Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 832
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 880
Защо да не чуем.
Чакаме го на бял кон наесен.
Гешев ще бъде елиминиран.
Обещано.

# 11 881
За читав главен прокурор всички си мечтаем.

# 11 882
Lady, да разбираме, че Радев е ударил едно рамо да падне Петков Wink

Ами да, това се въртеше, като клюка точно тогава. Но така или иначе такива неща няма как да се докажат, така че си остана просто, като клюка. Аз дори съм я споделяла тук, като информация от типа ЕЖК. Обаче, ако тази статия е вярна, се замислям, че явно може и да не е било просто клюка.

# 11 883

Ами да, това се въртеше, като клюка точно тогава. Но така или иначе такива неща няма как да се докажат, така че си остана просто, като клюка. Аз дори съм я споделяла тук, като информация от типа ЕЖК. Обаче, ако тази статия е вярна, се замислям, че явно може и да не е било просто клюка.
Явно не е клюка.

Аз като сравнително неутрална си давам сметка, че май ПП–то са направили много повече добро за страната ти, отколкото проблемите, които им се приписват без да имат някаква реална и конкретна дефиниция.

# 11 884
Прокурора ли попречи на Петков, айде стига приказки от 1001 нощ. Да, Гешев е проблем в някои отношения, но не е виновен за всичко в държавата.

# 11 885

Явно не е клюка.

Аз като сравнително неутрална си давам сметка, че май ПП–то са направили много повече добро за страната ти, отколкото проблемите, които им се приписват без да имат някаква реална и конкретна дефиниция.
Не схващам логиката правителството да прави добрини, а президентът да го саботира.
Откъде - накъде и защо ?

# 11 886
Кои са поразиите на Петков?
Това, че спря изтичане на публични средства в джобовете на няколко човека ли?
Сега никога няма да чуете за далаверите с инсинераторите, с удълбочаването на плавателните канали във Варна и т.н. и т.н.
Ех, да имахме читав главен прокурор!

Е айде де. Толкова обещания се дадоха от кой ли не, че като дойде на власт ще махне Гешев, те си заминаха - той си е още на поста. Чакаме следващите със същите обещания. Но подозирам, че специално ДБ няма да стъпят на тази платформа повече - видя се, че нямат капацитета.

А относно изтичането на средства и всикчи останали грехове на по-предишните управляващи - аз така и не видях нищо доказано, освен празни приказки. А накрая, като не извадиха нищо, минаха пак на приказките за кюлчетата и пачките. Така и не разбрах къде в закона пише, че нямаш право в нощното шкафче да имаш кюлчета и пачки. И определено ли е някъде какво точно трябва да съдържа едно нощно шкафче.
А и чакам да видя греховете на ПП и БСП. Като гледам служебното правителство сериозно е запретнало ръкави в тази посока.

Както някой писа - извадила съм купата с пуканките, виното и мезетата, и само стоя, и гледам сеир Grinning

# 11 887
Смениха Спецов, сега ще видим новия дали ще има повече воля да направи смислени проверки.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12208736?fbclid=IwAR1zM0Cz … COQkgB5Gf7uMFlr68

# 11 888
Как е уреждат някои
Генчовска се е разбрала с Радев и пробута 10 посланика
https://www.abcnews.bg/bg/news/16596218708503/genchovska-se-e-ra … buta-10-poslanika

Интересно, интересно.....
Това съвпада с клюката, която се въртеше, че Радев се е разбрал с депутати от ИТН да не напускат партията под натиска на Кирил, в замяна на посланически постове. Малко след, като първите няколко депутата от ИТН получиха "прозрение" за една нощ.

Кои са новите посланици, които са депутати от ИТН?

# 11 889
Аз го написах по-горе, обърнаха рязко курса желан от Радев.

# 11 890

Явно не е клюка.

Не схващам логиката правителството да прави добрини, а президентът да го саботира.
Откъде - накъде и защо ?

Това и аз не го схващам. Когато Радев саботира ГЕРБ, всички го приветстваха и смятаха, че той е спасителя, който да махне лошите. Сега пак саботира правителството, само че на ПП. Значи, по пътя на логиката, щом ги "сваля", значи и те не са много ОК. Аз така си обяснявам нещата. Радев си е такъв, какъвто е - линията, която държи е една и съща при всяко правителство. Сега ми е интересно кой ще "прегърне" преди следващите избори и на кого ще удари ударно рамо. Защото, харесваме го или не, истината е, че има доста сериозно влияние и авторитет сред хората.

# 11 891
Смениха Спецов, сега ще видим новия дали ще има повече воля да направи смислени проверки.
https://www.24chasa.bg/biznes/article/12208736?fbclid=IwAR1zM0Cz … COQkgB5Gf7uMFlr68
Това определено е добра новина, сега и да го разследват този далавераджия.

Четох, че и Балтов се е върнал в Пирогов, засега като доктор.

Колкото до Гешев, той е демонизиран и Радев доста допринесе.
Скандиранията си бяха платени от Божков, и Хаджигенов има личен интерес да плюе прокуратурата, когато не знае как да си свърши работата, и това го разбирам.

Но когато Надежда едикоя си, министърката на правосъдието, тръгна на поход срещу съда, ВСС, вече прекрачиха граници.
Така се руши, най- малкото, доверието в институциите и най- вече сриване на репутацията им.
Съдиите са много честолюбиво племе, а и работят по "вътрешно убеждение". И понеже са умни, винаги могат да врътнат всеки казус именно според това убеждение.
Всеки действащ юрист ги знае тези психологии , който общува със съдии- също.
Тези само си навредиха и нищо добро не ги чака.
Лично мнение е това, мои изводи. Може и да бъркам.
Все си мисля, че и с регистрацията на партията им могат нещо да ги спънат.

# 11 892
Аз пък сериозно се притеснявам вече, че Христо Иванов се покри и очаквам всеки момент следващата PR акция тип Росенец. Дано да му е читава още надуваемата лодка...

# 11 893
Как е уреждат някои
Генчовска се е разбрала с Радев и пробута 10 посланика
https://www.abcnews.bg/bg/news/16596218708503/genchovska-se-e-ra … buta-10-poslanika

Интересно, интересно.....
Това съвпада с клюката, която се въртеше, че Радев се е разбрал с депутати от ИТН да не напускат партията под натиска на Кирил, в замяна на посланически постове. Малко след, като първите няколко депутата от ИТН получиха "прозрение" за една нощ.

Кои са новите посланици, които са депутати от ИТН?

Никъде не съм казвала, че е обещавал на депутати от ИТН тях да прави посланици. Клюката беше само, че е обещавал посланически постове. Дали на самите депутати или на техни хора - това вече не знам. Не съм присъствала на разговорите Grinning  Както вече написах - приех го просто, като клюка, която споделих тук и до там. Сега ми направи впечатление, че статията доказва клюката. Толкова от мен, като информация Simple Smile

# 11 894
  • София

Съдът ще гледа регистрацията на „Продължаваме промяната“ като партия днес, има и спор за името, ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт