Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 637
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
По принцип нося XS/S от други марки. Тази е в М, защото нямаше в друг размер.
Не,може би не се изразих правилно, не обвинявам Avin, а глупавите офиси..

Има ли някой който да си я взел тази рокличка от тях и ако да, може ли да сподели снимка

# 211
  • Пловдив
Роклята е свежарка и ти стои супер(даже не личи, че не е твоят номер), но е като неангажиращо лятно рокле за 30-40 лв ала HM, Resrerved...
Аз също съм връщала дреха от Авин, която беше шушляче плат за 120 лв и просто не си струваше никак. От друга страна имат и сполучливи дрешки, когато имат размер и наличности. Много е дразнещо, че една част от артикулите са напълно изчерпани или единичен размер.

Внимавайте при връщане искат хартиената бележка от Спиди! Самото връщане е около 6-7 лв до адрес, не е нещо фрапантно.

# 212
Проблема е, че Спиди нямат пробни. Обувки как да е, могат да се пробват.
Затова винаги предпочитам Еконт, ако реша да пробвам веднага. Често обаче съм вземала нещо за да се видя и на моето си огледало и пак мога да върна покупката си. Авин друго ме дразнят. За да върнеш нещо попълваш формуляр от сайта им, после ти се обаждат, и после  чакаш още за да получиш код за връщане/замяна и посочен адрес за връщането. Адреса е един и същ! Защо е необходимо да чакаш изрично да ти го напишат?

# 213
Ако H&М имаха такъв тип рокли бих си купила . Относно единичните дрехи, на мен това ми харесва, защото не рискувам да видя още 5 човека със същото.
Роклята е свежарка и ти стои супер(даже не личи, че не е твоят номер), но е като неангажиращо лятно рокле за 30-40 лв ала HM, Resrerved...
Аз също съм връщала дреха от Авин, която беше шушляче плат за 120 лв и просто не си струваше никак. От друга страна имат и сполучливи дрешки, когато имат размер и наличности. Много е дразнещо, че една част от артикулите са напълно изчерпани или единичен размер.

Внимавайте при връщане искат хартиената бележка от Спиди! Самото връщане е около 6-7 лв до адрес, не е нещо фрапантно.

# 214
Аз си поръчах този гащеризон  с, много ми харесва но отзад ми е късо и се чувствам сякаш задника ми лъсва , трьбвяше за поръчам размер м....

# 215
  • София
На Авин като цяло са им много къси дължините и на роклите и най-вече на полите. Не знам дали дизайнерите им са пробвали да седнат с тях без цялото им имане да лъсне …
Иначе са много красиви, спор няма.

# 216
Като цяло да. Аз много им харесвам бизнес линията - поли, ризи, панталони, сака. Останалите роклички и полички са за определени дами, за които май няма проблем задните части да са навън. И те като Aлеса са се ориентирали напоследък към тази група. Дано пускат повече модели и за жени, които ходят на работа и трябва да изглеждат прилично.
На Авин като цяло са им много къси дължините и на роклите и най-вече на полите. Не знам дали дизайнерите им са пробвали да седнат с тях без цялото им имане да лъсне …
Иначе са много красиви, спор няма.

# 217
  • София
Авин имат бизнес линия?

# 218
Ами да. То и в сайта, на някой от дрехите така пише - бизнес пола, бизнес топ и т.н. На снимката съм приложима някой, които зя мен са си точно такъв стил. Хем модерни, хем подходящи за офис. Някой от тях имам и са ми любими.
Авин имат бизнес линия?

# 219
  • София
И аз имам някои от моделите по-горе и също ги нося на работа. Хем са подходящи за офис, хем не са скучни и лелчести.

# 220
  • София
Вчера видях магазинче с красива витрина на Позитано в началото, оказа се на българската марка Distiva. Беше затворено обаче (обедна почивка), и сайтът им не работи. Някой да е купувал от тях? Поне на пръв поглед нещата изглеждат доста качествени. Ще опитам да отида по друго време.

# 221
  • София
Здравейте,  от няколко дни заглеждам тази рокля и се чудя дали да си я поръчам, дали случайно някой има снимки на роклята на "живо" не рекламните снимки .

# 222
  • София
Christine Fashion, интересна рокля, но ме притеснява липсата на презрамки, да не се смъква:
Christine Fashion

# 223
Може да ги помолите да добавят презрамки, ако искате да я поръчате. Правят такива корекции.
Christine Fashion, интересна рокля, но ме притеснява липсата на презрамки, да не се смъква:
Christine Fashion

# 224
  • Бургас
Защо Златка е навсякъде, най-различни сайтове я виждам? За мен тя не е много женствена за представяне на такъв тип дрехи. И преди ми е правило впечатление няколко марки-едни и същи модели.

Общи условия

Активация на акаунт