Нерешителен мъж

• 12 179
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ако беше започнала с този ''дребен' детайл щеше да си спестиш десет страници мъка и предположения.
И аз смятам, че той не те смята за подходящ партньор за брак.
По-скоро би трябвало тя да не го смята за такъв.

# 151
О, това не го прочетох.
Беж с 200 Grinning

# 152
Ако беше започнала с този ''дребен' детайл щеше да си спестиш десет страници мъка и предположения.
И аз смятам, че той не те смята за подходящ партньор за брак.
По-скоро би трябвало тя да не го смята за такъв.
И така ствава. Не е лошо да седнат пак да си поговорят и да продължат пътя си. На тяхната възраст трябва добре да знаят какво искат и какво им е приоритет.

# 153
а той къде е искал да живеете пробно?
у тях или у вас?

# 154
  • Столичанин ама не в повече :D
Благодаря на всички,които изразявате мнение по темата и продължавате🙂Относно до въпросите,които ми зададохте-При моя приятел оставам петък,събота и неделя,също така и през седмицата оставам и сме заедно.За много неща ми помага и не мога да си кривя душата-във домакинството ,когато сме заедно той муска пералня,аз чистя,пазаруваме си,излизаме.Една от изказалите мнения дама ме попита дали ходим на почивка заедно..Ходили сме заедно на планина за почти седмица,море и продължаваме да ходим,но понякога се чудя,защо прави това за мен?Всеки път той запазва място и нито веднъж не е правил проблем за това колко струва дадено място и къде ще се ходи.Във връзка със това дали съм от малцинствата-не съм.Българка съм🙂Друга дама ме попита със кого живеем моя приятел…ами със техните..Той е на единия етаж от къщата,а техните са на първия.
Оооо, това е мнооооооого важен щрих от картинката.
Попитай го дали ще е съгласен да се изнесете да живеете на квартира.
Защото, ако откаже (както подозирам) не само няма да се чудиш дали да се жените, а ще бягаш с 364 км/ч

Ако твоите баби и дядовци разсъждаваха така, тогава и твоите родители нямаше да ги има съответно и теб. Sunglasses Включително и всички жени, които говорят същите неща.

# 155
У тях  иска да живеем пробно

# 156
  • София
Благодаря на всички,които изразявате мнение по темата и продължавате🙂Относно до въпросите,които ми зададохте-При моя приятел оставам петък,събота и неделя,също така и през седмицата оставам и сме заедно.За много неща ми помага и не мога да си кривя душата-във домакинството ,когато сме заедно той муска пералня,аз чистя,пазаруваме си,излизаме.Една от изказалите мнения дама ме попита дали ходим на почивка заедно..Ходили сме заедно на планина за почти седмица,море и продължаваме да ходим,но понякога се чудя,защо прави това за мен?Всеки път той запазва място и нито веднъж не е правил проблем за това колко струва дадено място и къде ще се ходи.Във връзка със това дали съм от малцинствата-не съм.Българка съм🙂Друга дама ме попита със кого живеем моя приятел…ами със техните..Той е на единия етаж от къщата,а техните са на първия.
Оооо, това е мнооооооого важен щрих от картинката.
Попитай го дали ще е съгласен да се изнесете да живеете на квартира.
Защото, ако откаже (както подозирам) не само няма да се чудиш дали да се жените, а ще бягаш с 364 км/ч

Ако твоите баби и дядовци разсъждаваха така, тогава и твоите родители нямаше да ги има съответно и теб. Sunglasses Включително и всички жени, които говорят същите неща.
Ами не, моите родители не са живели с родители (1977г)
Аз не живея с родители. (2009г)
Дъщеря ми (живот и здраве) също се надявам да не живее с родители (с мен със сигурност, но като ѝ знам характера и възпитанието, което съм ѝ дала, подозирам, че и тя няма)
Доколкото помня и родителите на майка ми и баща ми (50те и 40те години)

# 157

Неееее
С брак, без брак, не ходи там.
Първо, той не те обича достатъчно.
Второ, Неееее с родители /на когото и да е/ толкова близко. Забрави! То не може нито да се скарате, нито да се таковате на спокойствие. Абсурд.

# 158
У тях  иска да живеем пробно

А уж "не живеел в 20 век" по неговите думи. Той е заседнал в дивото средновековие, и не може да пусне полата на мама. Балканска идилия.

# 159
  • София
Не се съгласявай! Независимо дали има брак или няма. Квартира.

# 160
"У тях" никога не е "у нас".
Дръж на свой покрив, твоят дом е твоята крепост. Не се поставяй в зависима позиция никога и при никакви обстоятелства. И с топ да не може да те преместят от там. 😁
Много жени си патят от наивност (или желание да спестят от наем), и се нанасят при психопати, които систематично ги смазват в последствие.
За справка: теми от този подфорум.
На човек му е бедна фантазията ако е живял сред нормални хора.

Видях, че имаш дъщеря. Не бих завела детето си в чужд дом.

# 161
На такъв с кеф да му зададеш въпроса в 10ти век ли живееш?

# 162
  • Столичанин ама не в повече :D
"У тях" никога не е "у нас".
Дръж на свой покрив, твоят дом е твоята крепост. Не се поставяй в зависима позиция никога и при никакви обстоятелства. И с топ да не може да те преместят от там. 😁
Много жени си патят от наивност (или желание да спестят от наем), и се нанасят при психопати, които систематично ги смазват в последствие.
За справка: теми от този подфорум.
На човек му е бедна фантазията ако е живял сред нормални хора.
Само дето най-фрапиращите случаи, които съм чел са точно на хора живеещи сами. Sunglasses

# 163

Т.е. да провери дали и как ще се разбирате с майка му. Simple Smile
Ако си съгласна да живееш в голямо, задружно семейство, в което родителите му ще играят главната роля, а ти ще си безгласна буква, давай.
Ако успееш да влезеш под кожата на свекървата, да ѝ делегираш домакинската работа и гледането на децата, за да си живеете безгрижно с твоя – давай.
Ако си перде и не ти пука, че през цялото време ще си с единия крак навън и при всеки скандал може да ти покажат вратата – давай.
Ако обаче искаш самостоятелност и ненамеса от страна на родителите му в живота ви, едва ли ще ти се получи.

# 164
А аз помня темата на жената, която бе изхвърлена на улицата с детето си.

Общи условия

Активация на акаунт