на нас, не знам дали си майка, но това е супер егоистично мислене.
Мизерията си я правим ние, и като избягат всички, как ще си оправим кочинката?  
Не може да съм мъж и да съм майка. Чети, а не пиши глупости.

Няма да го докладвам това грозно изказване. Има една приказка за щъркела!
Нека, който Ви чете види призмата на вашите разсъждения.
Кое е грозно изказване? Това, че описвам реалностите в България?

# 209
Според мен и това, че се опитват да поставят Бойко Рашков начело на КПКОНПИ също е повлияло много да се вземе решението за разваляне на коалицията.
След изтичането на проекто - бг закона Магнитски (какъв болен мозък може да роди това?) и Рашков като нова бухалка според мен ПП се превръщат в гротески вариант на ГЕРБ.
Аз си мисля, че е това другата причина, която предизвика Слави Трифонов да разпадне коалицията.
Бойко Рашков няма никакви шансове, това НС не можа един избор да направи и навсякъде са си още гербаджии, та някой да си мисли  че с Рашков ще събере мнозинство явно живее в паралелна реалност.

Общи условия

Активация на акаунт