Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 321
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 430
Успешно или не, но арестуваха Борисов и той преседя една нощ в кауша, умрял от страх! И още му държи влага! И още го е страх, да не стане пак същото!

Умрял от страх? Сигурно се шегуваш! Такъв жесток PR му направиха, че и безплатен, излъчен на живо по всички телевизии в най-гледаното време. Че и цяла седмица това беше ТОП новина, обиколи цяла Европа. Чак се чудя дали сам не си е спонсорирал тази показна акция.
Да, първа новина беше. И дали е умрял от страх? Мисля, че Да! Страхливец е! Не беше спал цяла нощ от ужас да не му посегне някой! Нищо, че се дуе насам-натам! Бъзльо е!

# 11 431
Разбира се, че беше умрял от страх, да не казвам друго Joy Жалко само, че не се развиха нещата...

Ох, не знам какво правя в тема, в която толкова хора се хванаха на снимката с хванатите за ръце "гълъбчета" Rolling Eyes

# 11 432
Разбира се, че беше умрял от страх, да не казвам друго Joy Жалко само, че не се развиха нещата...

Ох, не знам какво правя в тема, в която толкова хора се хванаха на снимката с хванатите за ръце "гълъбчета" Rolling Eyes

И аз се хванах. Откъде да знам вече,  Плевнелиев нали така си влезе в президентството с Маргарита Попова за ръчичка, за мен не е кой знае какво, макар че би било неуместно в случая на КП и Лена, те майтапите вече тръгнаха, трябваше да вървят в двата края на стълбите.

Инача аз от КП съм по-скоро доволна, направи каквото можа и освен откровените глупости имаше и попадения, обаче застана срещу големи играчи, и предизвестено го свалиха. Та не знам дали въобще има някакво бъдеще в политиката, лично той. По-добре ПП да заложат на някой от другите около него.

# 11 433
  • Буркина Фасо
дългосрочното винаги е обвързване с някой.
все си мисля, че идеята вече не е това да бъде единствено с Газпром, а и с други - Азербейджан, САЩ и др.
все ще сме обвързани.Smiley

# 11 434
  • Пловдив
Няма путинофили в този форум. Представете си, има хора, които се интересуват първо от държавата си, а после от света. Филма аз не сакам аз да съм добре  аз сакам Вуте да е зле, не всеки го харесва.
Да, интересува ни цената, инфлацията  и как ще живеем напред.
П.с. писна ми по медиите, особено по бтв и Нова да канят само ПП и приближени. И плюят ли плюят Президента от сутрин до вечер. Едни и същи опорни денонощно. Един експерт не са поканили . Един човек с мнението на 90% от експертите,само платени либерасти.

# 11 435
любке, аз лично тази сутрин слушах по НОВА Копейкин, тоз пръв поборник за родината.
Който между другото индиректно призна за руската пропаганда- с думите си, че американското посолство плащало за борба с руската пропаганда и видите ли мили сънародници на нашата територия воювали великите сили...Trollface Афкорс, само американската пропаганда е проблем..
Пак днес май слушах дуел за руския газ....Единият поддържаше тезата, че трябва да се върнем към Газпром за да имаме газ... Другият припомни, че и Германия си плаща, но получава едва 20% от договореното. Т.е. газът от Газпром е по-скоро мираж....Та така... питам аз ревящите за Газпром... Кой ни гарантира, че ще ни доставят газ изобщо дори и ако се врътнем на номера с рублите?

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 18:00 от BacuTy

# 11 436
Кой/кое ти гарантира, че ще има газ на приемлива цена поне до края на година?
Тримата посредници, които ни продават руски газ и всеки месец вдигат цената?
7 - те танкера, които не е ясно кога и къде мога да бъдат "разтоварени"?
Пускане на връзката за азерски газ и от там със сигурност да получим повече от досегашното?
Кое е сигурно BacuTy?

# 11 437
На мен в момента всичко друго ми изглежда по сигурно от държава, която е във война и под санкции, сменя си валутата за доставка,  доставя само част от договореното и и се чупят турбините.

Но няма лошо да го изпитаме на гърба си и да видим какъв ще е евтиния газ.

Последна редакция: вт, 02 авг 2022, 18:14 от Iris04

# 11 438
Пускане на връзката за азерски газ и от там със сигурност да получим повече от досегашното?
Кое е сигурно BacuTy?
Mama_Nana, газът на европейските борси се вдига, точно заради "мижавия интерес" на Газпром да доставя газ.
Ta за високите цени (микроикономика-търсене и предплагане) са пазарни, не посреднически.
Сигурно е, че за да имаме газ не трябва да чакаме на руския.

# 11 439
Скрит текст:
Кое е сигурно BacuTy?
Mama_Nana, газът на европейските борси се вдига, точно заради "мижавия интерес" на Газпром да доставя газ.
Ta за високите цени (микроикономика-търсене и предплагане) са пазарни, не посреднически.
На кого да разчитаме? Три опции дадох, от които никоя не е сигурна.
Русия дори не съм я споменала.
Може ли да я извадите от главите си и да предложите решение, което не е свързано с плюене към Русия и търсене вина в Газпром.

# 11 440
Скрит текст:
Кое е сигурно BacuTy?
На кого да разчитаме? Три опции дадох, от които никоя не е сигурна.
Русия дори не съм я споменала.
Може ли да я извадите от главите си и да предложите решение, което не е свързано с плюене към Русия и търсене вина в Газпром.
Въобще не става дума за плюене. Човек тря ва да приема адекватно  фактите  и да си прави изводи на база на тях.Германия изпълнява
ли исканията на Русия-да, Газпром  доставя ли газ за Германия - не.

# 11 441
Ами например всички гореизброени опции заедно,  та да не увиснем само на един, диверсификация му викат.

# 11 442
70% от газа, който сме получавали на европейския континент миналата година, е получен от Европа и тази година. И си е руски.
https://dnes.dir.bg/na-fokus/mihail-krastev-pred-dir-bg-i-da-vaz … imame-do-dekemvri

Всички купуват газ от Русия с изключение на нас, Полша и Нидерландия.
Какво пречи
Ами например всички гореизброени опции заедно,  та да не увиснем само на един, диверсификация му викат.
плюс Газпром.
Излишъкът е продаваем.

# 11 443
Умрял от страх? Сигурно се шегуваш!
Особено като се качваше в колата след като го освободиха "такъв страх се четеше в очите му", че чак се замислих какво ще последва Joy

# 11 444
  • При семейството си
Lena Borislavova
35 мин  ·
В деня, в който кабинетът Петков предаде щафетата на служебното правителство, искам да благодаря на всички журналисти, които отразяваха работата ни през последните 7 месеца и направиха видими усилията и резултатите ни, следиха за грешките ни, отстояваха правото на гражданите да знаят фактите и се бориха с фалшивите новини.
Днес в Министерския съвет имаше най-малко стотина репортери, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат постоянно с нас и ще заснемат всичко, от всякакъв ъгъл, включително такъв, от който изглежда сякаш съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила.   
Няма проблем, че има такъв кадър.
Има проблем, че той ще послужи за поредната акция, която да дискредитира участието на жени в политиката и да удари по лидера на партията, която започна промяната.
Първите жени депутати се избират през далечната 1946 г.
Уви, над 70 години по-късно най-големият грях е да си жена, която иска да се развива професионално със собствени сили и да има мнение. Тази жена веднага бива заклеймена като нечия държанка, като неубедителна, нерационална, интелектът и личните качества нямат значение - друго е средството за успех и то зависи пак от мъж.
Промяна е нужна в света, но още повече тук, в България.
Тя, милата, си е повярвала, че е жена-фактор в политиката, а той лидерът с главно Л, с който ще започне и уви, след 6 месеца, свърши промяната.

Общи условия

Активация на акаунт