Сполучливи имитации на маркови парфюми - 44

• 69 694
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Nell999, къде се намира магазина на Muscent в Одрин ?
а дали няма някой находчив търговец който да ги предлага и в България, ОЛХ, Базар ?
Имат толкова интересни неща ... само на първо четене искам да пробвам мин 10 бр. от ниш ароматите

# 496
  • Варна
Петранка, аз в Одрин никога не съм ходила и не съм купувала от Турция парфюми. Има си тема за покупки от Турция. Там питай.

# 497
  • София
а дали няма някой находчив търговец който да ги предлага и в България, ОЛХ, Базар ?
Имат толкова интересни неща ... само на първо четене искам да пробвам мин 10 бр. от ниш ароматите

Магазинът се намира на Сарачлар /главната пешеходна улица/ срещу Уайкики - това е горната част на главната, по-близо до джамията. Има посочен адрес на гугъл мапс и може да си пуснеш стрийт вю, за да се ориентираш по-добре. Много хубави неща имат, аз ходя със списък да тествам, че иначе няма шанс да се сетя за всички.

# 498
Скрит текст:

Магазинът се намира на Сарачлар /главната пешеходна улица/ срещу Уайкики - това е горната част на главната, по-близо до джамията. Има посочен адрес на гугъл мапс и може да си пуснеш стрийт вю, за да се ориентираш по-добре. Много хубави неща имат, аз ходя със списък да тествам, че иначе няма шанс да се сетя за всички.
Благодаря много !

# 499
caroline ако си от София /да ти ги дам лично/ и искаш нещо конкретно, ми пиши. Ще ходя след 2 седмици. 💐

Много благодаря.
Не съм от София, но съм на час път. А миже и по курирски фирми(ако е удобно). Не искам да те затруднявам. 😊
Ще ти пиша на ЛС

# 500
Здравейте от къде мога да си поръчам Дамски наливен парфюм Omnia Amethyste
Благодаря

# 501
"Здравейте затворихме в момента само в Сандански и онлайн" - това ми казаха от the moon за магазините им.

# 502
Момичета, харесах много Rose Goldea Bulgary. Има ли сполучлива реплика?
Също и на Signorina in fiore на Салвадоре Фергамо?Него не го намирам и е оригинал. Изглеежда го няма поне в нашите сайтове.

# 503
  • Deutschland
"Здравейте затворихме в момента само в Сандански и онлайн" - това ми казаха от the moon за магазините им.

Нищо не разбрах. Или почти...
Само в Сандански има магазин и онлайн, така ли

# 504
и на Signorina in fiore на Салвадоре Фергамо?Него не го намирам и е оригинал. Изглеежда го няма поне в нашите сайтове.

има го в parfium.
Има и в мейкъп, а може би и на други места също

Добавено 09:27 26/07: отворих този линк току-що и излиза, че минавам през profitshare. Нямам представа защо - за първи път го виждам, разбирам, че е за управление на афилиейт програми. Наистина не разбирам. Можете да потърсите в сайта parfium, премахвам линка

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 09:27 от Артемис6

# 505
Здравейте. Има ли добра имитация на Lira Cassamorati и This is her на Zadig & Voltaire?
Благодаря.

# 506
Здравейте,търся добра имитация на Alien goddess?Насочила съм се към поръчка от divineparfums,но все още се двоумя...

# 507

Нищо не разбрах. Или почти...
Само в Сандански има магазин и онлайн, така ли

Точно. Имат физически магазин само в Сандански.

# 508
Lira-Martin Lion
This is her-Заг (само нея съм пробвала/ползвам и за мен е сполучлива)

# 509
Аз в крайна сметка взех Pure poison и Daisy на Заг. Ще споделя впечатления когато ги разнося.

Общи условия

Активация на акаунт