Октомврийско мъничко дете се подготвя вече за море- тема 4

• 30 141
  • 676
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, това са всички течности, които детето да поеме, включете там супи, яхнии, айряни, водата от плодовете и зеленчуците, АМ, кърма и т.н.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 15:39 от Одри ♡

# 496
  • до най-прекрасния мъж
Криси, приеха ли ви? Ние не сме приети. Случайното число на Мария е много ниско. Анулирах и подадох ново заявление, дано имаме късмет на следващото красиране, ако обявят въобще места.

# 497
  • au bout du monde
Малкият е приет.

Септември с песен.

Новите майчета какъв пол ще са децата ви? Интересно ми е дали пак са от същия?

Аз с 2 момчета, още се чудя дали има шанс третото да е момиче. За жалост ми се появи астма и проблем с щитовидната жлеза и не знам дали няма да имам проблеми.

# 498
Аз имам теория за половете, но все пак си е Божа работа. Те зависят изцяло от сперматозоидите, мъжките са много бързи, но имат кратък живот, а женските са бавни, но пък живеят много по-дълго.
Първия път ми се падна момиче и като знам кога е станало предполагам, че тази теория има общо. Ако искате момиче според мен трябва да се правят опити преди овулация.

# 499
  • au bout du monde
Може да има логика, до сега винаги е ставало след овулация. 🤔

# 500
  • София/Севлиево
Момичета, това са всички течности, които детето да поеме, включете там супи, яхнии, айряни, водата от плодовете и зеленчуците, АМ, кърма и т.н.
И аз тъй знам.Той пие АМ,хапва доста течна храна и като изпие повече от две шишета по 250мл вода ми се струва много,а и идват жеги и тогава със сигурност ще увеличи приема...

# 501

Това съм написала и аз, течности.
Но общо взето 500мл е малко вода.

Коментирам го, защото миналото лято направих онлайн консултация с нефролог и попитах изрично за водата.(Димитър пие по 1.5-1.6л).

# 502
Честит празник на всички дечица на мамите в темата ни 🎈 Нека са ни здрави, игриви и винаги щастливи! 💛

Блу, приета е девойката. Аз не мога да повярвам. Толкова бях сигурна, че няма да я приемат, че се бях настроила психически за този момент, обаче за този, в който я приемат изобщо не съм подготвена 🤦🏼‍♀ Абе, психоПАТКА пълна съм аз 🤣
Мъжът ми и той не може вече с мен, аз днес щях да ревна, той ми се смее. Чудо сме 😂

# 503
  • au bout du monde
Ох при нас е обратното. Аз искам да ги пращам вече по ясли и градини, а мъжът ми си прави някакви планове да ги държим още вкъщи. Аз ще лудна още малко. Още утре бих ги пуснала.

# 504
  • до най-прекрасния мъж
Честито, Криси. Късметлии сте значи Simple Smile Само 15-16 деца са приели с 19 точки. Ние ще чакаме следващо класиране. И на мен не ми се пуска, но трябва. Трета година съм вече вкъщи (аз съм инвитро и пролежах цялата бременност) и имам чувството, че съм страхотно изостанала. Ако остана още малко, съвсем ще загубя работни навици. То не че майчинството не е работа, но...

# 505
Благодаря, Блу Стискам палчета и чакам на следващото класиране да се похвалиш. Пък току-виж се срещнем на есен със съясленички 🤭🤗

Ааа, LaLibellule, моят мъж, ако го питам сериозно, и на 4 години пак ще му се вижда мъничка и нежничка, за да я даде друг да я гледа. Иначе много корав го играе, ама като си чуе "тати" и е кашкавал 🤭

Момичета, аз сея и жъна неуспех с гърнето. Както беше започнала да сяда регулярно, сега само като го доближим и бяга в друга стая 🤐 Не знам къде какво сбърках. Честно.

# 506
  • au bout du monde
Нашите са момчета, ама пак не му се пускат. Най-вече заради болестите, но то е неизбежно.
Вика ще ги пуснеш и след седмица вкъщи болни.

Ама до 1ви клас ли да ги държа вкъщи?!

Моят не сяда на гърне. Иначе като го питам как прави бати и вика - пишшшш и прави стойка все едно пикае Laughing дори отива на писоара да покаже, но като сваля гащите и вика - не искамммм

# 507
От опит и много четене, питане на други родители, децата много лесно се научават на гърне след 2 г възраст. Баткото на 2.4 вече беше без никакви пелени. До 3 г вече осъзнават, че пелените пречат повече отколкото помагат. А, и е по лесно, ако говорят и могат да си кажат. Все пак аз мисля да пробвам Ирина лятото, ако не стане здраве да е. Но тогава е най-добрия период, ако си напишка гащите да не настине. А, и при момичетата е доста по-трудно. Мен това най-много ме притеснява, че много лесно стават инфекции на пикочните пътища. Аз, да чукна на дърво, не съм имала и не мога да разбера, ако малката има. Веднъж по спешност ходих при лекарката, защото спря да ми дава да я чистя там.
Иначе, за градината с тия сополи и болести, които влачи големия се надявам Ирина да е изградила някакъв имунитет, че като се върна на работа няма да мога да го спирам при всеки сопол. Не, че другите родители се съобразяват. Но до сега аз имах възможност да го правя. Не, че на площадката не се заразяват. Няма начин да ги опазим, колкото и да ги държим в къщи.
Честит празник на всички деца и на тези, които се чувстват деца още. Днес в парковете в София раздаваха подаръци за децата. ( Ама не и бири за родителите, за да издържат Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 508
  • au bout du monde
И аз съм на това мнение. С баткото започнахме махането след 2,г2м и стана много лесно. Тогава беше готов и сам поиска.
Много ми се иска лятото да успеем, че зимата е малко тегаво.

# 509
LaLibellule, отново чакаме момиче.
В рода на ММ има десет момчета подред, а сега ние сме с първото момиче от години, не могат да повярват, че ще имаме и втора девойка 😅
Честно казано и двамата мечтаехме за момиче първия път, сега нямахме никакви претенции. Даже ми е много мило, че ще бъдат две сестрички с малка разлика. 😊

Честит празник на всички дечица. Да бъдат здрави и с късмет. А на вас родителите да ви бъдат гордост и радост. 🌷

Общи условия

Активация на акаунт