Политиката в България 2 - Задава се горещо политическо лято

• 447 357
  • 15 780
  •   1
Отговори
# 15 750
  • Буркина Фасо

Имаш ли право да гласуваш?
Аз съм пенсионер и съм много доволна, че Кирил Петков само за 7 месеца ми вдигна пенсията, повече отколкото през последните 12 години, така че ще гласувам за него ❤
абе ако погледнеш реално със по-високата ти пенсия сега може да купиш по-малко стока спрямо старата ти пенсия. от едната страна ти дадоха малко, но от другата ти взимат повече.

# 15 751
Супер! Ако искаш и за Пеевски гласувай... Твоите политически предпочитания не определят цялостната политика на държавата
Пеевски и ГЕРБ свалиха правителството на Кирил Петков, защото им развали далаверата на Капитан Андреево.

# 15 752

Имаш ли право да гласуваш?
Аз съм пенсионер и съм много доволна, че Кирил Петков само за 7 месеца ми вдигна пенсията, повече отколкото през последните 12 години, така че ще гласувам за него ❤
абе ако погледнеш реално със по-високата ти пенсия сега може да купиш по-малко стока спрямо старата ти пенсия. от едната страна ти дадоха малко, но от другата ти взимат повече.
Ако погледнеш реално , инфлацията е в цяла Европа. И Борисов да беше щеше да е същото, но едва ли щеше да бутне пенсиите. Щеше да маха с пръст от сутрин до вечер, че ще затягат пенсионерите коланите.

# 15 753
На останалите - да гласуваме с мъдрост и трезва преценка!
Аз също, но това често е трудно разбираемо за околните. Просто понякога така се, често, пропускам междинните резултати от мисловната дейност. Joy
Пеевски и ГЕРБ свалиха правителството на Кирил Петков, защото им развали далаверата на Капитан Андреево.
Вярвай си
Това не е мой проблем.
Безумно е месец да те облъчват / заливат от телевизията и други медии политици, но да не можеш да пишеш за тях в дадена платформа.
Това може да го напишете в Администраторската тема и специално да насочите онова от крачола към Татти и Мамма. Убеден съм, че ще получите правилното отношение.

# 15 754
Със сигурност ще ида да гласувам, надявам се и повече хора да идат.
Иначе ще си призная- една от малкото съм, които предпочитат СП пред правителство КП-2. За мен правителствата на Радев се справяха и справят по-добре от това на КП, както и Янев, и Донев са по-читави от КП.

# 15 755
Мая Т., не си една от малкото, напротив.

Темата винаги се заключва с официалния старт на предизборната кампания. Не знам защо сега има възмутени, не свикнахте ли?

# 15 756
Скрит текст:
Скрит текст:
Е, хайде сега, няма нужда от превземки и изкуствени изненади, още повече пък от обичайните сравнения и изтъкването на предимствата на "другите" географски ширини.
Това е поредна тема за политика, всеки път, абсолютно всеки път в деня на старта на предизборната кампания Татти тегли ключа, и това е не само заради политиката на форума
. Друг е въпроса, че точно тази тема, от месец време, че и повече, няма нищо, ама нищо общо с политика. В нея останаха да си уплътняват работното време и да си упражняват нарцисизма, логореята и копи-пейст хейтърски постове от ФБ точно пет човека, и освен за газ и колко Киро и Асен не стават, защото....така, друго нищо не се пише.
Никой не те кара да четеш или да пишеш, или да влизаш изобщо щом се дразиниш . За трети път /тази вечер/ го подчертаваш - темата е излишна.
Може да пишат и двама човека, какъв ти е проблема на теб?
Ти се разпозна ли? Ами явно има причина, аз не съм те споменавала.
Що се отнася до това какво да пиша - вече веднъж ти казах - самозабравяш се, не си в позиция да диктуваш постовете на останалите. И точно ти да говориш кой колко пъти повтаря нещо.....ами смехотворно е, ти месеци наред въртиш един и същи рефрен, и то ежедневно и ежечасно, че и на гаргите им писна чак. ПроблемЪТ ми е, че изгонихте качествените хора, които пишеха наистина за политика и знаеха какво говорят, не, че ми е проблем точно, но логореята винаги е била отблъскваща.
Сега няма да кажа "дерзайте", и да  се "фръцна" /уж/ обидено, защото ми е все тая кой какви щения има.
Особено ако за пореден път ще си седи на дивана, вместо да гласува щото "всички са маскари", но пък после ще иска и изисква денонощно под анонимен ник.
Докладвай ме на модератор или администратор щом толкова ти бъркам в здравето.

# 15 757
  • Другата България
Продължаваш да се ласкаеш.
Недей.
Много бързо забрави кой започна, ако не забелязваш, аз не те отразявам, докато не започнеш по незнайни причини да се занимаваш с написаното от мен, пък било то и веднъж седмично от доста време насам.

Със сигурност ще ида да гласувам, надявам се и повече хора да идат.
Иначе ще си призная- една от малкото съм, които предпочитат СП пред правителство КП-2. За мен правителствата на Радев се справяха и справят по-добре от това на КП, както и Янев, и Донев са по-читави от КП.
Не мисля, че ще има правителство КП-2.
Дори мисля, че няма да има такова.
Аз също съм "за" СП пред поредна безумна нестабилна конфигурация.

# 15 758

Темата винаги се заключва с официалния старт на предизборната кампания. Не знам защо сега има възмутени, не свикнахте ли?

Аз съм тук от скоро и не мога да разбера смисъла.

Иначе, да колкото зная, инфлацията в България е от много високите за ЕС. При нас, разбира се, всичко се оправдава с кризата навън.

# 15 759
При нас, разбира се, всичко се оправдава с кризата навън.
Не точно. Оправдава се от определена група поддръжници на определни партии от бившето управление.

# 15 760
  • София
Да идва Възраждане!
Да излизаме от НАТО и ЕС, както искат и нещата ще се наместят.
И ще стане като с Брекзита, няколко месеца радост и после ще се чудят, как може така да се самопрецакат.

# 15 761
  • Буркина Фасо

Ако погледнеш реално , инфлацията е в цяла Европа. И Борисов да беше щеше да е същото, но едва ли щеше да бутне пенсиите. Щеше да маха с пръст от сутрин до вечер, че ще затягат пенсионерите коланите.
не се знае какво би направил който и да е бил премиер.
можело е пък и по-високи пенсии да бе отпуснал, но ... сега преценяме след свършен факт.

пп. за кой да гласуваме все пак ?

# 15 762

Аз съм тук от скоро и не мога да разбера смисъла.

Иначе, да колкото зная, инфлацията в България е от много високите за ЕС. При нас, разбира се, всичко се оправдава с кризата навън.
По-вискка сравнение  със страните от еврозоната  Wink.
Кризата не е навън,  а е повсеместена. Това  е положението.  Борисов и  дойде нищо не може да направи,  просто  ще продължим в това състояние, но Петков ще му е виновен ,че му счупи държавата  и за малко и далаверките да му счупи..

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 23:00 от BacuTy

# 15 763
така че ще гласувам за него ❤
Супер! Ако искаш и за Пеевски гласувай... Твоите политически предпочитания не определят цялостната политика на държавата

Твоите също!

# 15 764
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сега имаше репортаж по Нидерландската телевизия по въпросите за избори, газ, пенсии, най-бедните прочие. Възраждане веднага съгласни да си кажат как без Русия не можем. И то от млад човек.. Да беше на възрастта на майка ми, щях да разбера.

Общи условия

Активация на акаунт