Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 646
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • FRANCE
Здравейте, какво ви е мнението за Lusy fashion? Благодаря

А дали може да ми препоръчате друг сайт с качествени симпатични летни рокли?  Фен съм на дафне, но нещо това лято не ме грабват.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 18:19 от madame

# 226
Lucy Fashion не ми харесват материите и изработката

# 227
Здравейте, какво ви е мнението за Lusy fashion? Благодаря

Понякога съм имала добри попадения,но в последните години не съм особено доволна от качество на изработка и материи.

# 228
И аз не съм доволна от качеството на Lucy за цените, който струват дрехите. Миналата есен си взех едно якенце, което е капитонирано и конците започнаха да се раздърпват много грозно. Отпред има нещо като бродерия с малко камъчета, които започнаха да падат. За 150 лв. хич не си заслужаваше. Една ежедневна рокля също от страната, на която си нося чантата се раздърпа цялата. От тях бих взела само някоя официална рокля, но за дрехи за ежедневието са зле.

# 229
  • FRANCE
Благодаря за споделеното. Бях си харесало едно рокле от ежедневните, но май ще се въздържа

# 230
А какво ви е мнението за Galinel? Честно казано съм имала само една блуза и панталонки и не бях впечетлена. Но в момента видях, че имат 40% отстъпка и някои неща ми харесват.

# 231
Аз често си шия рокли във Vintage House boutique. Харесвам памучни материи, а и трудно влизам в стандарта рокля, понеже имам голям бюст, а надолу съм слаба. Следя темата от известно време, но бих се радвала да чуя и за други бутици в които мога да си поръчам по мой размер и да си избера вид ръкав и дължина.

# 232
От Луси имам една рокля, топ и къси панталони. Материите са доста зле, но за сега нямам раздърпани конци или други проблеми, но и аз доста си пазя дрехите.

# 233
  • Бургас
Всички дрехи от Луси, които имам са  качествени, чак ми се свиди да ги изхвърля по-старите, но са купувани преди няколко години от магазин.Он лайн не бих посмяла, има голям риска да не си улуча номера или да не ми хареса материята.

# 234
Майка ми има няколко официални рокли от Луци и всички са много добре, като качество!

# 235
  • София
Харесвам Galinel заради коприната, Lucy не харесвам, качеството не е добро. Роклята от Christine Fashion с бродерията, напомня деним, но е мек и фин памук:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 16:37 от Lizia

# 236
от Christine Fashion вчера следобяд поръчах тази ленена рокля

а сутринта я взех от Спийди. Опакована супер, лена е качествен, роклята стои точно като на модела. Десена ми харесва много, днес си поръчах и панталон от същия плат.

# 237
Здравейте момичета да се включа и аз. Поразгледах темата набързо и искам да ви попитам какво ви е мнението за Amia fashion , тъй като не видях да се споменава. А пък съм си харесала две бодита и една рокличка?

# 238
  • FRANCE
от Christine Fashion вчера следобяд поръчах тази ленена рокля

а сутринта я взех от Спийди. Опакована супер, лена е качествен, роклята стои точно като на модела. Десена ми харесва много, днес си поръчах и панталон от същия плат.

Разкошно е роклето. Ленът не се ли мачка много  винаги това ме е притеснявало да не излизам от колата на баница.

# 239
Мачка се лена, но държи по-прохладно от памук и вискоза

Общи условия

Активация на акаунт