Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 448 718
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 13 950
Милият Делянчо Добрев излиза от политиката.

# 13 951

Според информация, която е налична в интернет, заради разследване на САЩ и евентуално включване в списъка Магнитски.
Не защото много иска.

# 13 952

Според информация, която е налична в интернет, заради разследване на САЩ и евентуално включване в списъка Магнитски.
Не защото много иска.
За съжаление, фабриката за лъжи, в която се превърна е вече наследена от знайни и незнайни борци за депутатски места.

# 13 953
Ами и това не е вярно...Ако не си скъсала с реалността и това което твърдиш е вярно, би трябвало да ни предоставиш линк към източник за тази информация...Нещо за което няма доказателства е дезинформация...Wink.
Просто започни да мислиш с главата си, а не да чакаш някой да ти спуска линкове. /явно мисловния процес става все по-труден, ако няма кой да определя кое е истината/ одобрени източници, разбира се, другите не ги четем.
Става все по-забавно..
След като да дадеш източника на тази информация ще стане ясно достоверен ли е или е от зоната на здрача.Wink..Фактите не се доказват с мислене и разсъждения, а с доказателства, така че това, което си написала отново показва, че си попаднала в матрицата на дезинформацията.Smile..По повод мисленето искам да ти кажа и друго - в този форум има различни хора и на различни възрасти...Няма как човек на 25- 30 г работещ примерно в ИТ сферата да мисли като жена домакиня на 55- 60 г, това са хора от различни поколения, с различни професии и много различно мислене...Като цяло възрастните са по- склонни да вярват в дезинформации и конспирации....Така че всичко което се публикува като твърдение, следва и да се докаже че отговаря на истината..

# 13 954
  • Варна
Аз няма какво да доказвам...Който е написал твърдението че САЩ купува руски газ, той трябва да докаже, че това в действителност е така...На мен не ми изглежда да е вярно и затова питам за източници...Това е..
https://www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu&q … D0%B3%D0%B0%D0%B7

# 13 955
Нинова: Ние с Кирил Петков седем месеца се борихме срещу "октопода", но той се върна
Голяма борба ще е било.

Лидерката на БСП Корнелия Нинова обяви, че негативната кампания срещу партията е с цел социалистите да се сринат на изборите, да се смени ръководството и да се сложи ново. Така тя коментира по БНТ твърденита на икономическия служебен министър Никола Стоянов за наследството в министерството на икономиката, което тя доскоро управляваше.

"В Министерство на икономиката и индустрията някои трябва да каже "Царят е гол". През последните 7-8 месеца министър е бил не г-жа Нинова, а Калоян Методиев - всички назначения са минали през него, твърди служебният министър на икономиката Никола Стоянов, като уточни, че знае това от хората в министерството. "Той е викал хора, той е притискал хора. На този натиск и начините, по които са назначавани и освобождавани хора, е пречила директорката на "Човешки ресурси". Тя е от над 20 години в министерството и е уволнена дисциплинарно", заяви сутринта в ефира на бТВ Никола Стоянов.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 10:51 от tre

# 13 956
Скрит текст:
Скрит текст:
Какво да им харесваме на ПП? Имат желание, мечти и ентусиазъм, но до там. Друго не се видя.
Дори човек да си затвори очите за лъжите на КП, пак тая. Явно това не е тяхното поле на действие.
Освен изброеното се видя и алчност,интриги и пр.подобни щения.Сигурно има и свестни хора,но с такива лъжливи-крадливи лидери,няма как да им се доверя.Между другото имам добри впечатления за шефа (вече бивш) на кевр.
Човека направи всичко възможно да не поскъпне много тока,3%.Каза,натърти,повтори и потрети,че договорът е подписан за 1год.Да,обаче сега май се ''налага'' и може и да поскъпне.Ама така е,нов-стар шеф,нови по-вискоки цени.Може би.Мисълта ми е,че г-н Тодоров ми вдъхва доверие,но факта,че е от ПП,ме отблъсква.Някои ще работят,а други докато се лигавят и хапват пици с добавка,ще бъркат под чужди поли и в кацата с мед,а после ще си приписват заслуги.Освен това лидерите на пп,толкова злини и щети причиниха,гледам,че и сега се извъртат.Няма как да си затворя очите за тези безчинства,пък нека може би зад кадър има и свестни и работещи хора.Не мога да знам и да ги познавам всички.ПП са ми зачеркнати по дефолт.
Може ли да попитам за алчоността, но моля без обясненията за митичните 30% на газа и левче за литър ?
България е малка държава. Не може да си назначаваш жена си на висока държавна длъжност, докато си министър. Съжалявам, но единият трябва да работи другаде, а не и двамата във властта.
[/quote]
За кого говорим ?
Аз се сещам за Румен Радев и съпругата му - не знам дали вече беше, която съвместяваше 2 длъжности.
[/quote]
Сем. Лорер

иначе за турбините най-накратко  - руснаците не ги искат, защото трябва по договор канадците да ги монтират. Ако си ги монтират руснаците, отпада гаранцията.

# 13 957
Аз няма какво да доказвам...Който е написал твърдението че САЩ купува руски газ, той трябва да докаже, че това в действителност е така...На мен не ми изглежда да е вярно и затова питам за източници...Това е..
Благодаря за статията, която изцяло потвърди това което си мислех..
Ако това е източникът на твърдението, че САЩ купува руски газ, се доказва че то просто не е вярно.
В самата статия, която е от 01.2018 си пише -"Новината обаче е сензационна само на пръв поглед." 
Защото, заради капризите на времето Америка сега се нуждае от течен газ, който си набавя на международните пазари и някаква френска компания е внесла инцидентно и еднократно някакво количество газ.
Святослав Бик от Центъра за анализи към руското правителство казва по този повод - "За Русия, а и за други страни-износителки е трудно да внасят своите продукти в САЩ. "Цените там са ниски, тъй като самите американци си имат достатъчно собствен газ", обяснява Бик.
С една дума от руското министерство казват защо няма абсолютно никаква логика САЩ да купуват руски газ, същото което казвам и аз...Какъв е изводът от всичко това - че източниците са много важни и трябва да се публикуват, така се спестяват излишни спорове и безсмислени постове..Wink.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 20:15 от Тигър.

# 13 958
Няма как човек на 25- 30 г работещ примерно в ИТ сферата да мисли като жена домакиня на 55- 60 г
Грешиш. 25-30 че и отгоре живеят в свят за който вярват на всичко написано във Фейсбук или страница първа на Гугъл. Точно заради това, всяка медия иска да я следват
Но не си дават сметка, че това което четат там е точно сервирано заради тяхното поведение и интереси които са регистрирани, прономеровани и прошнуровани в сървърите.

Само факта, че 80% от линковете тук в темата имат едно fbclid е достатъчен човек да си направи извода колко от информацията е минала през филтъра на собствено мнение Sunglasses

# 13 959
  • Варна
Peace

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 19:29 от Хексе

# 13 960
Скрит текст:
Ако това е източникът на твърдението, че САЩ купува руски газ, се доказва че то просто не е вярно.
В самата статия, която е от 01.2018 си пише -"Новината обаче е сензационна само на пръв поглед."  
Защото, заради капризите на времето Америка сега се нуждае от течен газ, който си набавя на международните пазари и някаква френска компания е внесла инцидентно и еднократно някакво количество газ.
Святослав Бик от Центъра за анализи към руското правителство казва по този повод - "За Русия, а и за други страни-износителки е трудно да внасят своите продукти в САЩ. "Цените там са ниски, тъй като самите американци си имат достатъчно собствен газ", обяснява Бик.
С една дума от руското министерство казват защо няма абсолютно никаква логика САЩ да купуват руски газ, същото което казвам и аз...
Какъв е изводът от всичко това - че източниците са много важни и трябва да се публикуват, така се спестяват излишни спрове и безсмислени посотове..Wink.

А можеш ли да си представиш, че 16% от Газпром се държи от американски вложители?
Furthermore, around 16.2 percent of Gazprom's shares were controlled by American Depository Receipts (ADR) holders, or The Bank of New York Mellon.
https://www.statista.com/statistics/273267/shareholder-structure-of-gazprom/

# 13 961
Току що чух версия, че ако сега платим в рубли, тогава значи приемаме условията на Русия и се отказваме от нашите претенции, че спазваме договора си и така им даваме карт бланш да ни осъдят, че не сме им купили количествата по договор. Иначе нямало риск, защото ние спазваме стриктно договора, а те са нарушители.
На мен ми звучи съвсем логично.

Последна редакция: сб, 20 авг 2022, 20:17 от Анонимен

# 13 962
# 13 963
Скрит текст:
С една дума от руското министерство казват защо няма абсолютно никаква логика САЩ да купуват руски газ, същото което казвам и аз...
Какъв е изводът от всичко това - че източниците са много важни и трябва да се публикуват, така се спестяват излишни спрове и безсмислени посотове..Wink.

А можеш ли да си представиш, че 16% от Газпром се държи от американски вложители?
Furthermore, around 16.2 percent of Gazprom's shares were controlled by American Depository Receipts (ADR) holders, or The Bank of New York Mellon.
https://www.statista.com/statistics/273267/shareholder-structure-of-gazprom/
Не само че си го представям, ами и нищо изненадващо не виждам..Не знам защо ти се струва странно...В "Новатэк" - втората най-голяма фирма за добив на газ в Русия 40% са на френската компания Total...Нищо че няма нищо общо с настоящата тема за Политиката в България..Wink.

# 13 964
Русия не разполага нито с технологии, нито с технически средства за добив на нефт и газ. Нормално е чуждите вложители да разполагат с част от акциите.

Общи условия

Активация на акаунт