На море в България 2022г.! - 2

• 59 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Прави сте. Не стига, че хигиената куца, храната обикновено също, за голямо съжаление, пък и за всичките тези "екстри" изсипваш една торба пари, че и на паркинг да се чудиш къде да отидеш. Да плащаш, но да знаеш за какво е друга работа.
Ей сега познати се върнаха точно от Испания. Рент-а-кар си наели последните 2 дни да обиколят околностите. Вярно, дали пари, но от доволни, та предоволни. С кеф ги давали. Simple Smile

И аз държа да знам къде мога да си оставя колата в близост. С малки деца сме и няма как да мъкнем и деца, и багаж на ръце.
Нека споделят в какъв хотел са били, колко е струвал и т.н. В Дюни срещу 200 евро на вечер (за двама в пик сезон) се паркира безплатно, ползват се чадър и шезлонги безплатно и се хапва и пийва цял ден на корем. В Испания в подобен клас хотел с такива екстри ме съмнява да платят токова малко пари. Припомням, че говоря за пик сезон и за хотел с хубав плаж.

# 481
Някой почивал в хотел Тишина -Приморско? Мои близки познати бяха там миналата година и останаха много доволни, но коментарите в интернет пространството изобщо не ми харесват ,а във вторник заминаваме. Моля за отзиви
Аз и преди писах- много шумно, храна най ниско качество, дори бих определила под  най ниско. Не препоръчвам.
Тази година ли сте почивали там?До колкото прочетох  стаите са тесни ,но пък храната вкусна. За тези пари толкоз,не търся лукс .По -скоро ме интересува хигиената ,но не изисквам да ми се сменят чаршафите на 2 дни ,все пак и вкъщи ги сменям на 5 дни .

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 01:22 от Dobriana32

# 482
Отзиви за Сентидо Мареа, Златни пясъци?

# 483
Някой с инфо за хотели Грифид, Златните ?!
Там има доста хотели, тематични за семейства, възрастни, уелнес Simple Smile - някой с преки впечатления ?

# 484
Здравейте Simple Smile
Само ви четох досега, но днес се включвам с въпрос, точно по темата с паркирането.
Заглеждам хотел "Байкал" в южната част на Слънчев бряг. Дадоха ми хубава оферта от Амигос Травел и е описано, че се предлага паркинг, но по отзиви от клиенти на хотела установих, че ще е предизвикателство да намерим паркомясто.

Ще съм много благодарна, ако хвърлите малко светлина върху момента с паркирането в тази част на курорта. Миналото лято бяхме в северната част, ползвахме паркинг с видеонаблюдение пред една хранителна верига и нямахме проблеми.
Също така ако и вие имате отзиви за хотела или плажа в тази част на Слънчев бряг, ще се радвам да ги прочета Simple Smile

# 485
Някой с инфо за хотели Грифид, Златните ?!
Там има доста хотели, тематични за семейства, възрастни, уелнес Simple Smile - някой с преки впечатления ?

Ние бяхме в Метропол, аз лично бях много доволна, но беше през 2020 г. Единственото, което ме отказва да ги посетя отново, е паркирането. Буквалнл седяхме два часа на рецепция, за да намерят място, защото никъде в околността с километри нямаше свободно място. Това нещо почти ни съсипа почивката, два дни бяхме жестоко изнервени.

# 486
  • There I was on a July morning
Отзиви за Сентидо Мареа, Златни пясъци?
Аз бях там 2020 година и не знам дали ми е актуално мнението, но останах доволна. Ако имаш конкретни въпроси - съм на разположение.

# 487
Здрвейте,някой почивал вече в хотел Сън Райз Ол Суитс Ризорт?Прочетох мнение за Блумеджик само.Ще се радвам ,ако някой се включи.

# 488
Ние тръгваме утре и ще разкажа. Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.

# 489
  • София
Ние тръгваме утре и ще разкажа. Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.
Мисля, че но морето си и топло. И мен това ме тревожеше с времето, защото сме от понедселник. Така, че виж прогнозата за мястото, на което ще сте и ще видеш, че там си е топло.

# 490
  • София
И аз бях 2020 в Сентидо Мареа и останах много доволна. Сега резервирах новия Моко Бийч, но чак август месец.

# 491
Здрвейте,някой почивал вече в хотел Сън Райз Ол Суитс Ризорт?Прочетох мнение за Блумеджик само.Ще се радвам ,ако някой се включи.

Все още сме в хотела. Малко по-напред в темата писах. Ако нещо друго Ви интересува,питайте.

# 492

Защо какво му е на времето?
Тук-Арапя е жега яко,нито едно облаче,хора 50/50спрямо миналата година,свободни чадъри и шезлонги има постоянно,няма навалица.
Цените са уааау:пиле с ориз 15лв.,пи.супа 8лв.супа топчета 9лв.пор.цаца 8лв.фрапе 4лв.студ.лимонада 3лв.бира 4лв.чадър/шезлонг8лв. Sunglasses

# 493
Със сигурност “нацелихме” време 😂 Но здраве да е.
Затова аз много държа на мястото за настаняване. Да има условия за приятно прекарване и забавления дори и при неблагоприятни климатични условия.

# 494
По морето си го дават топло, недейте да се сдухвате сега преди почивката Wink

Общи условия

Активация на акаунт