Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 545
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 465
  • София
Не се плашете от Газпром, а от идиотията на европейските бюрократи.
"Газпром" с рекордна чиста печалба от 2,5 трилиона рубли за първото полугодие на 2022 г.

О, да! Цял ЕС и ние включително допринасяме за рекордните печалби на Газпром. Медведев беше прогнозирал в началото прекомерна цена от 3000. Не е бил прав, към 5000 вървим. Simple Smile

# 15 466
Бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпейо насърчи добива на шистов газ в България.
https://business.dir.bg/ikonomika/mayk-pompeyo-predlozhi-shistov … nativa-na-ruskiya

Има възможност да станем една богата и независима държава - Швейцария на Балканите.
Правим Северна България територия за добив на шистов газ. Затваряме Козлодуй и Нефтохим - остатъци от "руското влияние" и се освобождаваме завинаги от Русия. Затваряме въглищните ТЕЦ-ове все пак искаме да сме по европейци от другите, а и ще имаме газ в изобилие, американеца вижда "България като енергиен хъб, който може да гарантира сигурността на Източна Европа.", а защо не и на цяла Европа?! Smirk

# 15 467
  • Варна
Газовата камера на Европа. Flushed
Бъдещите войни ще са за вода и храна, да не стане да няма какво да ядем.

# 15 468
Вземете си мобилен интернет, дори да има планирани спирания - баш на мобилните оператори едва ли ще им спират тока.  Simple Smile
Решения има, важното е да се мрънка и очертава трагедия, има батерии също, много напред сме от технологиите от преди 30г.
А когато спре електрозахранването към клетките на мобилните оператори, накацали по сградите, какво ще правите? Какво техническо решение имате?
Ти живееш в някаква паралелна реалност...Освободи се от тези страхове, напълно безсмислено е да се притесняваш ежедневно и да очакваш настъпването на въображаемия апокалипсис..Wink..Не допускайте да ставате жертва на руската пропаганда и лъжите на проруски партии и други подобни елементи...

# 15 469
Скрит текст:
Вземете си мобилен интернет, дори да има планирани спирания - баш на мобилните оператори едва ли ще им спират тока.  Simple Smile
Решения има, важното е да се мрънка и очертава трагедия, има батерии също, много напред сме от технологиите от преди 30г. Второ - не разбра ли, че коментираме технически аспект на проблема, а не кой от какво го е страх.
А когато спре електрозахранването към клетките на мобилните оператори, накацали по сградите, какво ще правите? Какво техническо решение имате?
Ти живееш в някаква паралелна реалност...Освободи се от тези страхове, напълно безсмислено е да се притесняваш ежедневно и да очакваш настъпването на въображаемия апокалипсис..Wink..Не допускайте да ставате жертва на руската пропаганда и лъжите на проруски партии и други подобни елементи...
Аз от паралелната реалност ще ти дам един съвет. Има опция "скрит текст" с която може да ни спестиш тези дълги чаршафи които постваш.
Второ - не разбра ли, че коментираме техническия аспект на проблема, а не кой от какво го е страх.

# 15 470
Решения има, важното е да се мрънка и очертава трагедия, има батерии също, много напред сме от технологиите от преди 30г.
И те самите не си вярват, сигурна съм... Wink. Засега само Копейкин феновете ги приемат присърце. А тук поне умело се прикрипват ако има такива.

# 15 471
Скрит текст:
И те самите не си вярват, сигурна съм... Wink. Засега само Копейкин феновете ги приемат присърце. А тук поне умело се прикрипват ако има такива.
Хайде и Весито се включи с чаршафите. И пак едно и също - Копейкин, руска пропаганда, проруски партии ....
Аз ги питам "Какво техническо решение имате?", а те яхнали идеологическите опорки вият: Аууу, ако от тръбата изведнъж потече гаден руски газ, Путин ще ни издави ...

# 15 472
Скрит текст:
Хайде и Весито се включи с чаршафите. И пак едно и също - Копейкин, руска пропаганда, проруски партии ....
Не знам за какви чаршафи говориш. И не четеш много много, защото освен, че ме прекръсти се опитваш да ми пробутваш някакви словосъченията и тези, които не са ми присъщи.

# 15 473
Викаш цъфнахме, вързахме и за 7 месеца станахме Швейцария на балканите. Егати - я да проверя гугъл мапс дали пък не съм се объркала и не се намирам в някоя друга държава
За 7 месеца аз мога да изброя 9 промени, дето ме кефят:
1. Лук Ойл започна да плаща данъци !
2. Премахнаха Спецорокуратурата
3. Осигуриха достъп на Европейските прокурори
4. Има вече шанс Гешев да бъде разследван ? Преди над него беше само Господ ???
5. 70 руски шпиона бяха премахнати !!! Това кога друг път се е случвало ?
6. И най-важното: за 1-ви път не сме зависими от Газпром !
7. Помощи изплатени
8. Пенсии нагоре
9. Безплатни детски градини

# 15 474
  • София
Викаш цъфнахме, вързахме и за 7 месеца станахме Швейцария на балканите. Егати - я да проверя гугъл мапс дали пък не съм се объркала и не се намирам в някоя друга държава
За 7 месеца аз мога да изброя 9 промени, дето ме кефят:
1. Лук Ойл започна да плаща данъци !
2. Премахнаха Спецорокуратурата
3. Осигуриха достъп на Европейските прокурори
4. Има вече шанс Гешев да бъде разследван ? Преди над него беше само Господ ???
5. 70 руски шпиона бяха премахнати !!! Това кога друг път се е случвало ?
6. И най-важното: за 1-ви път не сме зависими от Газпром !
7. Помощи изплатени
8. Пенсии нагоре
9. Безплатни детски градини
10.Кап.Андреево и -там най много откачиха и обявиха в Турция новите избори (свалянето на правителството).

# 15 475
И въпреки, че решенията не са популярни сред природонаселението, правителството на Петков се справи и сравнително безболезнено с кризата с украинските бежанци. 500 хиляди човека, предимно майки с деца, влязоха у нас само за три месеца от началото на войната, което си е проблем, изискващ бързи решения.

Да не забравяме и истерията Македооооннннииияяя, която ни тресеше до скоро.

# 15 476
Попадна ми една статия за настоящие енергиен министър.
И какво от "резюмето" за биографията му предоставена в публичното пространство е доказуемо с ровене в публични данни и запитвания.
http://burgas-podlupa.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D1%8F%D … hAsJ3b2-reCSP0u-E

Американското образование - засега твърде под въпрос.
Опит в енергетиката - май не съвсем.
Съдружници - тип сем. Петканови.

# 15 477
Не уважавам избора само на тези, които са мотивирани с кебапчета или 50 лв
А мотивацията "Вдигнаха ми пенсията, пак ще гласувам за тях" одобрявате ли?

# 15 478
Не уважавам избора само на тези, които са мотивирани с кебапчета или 50 лв
А мотивацията "Вдигнаха ми пенсията, пак ще гласувам за тях" одобрявате ли?
Естествено.
Нима няма разлика между пенсионер и тоя тип маргинали ?

# 15 479
Скрит текст:
Решения има, важното е да се мрънка и очертава трагедия, има батерии също, много напред сме от технологиите от преди 30г. Второ - не разбра ли, че коментираме технически аспект на проблема, а не кой от какво го е страх.
Аз от паралелната реалност ще ти дам един съвет. Има опция "скрит текст" с която може да ни спестиш тези дълги чаршафи които постваш.
Второ - не разбра ли, че коментираме техническия аспект на проблема, а не кой от какво го е страх.
Няма такъв проблем...Изпаднал си в паника и коментираш въображаеми проблеми...Това се вижда от постовете ти, погледнато отстрани от хора, които не са попаднали в капана на проруската пропаганда за хипотетични мрачни сценарии за глад, студ и мизерия..Smile.

Общи условия

Активация на акаунт