Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 449 648
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 12 225
Що им трябваше на ПП да се занимават - как добре си работеше всичко: https://clubz.bg/126003?fbclid=IwAR3Py6j-iTKQsQbbx1O8G5JpuAtXCls … 3sKNb5aoxqBXTl8hs

# 12 226
В кражба никой никога не е обвинявал Меркел, но в недалновидна политика относно Русия постоянно. Даже тогавашният външен министър и настоящ президент се извинява.
И после какво се случи?
Предполагам тръгнаха да си решават проблемите и да коригират грешките си или тези на Меркел.
При нас повече от година ГЕРБ ги няма и се продължава с безсмислените атаки, те пък отговарят и така до безкрай, но проблемите си остават.

# 12 227
В кражба никой никога не е обвинявал Меркел, но в недалновидна политика относно Русия постоянно. Даже тогавашният външен министър и настоящ президент се извинява.
И после какво се случи?
Предполагам тръгнаха да си решават проблемите и да коригират грешките си или тези на Меркел.
При нас повече от година ГЕРБ ги няма и се продължава с безсмислените атаки, те пък отговарят и така до безкрай, но проблемите си остават.
По проблемите се работи... докато не дойде поредното служебно правителство със съмнителни задачи Wink.

# 12 228
Работеше се основно по полустките цели набелязани в предизборната кампания. При това се работеше много некомпетентно

# 12 229
Аз все си мисля, че този сеир ние го плащаме, че и ни таковат. Така да кажа. Голяма радост, че падна правителството. Надявам се сега всички подскачат от светлото бъдеще и идващите по-високи цени.
Даааа, знам. Киро е виновен.Joy Не можа за 6 месеца да оправи България.

Ми точно де, сеир дето всички ще платим прескъпо. Няма да има светло бъдеще, който и да дойде, но надеждата умирала последна, казват.
Ааа, сеирът е за нас, тези, които казваха, че на ПП не позволиха нищо да направи. Сега като вече е на власт правилното правителство, искаме евтин газ, ток и ниска инфлация. Веднага. Междувременно ББ зачерви гребена и разказва вицове за Гълъб Донев, аудиторията услужливо се смее. Отивам за пуканки.

# 12 230
Що им трябваше на ПП да се занимават - как добре си работеше всичко: https://clubz.bg/126003?fbclid=IwAR3Py6j-iTKQsQbbx1O8G5JpuAtXCls … 3sKNb5aoxqBXTl8hs

Ами така де! Поне да бяха направили съдебна реформа, както обещаха. Нали, сега щото съдът им е виновен, разбирате ли. Та, защо не направиха съдебна реформа, та да започне да работи както трябва този съд?!
Лъжат, мажат и пак лъжат новите, нищо не направиха, абсолютно нищо.
И добре окръгления напоследък Хр.Ив., заради когото Гешев е непоклатим, нали не забравяме, че точно Хр.Иванов прави "съдебна реформа" през 2015 г. и бетонира главния прокурор, а сега реве?
Много мразя да лъжат, много. Защото като лъжат, ни подценяват, мислят ни за глупави, че им се връзваме на лъжите.

# 12 231
Пускахе се тука графики кой е губил най-много време на НС и о, чудо бяха ГЕРБ и Възраждане Wink.

Mr. Smith, всички предизборни обещания са популистки, но явно са първите, които са се опитвали да ги изпълнят....

# 12 232
Пускахе се тука графики кой е губил най-много време на НС и о, чудо бяха ГЕРБ и Възраждане Wink.

Mr. Smith, всички предизборни обещания са популистки, но явно са първите, които са се опитвали да ги изпълнят....

Ами то това беше цялото това Народно събрание - загуби време.
Къде са им законопроектите на новите? Нещо? Съдебна реформа, това-онова? Къде са им митичните 22 законопроекта за плана за възстановяване? Дайте да ги прочетем, да се просветим?

# 12 233
Теменужка Петкова по примера на Меркел просто трябва да замълчи и да се скрие.

Защо? Не ви устройва истината ли?
Има документи, договор. Ако можете да оборите този договор, давайте, направете го.
Темата се върти все на едно място, страници назад се обясняваха нещата, но не, трябва непременно да повярваме в лъжите на новите. А че лъжат е вярно, защото фактите сочат едно - гръцката тръба все още не е в употреба, въпреки, че трябваше да е готова през декември 2021 г.

Аз, например, се чувствам много объркана, когато се говори за 12 години забавяне на проекта за азерския газ, при положение, че инфраструктура за докарване на такъв до Гърция не е имало до съвсем скоро.
А ето и датата на подписване на газовия проект на България с Гърция - 28.12.2018 г. Трябвало е да завърши на 31.12.2021 г., а още се бави. Дали пък да не потърсим вината в последните правителства на Радев и Петков?
https://opic.bg/news/podpisa-se-dogovor-za-izgrazhdane-na-mezhdu … -grtsiya-blgariya
За не си объркана, да поясня. През 2009 г. преживяхме спирането на газ от Русия, заради спор с Украйна. Още тогава управляващите от герб започват да забелязват нуждата от диверсификация и лично те започват да говорят за междусистемна газов връзка м/у България и Гърция, внос на газ от друг източник... И така нататък! Започват обаче къде обясними, къде необясними забавяния, /вкл. това, че цитираният от теб договор е сключен 10 години по-късно!!!/, защото ще идва газ не от Газпром, а от друг източник - по всеобщо мнение, мотаенето е точно поради тази причина. Да не разсърдим Москва и Газпром, а в замяна те са хранилка, ясно за кого. И е неизбежна разликата в пъргавината и организацията, когато се строи Балкански/Турски поток - финансиран с 3 млрд. български пари. От който газ, дето е под носа ни, ние не можем да вземем и една молекула. Как видните патриоти от герб са допуснали това да се случи, нали денем и нощем само и единствено защитават националния интерес. Аз имам отговор, надявам се и ти!

# 12 234

Ами то това беше цялото това Народно събрание - загуби време.
Къде са им законопроектите на новите? Нещо? Съдебна реформа, това-онова? Къде са?
https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/za-pochti-ose … resheniia-357369/
По време на мандата си 47-ото Народно събрание е приело 84 закона, 122 решения и една декларация. Това показва справка за законодателната дейност на парламента, подготвена от Народното събрание и парламентарния пресцентър.
 В Народното събрание са постъпили общо 214 законопроекта, като 131 от тях са внесени от депутати. По време на мандата в парламента са постъпили 195 проекторешения, от които 181 от народни представители, както и три проекта за обръщения и декларации.

Само през третата си сесия (от 4 май до 29 юли) са проведени 40 пленарни заседания, четири от които извънредни.

През този период депутатите са приели 47 закона и едно решение.

При това губене на време доста свършена работа..

# 12 235
Скрит текст:

Има документи, договор. Ако можете да оборите този договор, давайте, направете го.
Темата се върти все на едно място, страници назад се обясняваха нещата, но не, трябва непременно да повярваме в лъжите на новите. А че лъжат е вярно, защото фактите сочат едно - гръцката тръба все още не е в употреба, въпреки, че трябваше да е готова през декември 2021 г.

Аз, например, се чувствам много объркана, когато се говори за 12 години забавяне на проекта за азерския газ, при положение, че инфраструктура за докарване на такъв до Гърция не е имало до съвсем скоро.
А ето и датата на подписване на газовия проект на България с Гърция - 28.12.2018 г. Трябвало е да завърши на 31.12.2021 г., а още се бави. Дали пък да не потърсим вината в последните правителства на Радев и Петков?
https://opic.bg/news/podpisa-se-dogovor-za-izgrazhdane-na-mezhdu … -grtsiya-blgariya
За не си объркана, да поясня. През 2009 г. преживяхме спирането на газ от Русия, заради спор с Украйна. Още тогава управляващите от герб започват да забелязват нуждата от диверсификация и лично те започват да говорят за междусистемна газов връзка м/у България и Гърция, внос на газ от друг източник... И така нататък! Започват обаче къде обясними, къде необясними забавяния, /вкл. това, че цитираният от теб договор е сключен 10 години по-късно!!!/, защото ще идва газ не от Газпром, а от друг източник - по всеобщо мнение, мотаенето е точно поради тази причина. Да не разсърдим Москва и Газпром, а в замяна те са хранилка, ясно за кого. И е неизбежна разликата в пъргавината и организацията, когато се строи Балкански/Турски поток - финансиран с 3 млрд. български пари. От който газ, дето е под носа ни, ние не можем да вземем и една молекула. Как видните патриоти от герб са допуснали това да се случи, нали денем и нощем само и единствено защитават националния интерес.
Аз имам отговор, надявам се и ти!

Хайде сега да ми дадеш отговор кога беше построена тръбната връзка между Азърбайджан и Гърция? Все пак, за да дойде газ от Азърбайджан до България, трябва тръба от Азърбайджан. Моля, покажи ми документи кога е завършена тръбата от Азърбайджан до Гърция и пусната в обръщение, все пак, в интерес на истината е. Много благодаря предварително.

# 12 236
Скрит текст:
И после какво се случи?
По проблемите се работи... докато не дойде поредното служебно правителство със съмнителни задачи Wink.
Които съмнително няма да бъдат решение.
Сега служебното правителство ли не харесвате?

# 12 237
Скрит текст:
И после какво се случи?
Които съмнително няма да бъдат решение.
Сега служебното правителство ли не харесвате?
Извинявай... какво да му харесвам ?Thinking
За да мога да го обрисувам в най-пълния му блясък трябва да използвам доста нелицеприятни епитети. Най-милото, което мога да кажа е, че представляват комунистически отломки, кукли на Радев..

# 12 238
Скрит текст:

За не си объркана, да поясня. През 2009 г. преживяхме спирането на газ от Русия, заради спор с Украйна. Още тогава управляващите от герб започват да забелязват нуждата от диверсификация и лично те започват да говорят за междусистемна газов връзка м/у България и Гърция, внос на газ от друг източник... И така нататък! Започват обаче къде обясними, къде необясними забавяния, /вкл. това, че цитираният от теб договор е сключен 10 години по-късно!!!/, защото ще идва газ не от Газпром, а от друг източник - по всеобщо мнение, мотаенето е точно поради тази причина. Да не разсърдим Москва и Газпром, а в замяна те са хранилка, ясно за кого. И е неизбежна разликата в пъргавината и организацията, когато се строи Балкански/Турски поток - финансиран с 3 млрд. български пари. От който газ, дето е под носа ни, ние не можем да вземем и една молекула. Как видните патриоти от герб са допуснали това да се случи, нали денем и нощем само и единствено защитават националния интерес.
Аз имам отговор, надявам се и ти!

Хайде сега да ми дадеш отговор кога беше построена тръбната връзка между Азърбайджан и Гърция? Все пак, за да дойде газ от Азърбайджан до България, трябва тръба от Азърбайджан. Моля, покажи ми документи кога е завършена тръбата от Азърбайджан до Гърция и пусната в обръщение, все пак, в интерес на истината е. Много благодаря предварително.
Благодаря за благодарято предварително. Каквато и да е съдбата на връзката с Азърбайджан, тя е отговорност в продължение на цели 12 години на ГЕРБ. 12 години, не 12 дни. Нали чувахме всеки ден от Борисов как ВСИЧКИ са му приятели, как се разбирал с тоя и оня, защо толкова късно /2019/ взе да се разбира с тези, от които зависи азерския газ за България? Могли са чудо да направят през това време, ако са искали! Както направиха тръбата през България! Срещу 3 млрд. наши, български пари, само за година и половина! Можеш, разбира се, да вадиш каквито искаш договори, ден по ден, дори минута, по минута. Да докажеш всичко чрез това. Онова, което обаче никой не може да отрече, е НЕЖЕЛАНИЕТО на герб да има и алтернативни доставки! В коленопреклонна услуга на Русия, срещу нещо, разбира се. И отново - при констатиран проблем зимата на 2009 г. да сключиш договор 2019 г. Видно от фактите, не са искали! Ясно защо!

# 12 239
Това не го разбрах. Аз имам адресна регистрация в България, като всеки български гражданин.
Беше във връзка с идеите гласуването да бъде ограничено по адресна регистрация - постоянна и настояща в България.

Общи условия

Активация на акаунт