Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 486
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 585
Защо да е лошо България да стане газов хъб,както са ни предложили САЩ?! Хъб означава просто разпределител. Като чешмата,която разпределя водата - топла,студена и т.н.
Защото САЩ са ни го предложили, а САЩ са врагове, тъй като са врагове на нашите приятели.

# 15 586
10 процента - ама надолу, партиите които са били във властта винаги печелят по-малко отпреди това. дори и с Герб е така .
Не съм съгласна, защото ние досега не сме имали партия като ПП във властта, която да не краде. И затова хората им вярват, защото има реални действия, не само празни приказки. Лукойл, Капитан Андреево, краят на ерата Газпром !
Кога преди се е случвало това ? Всичките бяха успешно корумпирани от Русия.

# 15 587
Изобщо не е лошо да станем газов, хъб, но е силно невероятно. За такова нещо ни трябва силна инфраструктурна мрежа, тръбите да са готови, а ние изоставаме

buttercake, по какво разбра, че ПП не краде? светила си им та знаеш? Иначе аз знам много хора разочаровани от ПП, които гласуваха за тях и нямат да гласува пак. Не са очаквали да говорят с ултиматуми, нито пък че за 8 месеца, ще прокарат само един-два закона и ще се оправдават с външни фактори-.
Някои хора казват, че вместо за ПП този пъти ще гладуват за ДБ, други че този път ще е за Янев, трети че няма да гласуват, но разочарование има.

# 15 588
  • Буркина Фасо
Аз лично искам ДБ да изравнят ПП-тата. И ИТН да влязат.
Отрезвяване и смиряване им трябва на "почтените".
И точно от ИТН ще го  получат, да. Те са пък най "почтени" отрезвители и смирители. Не ви ли омръзна този филм да го гледате вече година и половина?
май,май вече е наред първите да паднат в боя и последните да станат първи.
този филм не сме го гледали Smiley

Лукойл е излизал за профилактика по шест месеца и в България изобщо не се е усещал недостиг на гориво,защото има фирми,които веднага са заели мястото му и са почнали ударно да внасят горива.
това , че са в профилактика въобще не означава, че нямат запаси от които да продават. а също така да не са договорили и количества от други места за да не прекъсват захранването на клиентите си. всъщност това си е нормална практика.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 10:15 от ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[

# 15 589
Защо да е лошо България да стане газов хъб,както са ни предложили САЩ?! Хъб означава просто разпределител. Като чешмата,която разпределя водата - топла,студена и т.н.
България става газов ръб - природният газ ни заобикаля от вси страни. Първо ни заобиколи Южен поток, после ни заобиколи Турски поток, сега ни заобикалят и танкерите.

# 15 590
Аз лично искам ДБ да изравнят ПП-тата. И ИТН да влязат.
Отрезвяване и смиряване им трябва на "почтените".
И точно от ИТН ще го  получат, да. Те са пък най "почтени" отрезвители и смирители. Не ви ли омръзна този филм да го гледате вече година и половина?
май,май вече е наред първите да паднат в боя и последните да станат първи.
този филм не сме го гледали Smiley

То много ми се иска ИТН да поемат управлението, ама самостоятелно, та да им видим сеира, но за целта трябва да напусна страната за времето на тяхното управление, а нямам такава готовност все още. Не са си реализирали политиките за македонския космонавт, освен това при липса на КП и АВ във властта не знам каква дъвка ще дъвчат по цял ден и като ни докарат до просешка тояга с кого ще се опрвдават, сигурно със суверена.

# 15 591
Защото САЩ са ни го предложили, а САЩ са врагове, тъй като са врагове на нашите приятели.
Защото няма кой да го позволи /Турция се бори също за влияние/. Това си е чиста проба пропаганда. А идеята е да сме първите /нали сме ястреби/ в Европа, които да добиват шистов газ или с други думи, да храним пак някой /предвид нашите нищожни нужди от газ, а те едва ли ще нарастнат особено/.

# 15 592
Кои сте тия "ние",за които САЩ е враг? Питам сериозно.

# 15 593
Да, разумен въпрос. няма лошо САЩ да са ни приятели, въпроса е, че следва  като малак държава да има имаме балансирана политика, а ние винаги сме "по-католици от папата".  Иначе аз лично бих предпочел да имаме шистов газ,  за да сме независими (но е важно на каква цена)
Също съм да подкрепяме Украйна, но е важно - как. Няма лошо да им пратим хуманитарна и логистична помощ, "за" съм да приемаме бежанци от там, но дрънкането на оръжия е глупаво.

# 15 594
Наистина  не разбирам  феновете  на ИТН.  Какво изключително качество  да притежават, че толкова  да държат  да са в НС или недай Боже управлението.

# 15 595
Другото което е - според мен много хора се срамуват да признаят, че ще гласуват за Герб или възраждане и казват други имена. Допускам че резултатите на БВ и на ИТН може да излязат по-ниски, а на Възраждане - по-високи.
И аз така мисля. Хората се страхуват да не излязат прости, защото реториката на психодесните е много агресивна и всеки, който не гласува за тях става автоматично тъп, ватенка, мурзилка и пр. епитети.
Според мен ПП са 10% надолу, а излъгалите се разпределят между ГЕРБ, БСП и ИТН плюс по-дребни играчи.
Ще се види на изборите (ако машинният вот не е манипулиран).

# 15 596
Да разбирам ли, че ако не стане така както прогнозираш, машинният вот ще е манипулиран?

# 15 597
  • Пловдив
Наистина  не разбирам  феновете  на ИТН.  Какво изключително качество  да притежават, че толкова  да държат  да са в НС или недай Боже управлението.
Не съм им голям фен, в началото ме отвратиха с просташко говорене (Джипко Бибитко, Шкембе Войвода и т.н).
Но се опитвам да слушам всички партии и да преосмислям и оценям какво казват и колко лъжат.
В ИТН харесвам това, че разкриват кирливите ризи на всички (не само на старите, ами и на новите). Мисля, че Тошко в голяма част от интервютата си говори последователно и казва много истини. Абсолютен коректив са, не си мълчат и ако се постараят могат да са доста адекватни. Идеални са да стоят в опозиция.

# 15 598
Ама то всички партии са идеални да стоят в опозиция, там е лесно да се вадят кирливи ризи и да се плюе. Управлението, управлението кой го може?

# 15 599
  • София
ИТН бяха в управлението и прекратиха тази измъчено-крадлива коалиция, доколкото си спомням. Това беше единственото им положително дело, след като съсипаха 2 избора преди това.

Общи условия

Активация на акаунт