Октомврийско мъничко дете се подготвя вече за море- тема 4

• 29 302
  • 676
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, може ли да ми препоръчате педиатър в Пловдив?
Благодаря!

# 76
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря!
Пепеланов, Краева, Цветкова, Рашкова. Ако става въпрос за ЛЛ на детето, звъните и питате наред. Рядко някой приема нови бебета.

# 77
Благодаря!
Пепеланов, Краева, Цветкова, Рашкова. Ако става въпрос за ЛЛ на детето, звъните и питате наред. Рядко някой приема нови бебета.
За частен преглед по-скоро. Благодаря!

# 78
Д-р Силвия Илиева в Транспортна болница преглежда и частно.

Как сте момичета? Мен ме лепна един прекрасен летен вирус и успях да се стопя с 3 кила за нула време, приказен бонус е това, че не можех 3 дни и на разходка да изляза, изобщо много розова  история 😂 Минава лека-полека, надявам се до малката да не успее да стигне, че си е тегава работа.

# 79
  • до най-прекрасния мъж
Тогава Пепеланов с две ръце. Има частен кабинет на ул. Родопи, преглежда и в Селена, но там с часовете е сложна работа.

# 80
Препоръчвам Д-р Ина Тодорова, може да я намерите в супердок🙂и да си запазите час, прекрасно отношение, кабинета и е в Кючук Париж 🙂

# 81
Мами как ходите на плаж, когато сте в цикъл?

# 82
  • София/Севлиево
Както и като не съм-просто не влизам в морето (то аз по-принцип не влизам във водата).

# 83
  • au bout du monde

Преди с тампон, после с менструална чашка. И в двата случаи съм влизала във водата.
Сега успях да го планирам да не съм в цикъл. Не съм започнала да ползвам чашката отново. Преди бях само с нея.

# 84

Преди с тампон, после с менструална чашка. И в двата случаи съм влизала във водата.
Сега успях да го планирам да не съм в цикъл. Не съм започнала да ползвам чашката отново. Преди бях само с нея.
не съм ползвала до сега такава чашка има ли шанс да има протичане?

# 85
Аз не влизам мъм водата и си стоя по къси гащи под чадъра като съм в цикъл. То и без друго не ми е комфортно като ми дойде.
Малко актуална информация от Гърция. Имат АМ като в БГ. В няколко аптеки намерих пюре Хип, но е 4,5 Евро. В супермаркетите имат много беден избор. Общо взето 3 вида плодово и 3 вида месно. Така че, някой ако идва на море да се запаси. Ние си чакаме таткото от БГ и ще ни донесе. Купих само няколко бурканчета тук. Иначе а хубави и София ги харесва, но явно защото са скъпи и тук им готвят. Аз мислех първо да готвя, но съм сама с трите деца и реших, че е по-важво да издържа психически 😆😆😆
Иначе тук е ок за бебе. Имаме голям двор и тя спи навън. Водата е супер спокойна и няма вълни, тя свикна бързо и сега стои доста и си играе в морето.
След 2 седмици се прибираме и вече мисля къде да идем. Някъде на планина искам да ги заведа. Дайте идея. А и съм планирала 1 "любовен" уикенд само с таткото на нашето море. София от седмица не суче и ще мога да си го позволя 😃

# 86
  • София/Севлиево
Ние на планина ходихме 2 поредни уикенда на Шипково-тихо и спокойно,чист въздух,а как само се спи...Сега като си дойдат нашите англичани ще ги заведем там след морето за 1-2 дни.Пълно е с къщи за гости,има и хотели,та изборът е голям.И е по-евтино от Чифлика,където малко са се самозабравили с цените...

# 87
  • au bout du monde

не съм ползвала до сега такава чашка има ли шанс да има протичане?

Има, ако не е сложена правилно. Хубаво е да се ползва няколко цикъла, за да й се свикне как се поставя.

# 88
bubamara9, а вие къде сте точно, ако е удобно да питам, де? Ние третото море смятаме в Гърция да го направим, но все ни се искаше да е на ново място, обаче пък рискът на новите места (особено с бебе) ми се иска да бъде добре премерен, та събирам мнения. Ние от 10 дни не сме мърдали от Пловдив и вече полудявам, вратите на Ада са се отворили и за нищо не става навън 🥵

# 89
Ситония, по-точно след Никити. Плажовете тук са хубави и няма вълни. Минус е, че е далече. Били сме в Торони, сега сме в Неа Мармара, но малко извън града, че аз не исках хора 😄

Общи условия

Активация на акаунт