Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 519
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 480
Няма такъв проблем...Изпаднал си в паника и коментираш въображаеми проблеми...Това се вижда от постовете ти, погледнато отстрани от хора, които не са попаднали в капана на проруската пропаганда за хипотетични мрачни сценарии за глад, студ и мизерия..Smile.

Хората, които се увличат да гледат всичко през призмата на евентуална проруска пропаганда за студ и мизерия, все пак да хвърлят едно око на плана на ЕС за сигурна зима и на регулацията за доброволно пестене на газ, което може да стане задължително.
Ако тези мерки не им говорят, че има съвсем реален проблем, който налага вземането им, това е тяхно лично мнение, което не е задължително да се споделя от всички.

ПП Humanbeing след преброяването на постове ли изчезна?

# 15 481
Joy Т.е. проблема не е, че се плаща, а как точно и на кого се плаща.

# 15 482
  • Разпиляна във въображението
Правителството е подало първото искане за плащане на суми по Плана.

# 15 483
Скрит текст:
Няма такъв проблем...Изпаднал си в паника и коментираш въображаеми проблеми...Това се вижда от постовете ти, погледнато отстрани от хора, които не са попаднали в капана на проруската пропаганда за хипотетични мрачни сценарии за глад, студ и мизерия..Smile.
Хората, които се увличат да гледат всичко през призмата на евентуална проруска пропаганда за студ и мизерия, все пак да хвърлят едно око на плана на ЕС за сигурна зима и на регулацията за доброволно пестене на газ, което може да стане задължително.
Ако тези мерки не им говорят, че има съвсем реален проблем, който налага вземането им, това е тяхно лично мнение, което не е задължително да се споделя от всички.
Няма да те разбере.

# 15 484
Ето как ни виждат другите:

"Майк Помпео вижда България като енергиен хъб".

Тя и Русия така ни вижда. Борбата ще е жестока.

# 15 485
Joy Т.е. проблема не е, че се плаща, а как точно и на кого се плаща.
Ако можеш да приравниш опитите за увеличение на безкрайно мизерните пенсии, които са социално право, което придобиваш на база на внасяни пари в хазната за положен труд с десетилетия и  това да хвърляш по 50 лв. на хора, които обикновено имат отрицателен приност към благосъстоянието и социалната система на държавата. Добре, така бих го нарекла.

# 15 486
Скрит текст:
Викаш цъфнахме, вързахме и за 7 месеца станахме Швейцария на балканите. Егати - я да проверя гугъл мапс дали пък не съм се объркала и не се намирам в някоя друга държава
За 7 месеца аз мога да изброя 9 промени, дето ме кефят:
1. Лук Ойл започна да плаща данъци !
2. Премахнаха Спецорокуратурата
3. Осигуриха достъп на Европейските прокурори
4. Има вече шанс Гешев да бъде разследван ? Преди над него беше само Господ ???

5. 70 руски шпиона бяха премахнати !!! Това кога друг път се е случвало ?
6. И най-важното: за 1-ви път не сме зависими от Газпром !
7. Помощи изплатени
8. Пенсии нагоре
9. Безплатни детски градини
Може ли подробности по точки 3 и 4, които те "кефят"?
Опяването за пенсиите в темата ми е в стил малко като на Свиленски, когато го поканят в някое студио и се почва - вижте какво направихме с пенсиите, вижте какво направихме с детските градини ...., светло бъдеще!
И аз имам подозрения, че не може да повтаряш едни и същи неща безплатно.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 15:36 от Rosita

# 15 487
  • Другата България
Коментирахте ли вече поредната простотия на ВМРО?
По време, по-скоро преди тегленето на номерата на бюлетините?
И тия като ИТН, чудят се вече какво да измислят, за да привлекат /евентуално/ общественото внимание за едни 4%, които така или иначе и сега няма да прескочат.

А пък Биков е преосмислил позицията си нещо, много полуготови "палачинки" в ГЕРБ напоследък:
"Не гласуват машините, гласуват хората......"
Ти да видиш!

# 15 488
Не уважавам избора само на тези, които са мотивирани с кебапчета или 50 лв
А мотивацията "Вдигнаха ми пенсията, пак ще гласувам за тях" одобрявате ли?
Естествено.
Нима няма разлика между пенсионер и тоя тип маргинали ?
Разбира се, че трябва да уважаваме тази мотивация. Пенсионерите не са ли хора? Или не заслужават може би, защото тънат в разкош? Предпочитам там да отиват данъците ми, отколкото в нечии чекмеджета.

# 15 489
Коментирахте ли вече поредната простотия на ВМРО?
По време, по-скоро преди тегленето на номерата на бюлетините?
И тия като ИТН, чудят се вече какво да измислят, за да привлекат /евентуално/ общественото внимание за едни 4%, които така или иначе и сега няма да прескочат.

А пък Биков е преосмислил позицията си нещо, много полуготови "палачинки" в ГЕРБ напоследък:
"Не гласуват машините, гласуват хората......"
Ти да видиш!
Днес в Нова телевизия един от гостите спомена много на място, че такива като Биков, гласоподавателите отдавна трябваше да са ги изчистили с метлата, и припомни ето това за очилатия хамелеон:

Тома Биков през 2013: Борисов трябва да лежи в затвора.

# 15 490
Ако можеш да приравниш опитите за увеличение на безкрайно мизерните пенсии
Няма нужда да приравнявам. След като и едното и другото водят до политически дивиденти, те са равни по дефиниция.

Няма нужда и да припомням, че когато Борисов се заиграваше с парите за пенсионерите си купуваше избори. Когато го прави коалиционен партньор от управлението на ПП вече е - само да го копна: "опитите за увеличение на безкрайно мизерните пенсии, които са социално право, което придобиваш на база на внасяни пари в хазната за положен труд с десетилетия"

Важното е, че мотивация през пенсиите вече е  приемлива и повече няма да има купуване на избори от държавен бюджет без значение кой го прилага.

# 15 491
Е, той и Даниел Митов имаше бисери на тема Борисов, пък сега му е пръв подгласник. Катарзис са преживели хората.....

# 15 492
  • Другата България
Е, той и Даниел Митов имаше бисери на тема Борисов, пък сега му е пръв подгласник. Катарзис са преживели хората.....
И тепърва и други ще го преживяват.

# 15 493
Ако можеш да приравниш опитите за увеличение на безкрайно мизерните пенсии
Няма нужда да приравнявам. След като и едното и другото водят до политически дивиденти, те са равни по дефиниция.

Няма нужда и да припомням, че когато Борисов се заиграваше с парите за пенсионерите си купуваше избори. Когато го прави коалиционен партньор от управлението на ПП вече е - само да го копна: "опитите за увеличение на безкрайно мизерните пенсии, които са социално право, което придобиваш на база на внасяни пари в хазната за положен труд с десетилетия"

Важното е, че мотивация през пенсиите вече е  приемлива и повече няма да има купуване на избори от държавен бюджет без значение кой го прилага.
Това казала ли съм го ?
Борисов кога е вдигал пенсии? Предполагам визираш ковид добавките ?

# 15 494
Предполагам визираш ковид добавките ?
Това не променя крайния резултат на допълнително стимулиране.

Общи условия

Активация на акаунт