Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 74 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Да дам отчет и аз😁. Размених с една дама моя Elie-Saab на Гиза за Tulipe /Byredo на Заг. Още въртя очите и се чудя дали ми харесва и как "ми стои", но определено е по - мой от Ели Сааб.
Взех си и 2 парфюма от The Moon. Единият е Bal d, Africa и понеже имам и Заг, ползвала съм и Мартинез, исках да видя дали пък няма да е по-траен. Ами, не е... Точно като Заг е, и затова 27 лв за 30 мл ми се струват неоправдани. Иначе е мн хубав. Другият е Soleil Blank - тука вече много се зарадват, защото моя от Гиза направо ме отврати-на моята кожа стоеше ужасно... Обаче версията на The Moon е страхотна! След 10 минути мирише точно на плажно мляко, на кокос, ванилия и нещо сладко. Много съм доволна

# 361
Преди седмица ме питаха за парфюм с аромат на липа... Е, покрай темата предложих Jenny Glow French Lime Leaves заради коментарите тук.
Днес усетих аромата - наистина е на топла, дъхава липа, която се усеща след около половин час. В началото е приятен аромат на сапун, нещо чисто и свежо, леко сладникаво.

# 362
  • София
След бегъл тест на блотер, на липа ми замириса от Аура-та на Заг.

# 363
  • Пловдив
Някой има ли опит с имитацията на  Creed - Aventus на рефан? Добра ли е, как е като трайност проекция и сияж.
Това е най - добрата имитация според мен! Поръчвайте 😃 невероятен парфюм. Страхотен и великолепен Simple Smile) Трайност - до края на света. Всички около мен го коментират положително. Но и да не беше така, все тая. Обичам да се поливам с него. Понякога прекалявам, но само като съм с вкъщи. На работа пръскам по - малко.

# 364

Взех си и 2 парфюма от The Moon.
............
.......27 лв за 30 мл ми се струват неоправдани.
30 мл. са 27 лв.?🤔
Май наистина попрекаляват някои фирми( нямам лични наблюдения от The Moon, но при такива цени това едва ли ще се промени...)

# 365
Soleil Blank на The Moon е прекрасен и за мен ! ❤❤❤

# 366
  • София
Взех си Persian Dreams крем-душа на Тезори...ами това не е моето.Странна миризма под душа, а сега в банята има някаква нотка, която обаче незнайно защо ме накара да си спомня сироп за кашлица Pertusol от детството на дъщеря ми. Тъмно кафяв, гъст и много сладък, но все пак лекарство. Такава ми е асоциацията за аромата. Няма даже и да пробвам Бакарата.
И днес разносих Talaso Therapy. На моята кожа е озонов, чист и сладък. Доста нетраен, подновявах на 2-3ч., но се очакваше. Ще си го ползвам, харесва ми аромата.

# 367
А дали случайно някъде се намира имитация на Oud Minérale от Tom Ford? Стана ми интересен основно като пирамида, но не го намирам в листа

# 368
Някой има ли опит с имитацията на  Creed - Aventus на рефан? Добра ли е, как е като трайност проекция и сияж.
Това е най - добрата имитация според мен! Поръчвайте 😃 невероятен парфюм. Страхотен и великолепен Simple Smile) Трайност - до края на света. Всички около мен го коментират положително. Но и да не беше така, все тая. Обичам да се поливам с него. Понякога прекалявам, но само като съм с вкъщи. На работа пръскам по - малко.

Наливен или от златната серия е?

# 369
  • Пловдив
Наливен. Поръчвам го от сайта.

# 370
Някой скоро търсеше имитациите на Zara на кои оригинали отговарят . Попаднах на това клипче в Тикток - https://vm.tiktok.com/ZMN5yP1Yk/?k=1

# 371
За парфюмите на ZARA има доста инфо във фрагрантика, включително и за това, на кой парфюм наподобяват. Не съм се сещала да си направя един списък в телефона, но в нашата ZARA в Бургас последно време доста малък избор има. Пробвала съм част от парфюмите,  някой са много трайни и се доближават максимално до тези, с които са сходни, но при други не са се получили нещата. Видях в споделеното видео, че Golden Decade наподобява LIBRE YSL. Имам оригинала, но никога не съм попадала на този парфюм в Zara и не мога да сравня. Пирамидата му  във фрагрантика е доста по-бедна, в сравнение с LIBRE, което не означава, че не бива, просто не мога да го сравня. Иначе имат парфюми, създадени от Джо Малоун, като Ebony  Wood например и са отбелязани като доста добра находка. Освен в коментарите, инфо може да се намери и в статиите под самия парфюм.

# 372
Дами, моля за отзиви за Бакара руж и Lost cherry на Martin Lion.  За първия някой беше писал, че е доста силен, но как е с близостта до оригинала?

# 373
Вчера за първи път бях на работа в Bitter Peach на Гиза и както предполагах издържа цел ден и дори след прибиране на 40 градуса си се усещаше добре. Зимата този парфюм ми е много натрапчив, то лятото се кротва точно както трябва. Писала съм и преди, точно копие на оригинала е. Дори ми се струва по-траен, но оригинала не съм го разносвала обстойно.

Покрай намаленията пуснах една бърза поръчка от Divain. Най-накрая са пуснали за поръчка мостри и взех, всичко което ми беше интересно. Ще споделя мнение когато ги разнося. Пълноразмерни взех Un jardin sur le Nil, Poison Girl, чиято мостра ми беше пратена с предишна покупка, Angel Nova и Voce Viva, която имам оригинален, но ми намалява и се чудя дали да го купя пак или не. Вече пращат мостри на пълнорамзерния парфюм и може да се пробват само те и ако не се хареса да се върне неотворен големия. Voce Viva ако не е добра имитация бих го върнала.

От мострите не помня какво взех вече и аз. Иначе за съжаление са вдигнали цените.

Наапръсках се веднага с Un jardin sur le Nil както навън е 40 градуса и си оставах вкъщи, без климатик, да чакам колета. Физически може и да съм на работа, но в главата ми съм на круиз по Нил. Страхотен, определено се радвам че го взех. Оригиналът го мисля от доста отдавна, но ми се струва много скъп за това, което е.

# 374
А какво е това Divain? Магазин ли, марка ли?

Общи условия

Активация на акаунт