Нерешителен мъж

• 12 102
  • 328
  •   1
Отговори
# 120
На мен година време не ми се струва много. Просто явно авторката я притиска родата, че е останала стара мома на 30. Или тя си го е втълпила сама. Споко, авторке, не си дърта, ще си намериш мъж и ти!

# 121
  • София
Тоест, Лори, как да получиш това, което искаш. Нищо сложно, просто нещо човешко.

Моят съвет е да не бърза да му пристава, да изговори с него желанията и очакванията си и двамата да предложат решение. Дали тя ще остава да спи 2-3-4 нощи, дали той ще сложи срок. Такива неща, човешки.

# 122
Както казах, подозирам го е играла веднъж това и се чуди как да подходи сега.
Не е споделяла да го е играла. Писала е за предишен опит пак само с излизане от време на време.

# 123
  • София
Значи се бъркам, че си е имала приятел 3-5 години.

Ам, ако е на 30 и иска съпруг, трябва да си заяви намеренията, да. Хубаво са говорили, след някой ден пак може да опитат, като им улегнат страстите.

# 124
То чудо напасване, чудо битовизми.
След една година трябва да знаеш дали искаш точно този завинаги или не.
С тези семейни начала...Ами така една жена може да обиколи цял град като кандидат булка.
Как пък не.

# 125
Какво точно се вижда за 1 година съвместно съжителство, което да не си видял преди това, ако имаш очи, уши и акъл да анализираш видяно/чуто/направено?

# 126
И аз помислих да не е от малцинствата.
Да й предложи, да се сгодят, няма да живеят в грях, ще мине годината и ще решат.
Все пак ще са годеници пред обществото.

# 127
Не разбирам живенето на така наречените семейни начала.Какви са тези начала,от къде водят началото си и до къде стигат?
Ами началата са от 27 години и 3 деца.
До къде водят ще видим Simple Smile
Преди 30 години си тръгнах 20 дни преди сватбата от човек с който никога не бях живяла. Заживяхме заедно когато започнахме да подготвяме сватбата. И след няколко месеца съвместно съжителство просто си събрах багажа.
Сега живеем на семейни начала, няколко пъти ми е предлагал брак. Ама някак си нямам нужда от бяла рокля и роднини за да доказваме любовта си.
И така със семейните начала.....

# 128
но ако дословно гаджето ми ми каже такова нещо, че не сме 20-ти век, та веднага да се жени за мен - ей богу, ще го разкарам на секундата. Той да прецени, той дали да се жени за мен... Един вид, аз явно че го искам, няма начин да е друго, но той, разбираш ли, още да ме огледа... Абе ай сиктир, ако не сме двама равностойни партньори, хич не ми трябва на мен такъв екземпляр
Тъй де.
А тука съвети - освен едната вече минала година, дай още две години тестване. Сори, но на 30 ако имаш нужда от тригодишен тест, по-добре си стой сам.

Да де, само дето ние тук сме жени и я съветваме тя да тества него, а не обратното.

# 129
  • Great Britain
Не разбирам живенето на така наречените семейни начала.Какви са тези начала,от къде водят началото си и до къде стигат?
Ами началата са от 27 години и 3 деца.
До къде водят ще видим Simple Smile
Преди 30 години си тръгнах 20 дни преди сватбата от човек с който никога не бях живяла. Заживяхме заедно когато започнахме да подготвяме сватбата. И след няколко месеца съвместно съжителство просто си събрах багажа.
Сега живеем на семейни начала, няколко пъти ми е предлагал брак. Ама някак си нямам нужда от бяла рокля и роднини за да доказваме любовта си.
И така със семейните начала.....
Вашите начала включват и деца в начала.По-горе казаха начала около година време.Любовта не се доказва на роднини,а на двамата обичащи се.Може и без бяла рокля.

# 130
  • София
Авторката и в предната тема изчезна така за известно време и се върна с изненадваща развръзка.
Може и сега да ни изненада след ден-два.Wink

# 131
Какво се хващаме за думите "семейни начала", то си е жив брак без подпис.Вие какво разбирате под думата "брак" - калво по-различно се длучва освен подписване, фамилии и общи имоти ако няма предбрачен договор... Каква друга е разликата? За мен е по-добре да живея на семейни начала с някого, дай боже цял живот. Имам един неуспешен брак и доста проблеми имах при развода заради законовите раздории... Бракът не гарантира нищо!
Човек ако иска да е с някого, ще е с него с брак или без брак, ще се грижи за децата и семейството си... Ако не му идва отвътре-кел файда, заеби ти този брак...

# 132
  • София
Ама, много напевно така.
Не е важно какво искаме ние в случая, а тя.

Различни сме хората, няма универсално решение за всички.

# 133
За мен също е абсурдна мисълта да се омъжа за някого без да съм живяла с него известно време. В крайна сметка може да се окаже, че има кофти навици, или пък единия е ранобуден, а другия спи до обяд, единия обича да е подредено, другия предпочита хаоса, единия да иска да си имат котка, а да се окаже, че другия ги мрази и т.н.

А по другия въпрос, това че живеете заедно не значи, че няма да ти предложи брак. С ММ излизахме 8-9 месеца, заживяхме заедно и след 2-3 години ми предложи брак, след още 2 се оженихме, роди ни се прекрасна дъщеричка и утре имаме 10-годишнина. Така че това, че живеете заедно, не значи, че няма да ти предложи брак, ако се окаже, че съжителството ви е приятно Simple Smile

Според мен приятелят ти е разумен и щом той е инициирал разговора, явно има сериозни отношения към теб.

# 134
Може би ако очаква предложение за брак й е обидно са получи предложение за тест драйв.

Общи условия

Активация на акаунт