Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 941
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 11 970
  • София
😂 😂 😂 😂 😂 Спонтанен, даааа... Нищо не правят протестите, ама пък станаха мн модерни напоследък за всичко...

# 11 971
Току що чух за протеста и аз и се опитвам да разбера повече. До колкото разбрах ще се протестира срещу газа и евентуалното подновяване на договора с Газпром. Пише,че служебното правителство е направило нещо, да не можем да вземаме лесно азерски газ, за да останем без тактв и да сме длъжни да вземаме пак от Рyсия.
Протестите май са два, един на ДБ и един организиран от граждани, разпространява се сега из фейсбук. Спонтанно е заради днешните рокади, които направи правителството и затова се организира ударно протест.

Протестът е място, на което можеш да изразиш активна гражданска позиция, а понякога свалят и правителства.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 17:49 от T.Valcheva

# 11 972
  • София
Grinning свалят правителства, но не и в бг... Както и да е.

# 11 973
  • Буркина Фасо
преди няколко години не свалиха ли бат Бойко ?  протестите за тока.

# 11 974
  • София
Скрит текст:
Току що чух за протеста и аз и се опитвам да разбера повече. До колкото разбрах ще се протестира срещу газа и евентуалното подновяване на договора с Газпром. Пише,че служебното правителство са да не можем да вземаме лесно азерски га, за да останем без газ и да сме длъжни да вземаме пак от Рyсия.
Протестите май са два един на ДБ и един организиран от граждани, разпространява се сега из фейсбук. Спонтанно е заради днешните рокади, които направи правителството и затова се организира ударно протест.

Скрит текст:
Протестът е място, на което можеш да изразиш активна гражданска позиция, а понякога свалят и правителства.
Ударно? А стига бе, това направо си е притеснително! Satisfied
Протестите се превърнаха в някаква мода и хоби. Някой се почеше и хоп протест.
Мисля да протестирам срещу протестите. Sweat Smile
Нека първо видим ще има ли изобщо газ, каква ще е, на каква цена, пък тогава да протестираме.

# 11 975
  • Буркина Фасо
Мен лично много ме е страх от правителства, които не носят никаква отговорност ...
какво означава "да носят отговорност " ?  какво ще се случи на правителството на Кирето ? ... а на Бойковото ?

# 11 976
  • София
Да, ударно, тоест спонтанно. Можеш да протестираш срещу протестите, можеш да протестираш срещу всичко. Живеем в свободна държава. Сега ако намериш и съмишленици и се организирате. Simple Smile
Е за какво са ми съмишленици? Излизам си и си протестирам. Sweat Smile И сам войнът е войн. Smiley
Боже, боже .....

# 11 977
  • София
преди няколко години не свалиха ли бат Бойко ?  протестите за тока.
Не, протести не са свалили никой от власт у нас, масовите са платени и организирани, за да послужат на нечии интерес, като управдание за нещо, а спонтанните и гражданските са мижава исрория.
Иначе- да, за нормалните хора са място да си изразят позицията, но политиците малко ги е еня за нашита позиция.

# 11 978
Скрит текст:
Току що чух за протеста и аз и се опитвам да разбера повече. До колкото разбрах ще се протестира срещу газа и евентуалното подновяване на договора с Газпром. Пише,че служебното правителство са да не можем да вземаме лесно азерски га, за да останем без газ и да сме длъжни да вземаме пак от Рyсия.
Протестите май са два един на ДБ и един организиран от граждани, разпространява се сега из фейсбук. Спонтанно е заради днешните рокади, които направи правителството и затова се организира ударно протест.

Скрит текст:
Ударно? А стига бе, това направо си е притеснително! Satisfied
Протестите се превърнаха в някаква мода и хоби. Някой се почеше и хоп протест.
Мисля да протестирам срещу протестите. Sweat Smile
Нека първо видим ще има ли изобщо газ, каква ще е, на каква цена, пък тогава да протестираме.

Ха-ха, затова протестират хората, въобще не става дума за ГЕРБ, БСП и ПП. Обективните ни възможности за придобиване на газ бяха явни, и не зависи от партия и правителство уж....

# 11 979
Аз доколкото разбирам проблемът изобщо не е, че ПП са допуснали някаква неточност в документите, защото пише, че тя лесно може да се фиксне, а защото от служебното правителство умишлено бавят процедурата, за да минат сроковете.

# 11 980
  • София
Това е нелепо. Защо не протестираха, като БУлгаргаз иска 60 % увеличение на газа?

# 11 981
Спонтанен протест срещу (п)реZидента! #ГАZwithme
Знаех си, че Христо не може и една предизборна кампания да направи като хората.

# 11 982
  • София
Спонтанен протест срещу (п)реZидента! #ГАZwithme
Знаех си, че Христо не може и една предизборна кампания да направи като хората.
А, Христо виновен, че намира баламурници, да му се връзват.

# 11 983
Ако е за това, и аз отивам
В надзора има хора на Петков. Премиерът няма да допусне подобна заигравка.

# 11 984
РФ сети за ответна мярка и изпраща наши дипломати обратно! Защо пак сега ли ?!
Случайно  ли трябваше да стане ,когато  служебното правителство  сбирщайн от разни комунистически дейци встъпви в длъжност!

Мутрофанова по този начин НАПОМНЯ на прокремълското правителство да връща изгонените шпиони. Разбира се, че не е случайно.

Общи условия

Активация на акаунт