Българските бутици и брандове - тема №2

• 99 577
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Някой да си е поръчвал нещо от Foteva fashion? Имат няколко приятни сетчета риза с панталонки, но имам чувството, че панталонките ще са ми големи..

# 586
Аз съм им голяма фенка. И утре чакам една поръчка. Като дизайн те са на 100% моето нещо.
Авин имат нова колекция. Знам че има фенове в темата. Аз си поръчах една рокличка, не съм поръчвала от тях от години.

# 587
Avin имат красиви неща, но шият само за манекенки в повечето случаи. Grinning Като гледам рядко имат размери, различни от S и M. Това таргетиране ме отблъсква като клиент, дори и понякога да мога да се напъхам в М.

# 588
Avin имат красиви неща, но шият само за манекенки в повечето случаи. Grinning Като гледам рядко имат размери, различни от S и M. Това таргетиране ме отблъсква като клиент, дори и понякога да мога да се напъхам в М.
Има модели, които според мен без проблем биха ти станали, защото не са толкова вталени и имат еластичност.

Например рокличката им с мечето. Имам я в S рамер, но винаги я нося с колан, защото иначе ми е леко безформена.

# 589
Здравейте харесах тази рокля във фейса, някой да знае от къде е.

# 590
Елена 6, днес гледах подобни в един магазин на Солунска - Juli Couture.

https://www.facebook.com/photo?fbid=563405635955218&set=a.513868977575551

Скрит текст:

# 591

Търся си подобни бели къси панталонки. Тези са от Авин, но са изчерпани. Някой да е срещал подобни?

# 592
В Зара има доста подобни като дължина и модел. Вижте в сайта.

Търся си подобни бели къси панталонки. Тези са от Авин, но са изчерпани. Някой да е срещал подобни?

# 593
  • FRANCE
А аз си харесах ризката, но нямам идея от къде е Blush

# 594
  • София
Синьо- бялата е също на Авин.

# 595

И юноната имаха, само че аз тогава си ги взех в черно.

# 596
  • Варна
За бг брандове не зная, но миналото лято ги имаше в почти всеки молски магазин.

# 597
Аз си взех подобни бели панталонки от Мохито.

# 598
Искам малко да измрънкам... Как може тази прекрасна рокля от новата колекция на Aure да е 100% полиестер и да струва 239 лв? 🙄

# 599
Здравейте Simple Smile аз идвам тук от темата на Алеса 😁 разгледах прекрасни ваши предложения за бг брандове. Случайно някоя от вас да е поръчвала от Mijel? следя ги от години, че собственичката е близка на моя позната, но така и нищо не съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт