На море в България 2022г.! - 2

• 59 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви
Аз и преди писах- много шумно, храна най ниско качество, дори бих определила под  най ниско. Не препоръчвам.
Тази година ли сте почивали там?До колкото прочетох  стаите са тесни ,но пък храната вкусна. За тези пари толкоз,не търся лукс .По -скоро ме интересува хигиената ,но не изисквам да ми се сменят чаршафите на 2 дни ,все пак и вкъщи ги сменям на 5 дни .
Не сме били тази година. За хигиена беше горе долу приемливо. За хранене за мен беше абсолютно недопустимо, примерно салата с вкиснали домати

# 496
В Обзор времето е хубаво. Лек ветрец,но иначе ще е много горещо. Няма нито едно облаче.

# 497
Някой с инфо за хотели Грифид, Златните ?!
Там има доста хотели, тематични за семейства, възрастни, уелнес Simple Smile - някой с преки впечатления ?

Ние бяхме в Метропол, аз лично бях много доволна, но беше през 2020 г. Единственото, което ме отказва да ги посетя отново, е паркирането. Буквалнл седяхме два часа на рецепция, за да намерят място, защото никъде в околността с километри нямаше свободно място. Това нещо почти ни съсипа почивката, два дни бяхме жестоко изнервени.
Значи не е ОК.
И аз така тази година в Санта Марина Sad
Направо ужасно се изнервих, а уж съм на почивка !!

# 498
Ами да, ужасно преживяване си беше. Дори всичко друго, което беше супер, не го компенсира. Не бих повторила.

# 499
А, паркирането на Златните е някакъв ужас от години. Последния път когато си позволихме почивка там за малко да ни вдигне паяка докато си сваляхме багажа пред хотела (все пак не може да летим), а на тръгване пиколото ни направи забележка, че сме спрели отпред, за да си сложим багажа обратно в колата. Вече тогава той го отнесе яко заради всички идиотии по паркирането. Ама имало човек на собственика на хотела, дето щял да спре там. Отговорих му, че сме били гости на същия този хотел една седмица без нито веднъж да може да спрем, така че сега ще търпят и приближеният ще чака някъде другаде. От тогава не съм стъпвала на Златните. То бива наглост, ама това вече....

# 500
  • В.Търново
Ние тръгваме утре и ще разкажа. Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.

Защо какво му е на времето?
Тук-Арапя е жега яко,нито едно облаче,хора 50/50спрямо миналата година,свободни чадъри и шезлонги има постоянно,няма навалица.
Цените са уааау:пиле с ориз 15лв.,пи.супа 8лв.супа топчета 9лв.пор.цаца 8лв.фрапе 4лв.студ.лимонада 3лв.бира 4лв.чадър/шезлонг8лв. Sunglasses
Извода какъв е.. Най-добре на ол инклузив. Grinning

# 501
Здравейте и аз се оглеждам за хотел на брега, първоначално бях се насочила към Сол Луна- Обзор. Взе да ме спира това, че хотела е претъпкан.Искам хем на плажа, хем с детска анимация и басейни, хем спокойно...и май няма всичко това на куп.Миналата година бяхме в Терма Еко- Кранево и останахме доволни.Ако някой има идея за спокоен хотел на 1 - ва линия да сподели Simple Smile

# 502
Ние тръгваме утре и ще разкажа. Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.

Защо какво му е на времето?
Тук-Арапя е жега яко,нито едно облаче,хора 50/50спрямо миналата година,свободни чадъри и шезлонги има постоянно,няма навалица.
Цените са уааау:пиле с ориз 15лв.,пи.супа 8лв.супа топчета 9лв.пор.цаца 8лв.фрапе 4лв.студ.лимонада 3лв.бира 4лв.чадър/шезлонг8лв. Sunglasses
Извода какъв е.. Най-добре на ол инклузив. Grinning
Изводът не е такъв. При лош ол инклузив си скапваш цялата почивка. А така ако не ти хареса или ти е скъпо в едно заведение, ходиш в друго. Не всеки път да се буташ в нещо като стол и да чакаш на опашки за намачкана салата и да се храниш на покривка със следи от предишното хранене.

# 503
...хора 50/50 спрямо миналата година...
Това какво точно означава? Че посетителите са наполовина спрямо миналата години или нещо друго?

# 504
...хора 50/50 спрямо миналата година...
Това какво точно означава? Че посетителите са наполовина спрямо миналата години или нещо друго?
Точно,миналата година беше фул,сега и 50%няма на това което беше тогава

# 505
  • София
Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.
Затова аз много държа на мястото за настаняване. Да има условия за приятно прекарване и забавления дори и при неблагоприятни климатични условия.
Може ли да споделите кои места избирате?

# 506
Разбира се. Влизам в Грабо, задавам си параметрите и избирам най- изгодната оферта. Понеже децата растат, всяка година сме на различно място, според където ги водят деца.
Този оферта ми е грабнала окото https://grabo.bg/liato-v-biala-0rgbt8, защото дете до 13 е безплатно, а трети възрастен е на 80% от ваучера. Изглежда ми изгодно.

# 507
  • София
Там има доста хотели, тематични за семейства, възрастни, уелнес Simple Smile - някой с преки впечатления ?

Тази година отново през месец май бяхме в Енканто и в края на юни във Вистамар.
Всичко беше на ниво и дори Вистамар ми хареса повече отколкото миналата година. Хотелът беше пълен, но успяхме да паркираме. Чадърите на плажа са общи с хотел Болеро и сутрин трудно се намираха места, но искам да отбележа, че от персонала обират хавлиите и не позволяват резервиране. Следобедните часове нямаше никакви проблеми. Децата се забавляваха много с анимацията. Имат общи активности с Бореро и изпозлват базата там включително и аквапарка. Храната и алкохолът бяха много добри. На входа на ресторанта те посрещат и настаняват на свободна маса, което много ми харесва и се избяхва лутането и обикалянето.

В Енканто типично спортните активности за заменени с йога и различни видове танци.

Ами да, ужасно преживяване си беше. Дори всичко друго, което беше супер, не го компенсира. Не бих повторила.
Сега, ако няма място при самия хотел ( при нас докато свалим багажа и се намери) са взели и допълнителен паркинг, до който те водят и след това те връщат.

# 508

Тази година отново през месец май бяхме в Енканто и в края на юни във Вистамар.
Всичко беше на ниво и дори Вистамар ми хареса повече отколкото миналата година. Хотелът беше пълен, но успяхме да паркираме. Чадърите на плажа са общи с хотел Болеро и сутрин трудно се намираха места, но искам да отбележа, че от персонала обират хавлиите и не позволяват резервиране.

Това с хавлиите ми е второто любимо нещо … след паркирането … Joy

# 509
Между другото много добра практика на мениджмънта е това със събирането на неизползваните хавлии. Одобрявам, определено бих посетила и следващ път такова място. Иначе почивката се превръща в едно състезание кой пръв ще се събуди и ще додрапа до плажа и ще метне хавлийка.

Общи условия

Активация на акаунт