На море в България 2022г.! - 2

• 59 292
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Някой почиващ в Сол Луна Бей Ризорт, Обзор дали може да каже има ли станция за кърпи за плажа и с какво работно време са?

# 601
  • София
Я кажете как стоят нещата с вход, изход в Сл. Бряг, и паркиране.
Задръстено ли е от автомобили.
Както например е в Созопол.
Хубаво разпитайте в хотела дали и как ще паркирате. Иначе за обиколки с кола не е работа, според мен, 5 лева на час или подобно плащане е навсякъде. Добре е хотела да предлага паркинг и то разпитайте какъв е точно. Има оплаквания някъде че уж имаш паркинг ама няма гаранция че ако излезеш после няма къде и да спреш. На първа линия хотели масово искат 20 лева на ден за паркинг, което се плаща допълнително . Най- добре е да се движите с рейсовете, добри са и са евтини... от Сл, бряг... до Несебър, че и Влас май включва .... и изобщо да не се разчита на кола за къси обиколи там из курортите... Колите са много и от всички краища на Европа, та представете си... не като в Созопол де, щото там е много тясно и фул от коли, файтони и пешеходци Confused

# 602
  • София
В Блу Ориндж много ли е зле положението с паркиране, чадър и шезлонг на плажа? Потвърдих една резервация, но още не съм платила. Сега се зачетох по подробно в отзиви.

# 603
Да, де. За това ви питах в темата, щот от хотела обещания много, безплатен паркинг, гледки, храна на корем, но от много години не съм ходила, та реших да питам.
Отдавна не вярвам на снимки, а още по малко на обещания.
Изобщо това не е моя курорт, то ако не ми хареса бръм и чао...
И ако е, както беше преди 100 години плащане на излизане и влизане, да се ориентирам към друга локация.
Благодаря ви.

# 604
Здравейте, търся мнения за Хасиенда бийч, мисля да резервирам за август, но чета много противоречиви коментари.
Миналата година бяхме в Созопол и ходихме с колата до Златна рибка, затова тази година сме се насочили натам за да си спестим ежедневното пътуване до плажа.

# 605
  • There I was on a July morning
Къде мога да видя маршрута на влакче то, което обикаля слънчев бряг, Несебър, Свети Власт?
То няма влакче, което върви до Свети Влас.
Има една линия - тръгва от стария град на Несебър, близо до Вятърната мелница - до х-л Котва в южния край на Слънчев бряг. Друга линия е от х-л Хелена до х-л Кубан. И от х-л Кубан има друга линия. Маршрутите може би ги има на крайните спирки.

# 606
Да, де. За това ви питах в темата, щот от хотела обещания много, безплатен паркинг, гледки, храна на корем, но от много години не съм ходила, та реших да питам.
Отдавна не вярвам на снимки, а още по малко на обещания.
Изобщо това не е моя курорт, то ако не ми хареса бръм и чао...
И ако е, както беше преди 100 години плащане на излизане и влизане, да се ориентирам към друга локация.
Благодаря ви.
От много години няма такса за вход в Сл. бряг. Паркинги има, но като цяло паркирането е трудно, особено около хотелите на първа линия.

# 607
В хотел Еврика на Слънчев бряг паркингът е включен в цената и хотелът е на първа линия. За друг не се сещам.

# 608
  • There I was on a July morning
В хотел Хелена също са безплатни паркоместата, изключая подземният им паркинг, който се заплащаше.

# 609
Здравейте, търся мнения за Хасиенда бийч, мисля да резервирам за август, но чета много противоречиви коментари.
Миналата година бяхме в Созопол и ходихме с колата до Златна рибка, затова тази година сме се насочили натам за да си спестим ежедневното пътуване до плажа.
Интересувах се от Хасиенда бийч преди около месец и след като прочетох всичко в линка, се отказах. https://haciendabeach.bg/psesheep/2022/03/Fact-Sheet-Hacienda-Be … h_BG_08.06.21.pdf. Основно заради цената за паркинг и че чадърите на плажа за външна услуга срещу заплащане.

# 610
  • Пловдив
Тези дни с който и да говоря завърнал се от нашето море се оплаква от щипалки и скъпотия.

# 611
  • Sofia
Щипалки нямаме, поне засега, днес някакви дребни, черни, летящо-пълзащи ни побъркаха, а вятърът, който задуха направо ни изгони. Скъпичко си е, еспресо с мляко 4,50 лв., Фрапе 5,50 лв., бира 5-6 лв. Поне ни е спокойно.😀 Това в Слънчев бряг.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 19:34 от Crystal_Noir

# 612
В Обзор също няма щипалки. Супер чиста и топла вода. Спокойно море. Днес по 1 час сме стояли във водата да играем с фризби. На обяд доста напича и пясъкът пари. След обяд леко задуха вятър, но бързо утихна.

# 613
На кой хотел ол инклузивът е по добър- Сол Луна или Марина Сендс?
И колега на мъжа ми ще бъдат в Обзор по същото време като нас, но ще са в Сънрайз резорт и сега ме врънка да сме ходили и ние там.
Пък аз в крайна сметка искам Мирамар, ама ни е скъпо там...

# 614
Тези дни с който и да говоря завърнал се от нашето море се оплаква от щипалки и скъпотия.
Аз го потвърждавам, върнахме се събота от Арапя,щипалки имаше доста,супер гадно явление Sad ,цените са си цени,кво да ги коментираме,по евтино неъ да стане за съжаление Sad

Общи условия

Активация на акаунт