Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 640
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Имат официални магазини в София и Стара Загора. Също така имат магазини партньори в Благоевград, Дупница и Плевен. Мoже и в други градове да има, но не ги знам.
А АВИН имат ли физически магазин?

# 196
Код на Биляна Йотовска за Вазаро -  BIBI25

# 197
Avin са ми едни от любимите бг марки. И от намалението успях да поръчам този розов топ

Иначе докато се усетя да побързам и изпуснах това рокле

и тази

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 15:37 от Pink Dress

# 198
Новата придобивка - блузка от "29 desires". Вече няколко пъти поръчвам от тях и съм много доволна, доставката е бърза, често пускат намаления и си отговарят на размера. Отдавна си бях харесала въпросната тениска и чаках да я намалят - веднага си я поръчах и много ми харесва. Удобна и красива е, а този син принт направо... Heart Eyes

# 199
Портмонето ми Зарена е пълна греда… за няма и месец му се отлепват цветенцата

# 200
Алиена, много не приятно. Рекламация може ли да се прави в такъв случай?

И аз връщам топ фуксия на Авин. Не ми харесва как ми стои или по скоро материята не струва тези пари.

Не е от стегната, тънка, усуква се малко.

# 201
Изпратих имейл на Зарена. Извиниха се и казаха да го върна за тяхна сметка. На мен все пак ми харесва и кожата им е хубава, попитах за едноцветно и ще ми го заменят.
Коректни са!

# 202
Pink Dress на редовна цена ли го закупи или с намаление беше, защото не го видях в намалените.
Алиена, много не приятно. Рекламация може ли да се прави в такъв случай?

И аз връщам топ фуксия на Авин. Не ми харесва как ми стои или по скоро материята не струва тези пари.

Не е от стегната, тънка, усуква се малко.

# 203
Редовна  - 89 пари

# 204
Pink Dress въпреки, че съм голяма почитателка на Avin, не изглежда като за 90 лева.

# 205
За дамата, която чакаше да разкажа за Сара Суидан и поръчката ми .. поръчах 2 еднакви тениски в различни размери, за да преценя кой да си оставя, но дойде друга тениска, без един надпис, който го има в сайта. Обяснението им беше, че имали ново момиче, после пък каза, а може би не е виновно момичето, а в цеха били пропуснали да сложат щампата.
Другата дреха беше рокля, плетиво, която беше с малко топчета около дупето, заваляна, иначе идват с пластмасови етикети, за да не се носят и върнат после, което е добре.
Бях поръчала и един екип, но имаше разминаване с цвета от сайта и върнах всичко.
Имаше забавяне в изпращането на поръчката, бяха обещали подарък - нямаше сложен.
Парите получих тази седмица в понеделник, със седмица закъснение, след 14 дневния срок. Обясняваха ми, че системата им била американска ли каква и имало проблем при мен и още една дама .. в крайна сметка ги получих, но останах с едно неприятно впечатление от тях.
Имат интересни модели иначе, на мен това ми беше първа поръчка.

# 206
Здравейте, нова съм тук... за първи път поръчах от Avin и останах разочарована, тъй като поръчах си гащеризон, цветовата гама е супер, но при доставка тъй като работят със Спиди естествено аз няма как да го пробвам, а изрично ги предупредих тъй като им звънях,че бих искала да го пробвам, и жената ме увещаваше  да да ще сипго пробвате, съответно после като звъннах същата може би ми каза ами не знам зависи си от офиса клиентите ни успяват да пробват и сега връщане разправии сигурно ще дам 30 лв за връщане само 🥱

# 207
  • София
Защо? Онзи ден връщах на Дика, до адрес беше 8 лв с Еконт, а със Спиди сигурно е по-евтино.

# 208
Чак пък 30лв за връщане ..
Не разбрах Авин какво са виновни? Може би наистина някои офиси имат пробни, но след като няма при Вас имате 14 дни по закон да го върнете..

# 209
Не,може би не се изразих правилно, не обвинявам Avin, а глупавите офиси..

Има ли някой който да си я взел тази рокличка от тях и ако да, може ли да сподели снимка

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 07:19 от elizabet9119

Общи условия

Активация на акаунт