Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 450 017
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 775
А колкото до това дали уважавам чуждото мнение - уважавам, но не приемам когато не съм убедена. И въобще няма да се спирам на въпроса колко от моите опоненти ми уважават от своя страна мнението, че то е ясно.

Ето, приеми, че аз уважавам твоето мнение, както и мненията на всички останали привърженици на ПП, БСП, ДПС, ИТН, ГЕРБ и Възраждане. Все пак тези партии са били в парламента, защото има хора, които ги харесват, доверяват им се и са дали своя глас за тях. Никога не бих си позволила да подценя, да се подиграя или да омаловажа твоето/тяхното мнение, защото всеки има право на такова. Да не говорим колко много пъти се е случвало да споделям твое/тяхно мнение по някои въпроси.

# 11 776
Това за оръжията е обществена тайна и не е никакъв повод за срам. Срамно е единствено, че се вършеше под масата и не получихме никакви политически дивиденти от фактическите действия. Май затова Радев санкционира Нинова - защото от алчност се опита да го играе двоен агент. Не става тя така, Москва не търпи предателства.

# 11 777
А колкото до това дали уважавам чуждото мнение - уважавам, но не приемам когато не съм убедена. И въобще няма да се спирам на въпроса колко от моите опоненти ми уважават от своя страна мнението, че то е ясно.

Ето, приеми, че аз уважавам твоето мнение, както и мненията на всички останали привърженици на ПП, БСП, ДПС, ИТН, ГЕРБ и Възраждане. Все пак тези партии са били в парламента, защото има хора, които ги харесват, доверяват им се и са дали своя глас за тях. Никога не бих си позволила да подценя, да се подиграя или да омаловажа твоето/тяхното мнение, защото всеки има право на такова. Да не говорим колко много пъти се е случвало да споделям твое/тяхно мнение по някои въпроси.
Чудесно, значи ще стане добра дискусия. На мен ми е интересна и другата гледна точка и не се срамувам да се извиня, ако съм сгрешила някога в преценката си.

# 11 778
Радев много добре знае какво се е случвало през цялото време.
Той си разполага с цялата информация като президент.
Може би затова и бързаше със служебното, за да предотврати още по- големи батаци.
А КП го нарече страхливец, и то от някакъв международен форум. Непремерен, обидно самоуверен и със съзнание за вечност.
Всъщност, къде е този ястреб, пак ли е по шарени плувки на някой плаж

# 11 779
Това за оръжията е обществена тайна и не е никакъв повод за срам. Срамно е единствено, че се вършеше под масата и не получихме никакви политически дивиденти от фактическите действия. Май затова Радев санкционира Нинова - защото от алчност се опита да го играе двоен агент. Не става тя така, Москва не търпи предателства.

Изобщо не е срамно, че пращаме оръжие на Украйна. Имаме - пращаме. Аз нямам против нито да пращаме оръжие на Украйна, нито да взимаме газ от Русия. Оръжието за Украйна ни носи пари, а доставката на газ от Русия ни намалява цената на газа. Само това ме интересува - интереса на България. Срамна е лъжата, която Нинова постоянно повтаряше, за да оправдае оставането на поста, който заема. Защото иначе трябваше да си подаде оставката, тъй като се скъса да обяснява, че отказва да слага подписа си за изпращането на оръжие.

# 11 780
Таис, той вече не е премиер, защо да не е на плаж? Други да се потят в кабинетите, нали това се искаше? И Гълъба не ще акъл отвън, добре. Можел и сам да се справи.
Ден втори на служебното - уволнени са всички областни управители. Доста са чевръсти.

# 11 781
Таис, той вече не е премиер, защо да не е на плаж? Други да се потят в кабинетите, нали това се искаше? И Гълъба не ще акъл отвън, добре. Можел и сам да се справи.
Ден втори на служебното - уволнени са всички областни управители. Доста са чевръсти.
Ама те се потят заради него, няма толкова срамен провал в бългапската история.
Не заслужава плаж, най- малкото.

# 11 782
Нека си стои на плажа човека. Даже, ако може, само там да си стои. Да си харчи парите, да си оправи бакиите с жена си и да си гледа децата. И, ако може, по-далечко от политиката и отговорните постове в държавата. Пробва се, видя се колко може - айде стига толкова.

# 11 783

Така работи Радев, но когато го правеше с кадрите на ГЕРБ го харесвахте.
Те вече се превъртяха по няколко пъти, най-различни кадри, още от миналата година с двата парламента и сега.
До какво доведе всичко това? До нечувана инфлация, политическа криза и икономическа несигурност.

# 11 784
Кой го знае и Радев какви още ги е накъдрил. Махна ги, за да не завличат и него, не заради България. Опита се да го играе като Нинова, но тя е ненадминати дъно.

# 11 785
Приоритет...

# 11 786
https://www.dnevnik.bg/politika/2022/08/04/4376819_premierut_obi … ef=home_mainStory
Аз мисля, че това управление ще роди и нещо добро. Като чуят фелдфебелския тон на Гълъба с фуражка, много гъбоберачи ще си опичат акъла и ще се мобилизират. Иначе, Гълъба с пръчката дето не ще акъл отвън. И с липсата на възможност за задаване на каквито и да било журналистически въпроси. Не знам, Лена Бориславова ви дразнеше, пък мен ме дразни, че никой не е сложен на нейното място в това правителство. Например имам въпрос защо нищо не се прави поне по тези три уговорени танкера, г-н Донев.

# 11 787
Подозирам, че основната мишена на атаките на Радев и служебното правителство до изборите ще бъде Корнелия Нинова. Даже не толкова и ПП. Хубаво би било за настоящите /и бъдещите/ творчески планове на президента една напусната от електорат БСП.

# 11 788
  • София
Тези областни, които сега са уволнени, кога са били назначени?

# 11 789
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз сериозно започвам да се чудя дали има професионализъм на някакво ниво в държавата. От най-ниското до най-високото. Иначе си викайте да се махне тоя, оня, за да дойде по-удобният. Грешка, по-професионалният.

Общи условия

Активация на акаунт