На море в България 2022г.! - 2

• 59 383
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте на всички:hibiscus:

Ако можете да ми препоръчате хубав хотел, който да е ол инклузив, да е на първа линия /ако може почти да е до плажа, тъй като съм инвалид и трудно ходя/ и да има задължително басейн с иззидани стъпала, да не са от тези металните, които са поставени отвесно на басейна. Благодари предварително!
Мелиата, Ривиера, Грифид хотелите на Златните. Може да звъннете и да попитате какви са условията за трудноподвижни гости на хотела.

# 451
Някой да е бил тази година на Камчия, как са цените по заведенията?

# 452
  • Сф
Някой да е бил тази година на Камчия, как са цените по заведенията?
Какво имаш предвид? На Камчия има две заведения на кръст! Едва ли ще държат ниски цени. Помня ,че миналата година една съфорумка от Варна беше ходила нещо на разходка и беше недоволна и от храна и от цени в едното заведение. По- лошото беше качеството де. Дано някой се включи,че и на мен ми е интересно какво става с района...то там си е позабравено..най- меко казано..

# 453
Аз бях ходила на разходка с лодка миналата година на Камчия и да, седнахме на "най-представителното" заведение и беше доста кофти откъм хигиена и храна. Не искам да знам какво ще е на другите... Съмнява ме тази година да е различно, на фона на лошите услуги и храна от по-хубавите курорти и заведения..

# 454
А да попитам за мнения за Сол Марина Палас в Несебър?
Искаме да избягаме от децата с приятели за три дни в края на септември.
https://marinapalacebg.com/?gclid=CjwKCAjwwo-WBhAMEiwAV4dybTYa8m … PJmhoCdHYQAvD_BwE

# 455
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви
В последно време само за този хотел се пита, а не се четат коментарите.Поне няколко пъти се пита за него. Ами не са много окей нещата там.Средна работа. На мен специално няма да ми хареса. Хотела е предимно за лагерници - русначета, украинчета, тук-таме някои българи. Захабена база, храна средна хубост.
Не съм срещала коментари за този хотел

# 456
Попита  се един или два пъти, но тъй като се обсъди, че е станция на хората с увреден слух , явно прави впечатление на форумците интереса към него. Иначе, в темата се пита за едни и същи хотели непрекъснато, явно никой не чете темите назад.

# 457
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви
Аз и преди писах- много шумно, храна най ниско качество, дори бих определила под  най ниско. Не препоръчвам.

# 458
Здравейте! Някой ходил ли е на море в Поморие тази година? По-конкретно в старата част на града. Как са цените по заведенията и ако сте останали доволни от някое да ми препоръчате.
От познати слушам какво е по другите курорти и направо ми става лошо,на някакво заведение на каваците един бургер 23лв, та това дето се вика ми е надника за 1 ден Simple Smile

# 459
Търся, но не намирам информация за хотел Несебър бийч Слънчев бряг, много се чудя дали да запазя там, ако може някой да сподели, благодаря!

# 460
Във ФБ темата с паркирането по родните курорти е набрала скорост, местните кълнат туристите, че искали паркоместа към наетите апартаменти, те пък от своя страна настояват, че това им се полага като са си платили за почивка. За Поморие специално става въпрос, но те и другите градчета не са по-различни. Вече преди да резервирам първо питам за осигурено паркомясто, после другите ми изисквания. Строиха като бесни жилища, не помислиха, че тези хора ще идват с колите си и имат право на удобство и спокойствие за няколкото прескъпи дни, през които ще са на море.

# 461
Е, тези местни хубаво кълнат туристите, ама без турсти какво ще правят? Казвам като жител на Варна, с пълното съзнание, че без туристите Варна ще замре, а какво остава за Созопол, Поморие и т.н. малки градчета... Туристите да прелилат с метлите ли до мястото за почивка? Хубаво е да се прибират парите на хората, а насреща да не се иска нищо, но не става така..

# 462
Аз пък не знам град /областен голям град/, в който да няма проблем с паркирането. Даже в моя град Русе, който не е курортен, не може да си намериш място на центъра, дори и платените паркинги са пълни постоянно. По кварталите е също трудно да се уредиш да паркираш пред входа си. А уж сме град с намаляващо население Rolling Eyes

Хотелът, който резервирах, е с платен паркинг /8лв на ден/, но поне ме увериха, че ще има място.

# 463
Е, тези местни хубаво кълнат туристите, ама без турсти какво ще правят? Казвам като жител на Варна, с пълното съзнание, че без туристите Варна ще замре, а какво остава за Созопол, Поморие и т.н. малки градчета... Туристите да прелилат с метлите ли до мястото за почивка? Хубаво е да се прибират парите на хората, а насреща да не се иска нищо, но не става така..
Много от местните искат чужденци, които пристигат или организирано с автобус, или със самолет и трансфер. Не им трябват такива сульовци като нас, българите, не ни смятат за платежоспособни.

# 464
Хубаво отворихте темата за паркирането. Кажете къде да паркирам в Обзор,ще ходим след малко на разходка. Паяка видях,че до късно обикаля.

Общи условия

Активация на акаунт