Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 67 281
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
Савова, ти ме изненадваш. След седмица на морето, смятам че си е съвсем ок. Simple Smile

Но за твое успокоение - Вторник имам час за нов..)

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 07:21 от Angel_wing

# 241
Аз днес на плаж басейн с приятелка и децата й.
Открихме сезона Simple Smile

# 242
Аз пък бях на 12 градуса в планината Simple Smile.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 21:42 от pep_si

# 243
Ейнджъл,  бързо да се връщаш към нормалния си ритъм на живот...липсваше на темата...Heart Eyes
И аз неделно лек преход в района на столицата...

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 15:58 от kativita

# 244
  • София
Между другото, снощи бях на метал клуб и ми отиде рок имиджа, защото беше неочаквано и бях абсолютно неподходящо облечена - като оня ден с бялата риза, само че синьо райе.😁

Ейнджъл, за избелване полека лятото - серум с витамин С нощем и денем -кремче с фактор, както си си взела

# 245
Имам. Но това важи за абсолютно всеки маникюр..)
И понеже съм със желязна имунна система и най-вече че не се втелявам на медийни внушения - си живея здрава и щастлива. Simple Smile

Ще те помоля да приключим тази важна тема с ноктите ми и да си изтриеш цитатите.

Прилагам за умилостивяване розов костюм, и ме извини за еспадрилите към него, но заради травмата не можах да съм на токчета.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 07:19 от Angel_wing

# 246
Angel_wing, ако ти кажат да се оперираш не отлагай, че мъжът ми се мота доста време и стана по-зле. Бързо възстановяване❤

# 247
И понеже съм със желязна имунна система и най-вече че не се втелявам на медийни внушения - си живея здрава и щастлива. Simple Smile

Адмирации за това! Аз съм със същата нагласа. И нали от година вече не гледам тв, съответно реклами, ако съм някъде, където работи тв, ми настръхва косата, като се падне реклама на лекарствен препарат. Заслушайте се, ако не сте обръщали внимание, в посланията. Примерно, за препарати за черния дроб. Според мен тези реклами трябва да се забранят, както са забранени рекламите за цигари. Не знам дали и чужбина е така, живеещите в чужбина кажете.
Ох, извинявайте за големия оф-топик!

Кати, е как пък може всякак да си хубава, значи! 😤🤗
Ейнджъл, ленен ли е костюма? Много е хубав!

# 248
Благодаря Алиена, със сигурност ще трябва операция, надявам се само с една да се размина. Преди 30 г и менискус и връзки скъсах и така не оправих всичко, та  сега вече е наложително. 😅

# 249
Ех, личи си че лятото е тук. Много сте хубави момичета!
Аз извадих късите роклички. Мислех че съм приключила с тях, но и този сезон ще си ги нося. Simple Smile

От снощи и от днес

…..

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 21:03 от MagniМ

# 250
  • София
Ейндж, бързо възстановяване ти желая. Хубав е розовият костюм.
За ноктите -аз още не мога да свикна с тази мода 🤣, а съм имала такива, преди квадратните да станат модерни.
Аз също имам хубава плочка и ги поддържам къси и сама се лакирам.

# 251
Магни, защо ще се отказваш от късите рокли? Стоят ти прекрасно. Недей!

# 252
Магни страхотна си на сватбата, добре, че не сложи другата рокля, тази е точно за обстановката...
И никакво отказане от късите рокли, срамота с тия хубави крака....
Ейнджъл, оздравявай бързо, защото ни липсваш ти и твоите прекрасни тоалети.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 10:20 от mimi.7299

# 253
Успешно лечение и бързо възстановяване Angel_wing. Неприятни и болезнени са подобни травми.
MagniМ, при такива даденост, грехота е да се отказваш от къси рокли.

# 254
  • В полите на Пирин планина
Ейнджъл, много си хубава с розовия костюм и ти желая бързо възстановяване 👍
Магни, супер си с късите рокли, изобщо не ги забравяй. 🌹

Общи условия

Активация на акаунт