На Карди вече съм и честитила😉Но и тук ще и кажа, че е огромна късметлийка, че са живи и здрави и Всичко ще се нареди.❤️
И аз вече се срещнах с моята девойка.Беше планувано секцио за 31 ви, но нещата не са забавни, когато се случват по план.😂Изтекоха ми водите и се появи в 38 гс. 2850 грама принцесата на мама.Лилия.Имаме си някакви малки премеждия, но нищо сериозно и се надявам че и двете сме добре.Ние сме още в болницата, надявам се в неделя да ни изпишат.Милия ми октомврийски батко все така си щурее на воля и аз също усещам каква мъка ще е това наше приключение, но важното е само да сме живи и здрави.Оставила съм го на баща му и бабите и като се опитват сега да ме занимават с въпроси от сорта кажи какво да му сготвим директно им заявявам да ме оставят на мира, защото са възрастни хора и все едно дете трябва да могат да отгледат😃Не мога да мисля за всичко и всички.Снижила съм си очакванията и изискванията както казва Яренце.
Главен приоритет за сега ми е да опазя живота на бебето от баткото и да не го издрънка с някоя количка в главата или да реши че е плюшена мечка за яздене 🐻