На море в България 2022г.! - 2

• 59 795
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Най добре идете на Дюни.Там целодневно има какво да си хапнат децата.Управителя на комплекса постоянно обикаля между почиващите и ако му обясните за проблеми мисля ,че ще ви съдейства .Другото предимство е ,че има много зеленина и естествена сянка което ще е добре за малкото дете ако ще е в количка.Може да спи на вън .А за по голямото има добри детски аниматори и детски център .

# 406
Точно от темата за Дюни идвам и преглеждах офертите от Холидей Планет, посочените часове видях там и изобщо не ме устройват (за разлика от всичко останало, което прочетох) и честно казано, съм на кантар какво да правя и издирвам място, където да се впишем, а не да разчитам на някаква уговорка.

# 407
Разгледайте Wave resort. Откъм храна и забавления за деца е без забележки.

# 408
  • There I was on a July morning
Точно от темата за Дюни идвам и преглеждах офертите от Холидей Планет, посочените часове видях там и изобщо не ме устройват (за разлика от всичко останало, което прочетох) и честно казано, съм на кантар какво да правя и издирвам място, където да се впишем, а не да разчитам на някаква уговорка.
Вижте и хотелите от Грифид веригата. Те също са УОИ и предлагат почти целодневно храна и различни забавления. Само морето на Златните е дълбоко и не е много подходящо за деца.

# 409
Изобщо не съм по морето аз, обаче не мога заради това да лиша децата от такъв вид почивка. Решили сме да направим 7 нощувки в началото на септември, децата тогава ще са на 10 м. и 3 г. 11 м. Общо взето, вариантът ми е самостоятелен апартамент или някъде на ОИ, за да не гърбя с храна и обслужване, все едно съм си вкъщи. Четох в темите за Обзор, Приморско, Дюни, обаче има нещо, което ме притеснява. За повечето хотели, които прегледах, обядът започва след 12.30 ч., а вечерята - след 19 ч. Моите деца обаче си лягат рано, съответно и се хранят рано. Какво трябва да търся? Има ли някакава ултра ОИ опция, при която има готвена храна по-рано от тези часове или евентуално целодневно? Тъмна Индия са ми тези неща, извинявайте за лаишките въпроси, но ще съм много благодарна за насоки.
Мирамар - Обзор 24 часа ОИ и вечеря от 18.00 часа https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-miramar-biych-obzor-19676/
Имат отстъпка от 20% за септември.

# 410
Cabo San Lucas 40, как е водата?
Щипалки??
Между 24-26 юни бяхме в Слънчев бряг, плажа до Bedroom , имаше много щипалки. Водата е студена като влезеш в началото , но като постоиш малко става приятна за къпане.

# 411
  • В.Търново
Изобщо не съм по морето аз, обаче не мога заради това да лиша децата от такъв вид почивка. Решили сме да направим 7 нощувки в началото на септември, децата тогава ще са на 10 м. и 3 г. 11 м. Общо взето, вариантът ми е самостоятелен апартамент или някъде на ОИ, за да не гърбя с храна и обслужване, все едно съм си вкъщи. Четох в темите за Обзор, Приморско, Дюни, обаче има нещо, което ме притеснява. За повечето хотели, които прегледах, обядът започва след 12.30 ч., а вечерята - след 19 ч. Моите деца обаче си лягат рано, съответно и се хранят рано. Какво трябва да търся? Има ли някакава ултра ОИ опция, при която има готвена храна по-рано от тези часове или евентуално целодневно? Тъмна Индия са ми тези неща, извинявайте за лаишките въпроси, но ще съм много благодарна за насоки.
В Топола Скай вечерята започва в 18:30ч, но плажа е малко далеко.Има отстъпки сега.
https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-kompleks-topola-skays-balchik-21429/
Вечерята в Блу Ориндж също е от 18:30, морето е много плитко там.
https://visit.bg/hoteli/blu-orindj-sozopol-1748/
В Хотел Форест Бийч - Приморско  също вечерята е от 18:30.
https://visit.bg/hoteli/hotel-forest-beach-primorsko-1802/
В Ескада Бийч Ахтопол също е от 18:30ч.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-eskada-biych-ahtopol-20092/

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 23:25 от Русалка_1

# 412
Според мен госпожата говори за преди 18.00.

Даже ми стсна любопитно, в колко си лягат децата или по-вероятно иска да по-голям интервал храна-сън.

# 413
Децата обядват в 12, голямото вечеря около 18 ч. Такъв им е режимът и трудно правя отлагане, дори и с половин час, просто са си гладни и изморени по това време, особено на обяд. Лягат си веднага след обяда или около 12.45-13 ч., вечер малкото заспива между 18.30 и 19 (но тогава пие АМ и не ми е ограничение това), голямото понякога с него, понякога към 20.30 ч., но не ми е лягането проблемът, както казах, а храненето. Може би просто са малки за ОИ все още, ще го помисля. Много благодаря на всички, които се включиха.

# 414
Децата обядват в 12, голямото вечеря около 18 ч. Такъв им е режимът и трудно правя отлагане, дори и с половин час, просто са си гладни и изморени по това време, особено на обяд. Лягат си веднага след обяда или около 12.45-13 ч., вечер малкото заспива между 18.30 и 19 (но тогава пие АМ и не ми е ограничение това), голямото понякога с него, понякога към 20.30 ч., но не ми е лягането проблемът, както казах, а храненето. Може би просто са малки за ОИ все още, ще го помисля. Много благодаря на всички, които се включиха.
В хотелите на Александрия обяда започва в 12 и вечерята в 18 часа. От опит - няма забавяне за зареждане в храната и отваряне на ресторантите. Единствено веднъж такова нещо ми се случи в Хермес, но беше в порядъка на 10 минути след обявения час.

# 415
Привет!
Четох, че тази година се очаква да е по-спокойно на нашето море и планирам няколко дни през септември. Гледам Мирамар в Обзор, но цените са доста високи този сезон и се чудя дали да го сменя с някой друг ОИ в Обзор. Били сме в Казабланка, ако може впечатления за някой друг. Храната и хигиената са ми много важни, че сме с чувствителни стомаси и все си носим подарък от морето.

# 416
Здравейте! Търся хотел ол инклузив, но безплатно  за дете до 13.99 години. Моля, за предложения!
Още един хотел http://hotelserenitybay.com/bg/offers/

Melusine, точно за малки деца,  особено пък с три е най-подходащо да сте на ОИ. Повечето хотели, от тези които Ви препоръчахме имат и късни закуска до 11.30 часа или пък от 11.00 до 12.00., както и късен обяд или следобеден снакс/т.е. сандвичи, пици, картофки, дюнери, салати, зеленчуци на плоча, пилешки хапки, рибни пръстчета, плодове, сладкиши и т.н./. Имат ядене по всяко време, накои от тях имат и специална храна за малки деца, включително за бебета, както и диетчни храни. Винаги и на обяд и на вечеря има поне по 1 вид, а на много места и по 2 вида супа, една постна и една месна, а това за малки деца е голямо удобство.
Аз лично не бих си принила ходене по ресторанти с три деца и не считам, че точно там в 18.00 ще са готови да сервират. Напротив има да чакате поръчките доста време.

# 417
Привет!
Четох, че тази година се очаква да е по-спокойно на нашето море и планирам няколко дни през септември. Гледам Мирамар в Обзор, но цените са доста високи този сезон и се чудя дали да го сменя с някой друг ОИ в Обзор. Били сме в Казабланка, ако може впечатления за някой друг. Храната и хигиената са ми много важни, че сме с чувствителни стомаси и все си носим подарък от морето.

Мирамар и Казабланка изобщо нямат база за сравнение. Кажете какъв ви е бюджета?

# 418
Ресторанти не са ми опция изобщо, никъде не съм го писала. Бяхме 2 дни в Созопол през май, видях, че няма да стане тая работа. Ще продължа да си преглеждам, благодаря за насоките още веднъж.

# 419
Здравейте! Търся хотел ол инклузив, но безплатно  за дете до 13.99 години. Моля, за предложения!
Още един хотел http://hotelserenitybay.com/bg/offers/

Melusine, точно за малки деца,  особено пък с три е най-подходащо да сте на ОИ. Повечето хотели, от тези които Ви препоръчахме имат и късни закуска до 11.30 часа или пък от 11.00 до 12.00., както и късен обяд или следобеден снакс/т.е. сандвичи, пици, картофки, дюнери, салати, зеленчуци на плоча, пилешки хапки, рибни пръстчета, плодове, сладкиши и т.н./. Имат ядене по всяко време, накои от тях имат и специална храна за малки деца, включително за бебета, както и диетчни храни. Винаги и на обяд и на вечеря има поне по 1 вид, а на много места и по 2 вида супа, една постна и една месна, а това за малки деца е голямо удобство.
Аз лично не бих си принила ходене по ресторанти с три деца и не считам, че точно там в 18.00 ще са готови да сервират. Напротив има да чакате поръчките доста време.

Серенити в никакъв случай, миналата година избягахме с 200 на 3-тия ден. Освен че храната беше компромисна, климатикът не можеше ръчно да се регулира и в стаята беше или над 30С или около 20С. С 2-годишна бяхме

Сега сме в Белведере в Приморско, давам му 4 звезди и засега всичко е ОК

Закуската е от 7:30, обядът от 12:00, а вечерята от 18:00 часа. За обед и вечеря има по 2 вида супи

Общи условия

Активация на акаунт