Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 557
  • 789
  •   1
Отговори
# 495
Ох, аз съм в дилема 🤣 . Харесах тази блузка, свежа ми е, щуричка 😉. Но как ли ще стои на 40+ , колкото и да не ми личат…? 😃😅

# 496
  • Бургас
А бе, извинявам се, ама да не ви е написано на челото 40+ ? Или ви харесва и ви стои добре или не. Останалото са глупави предразсъдъци.

# 497
Искам да съм 40+ 😡
Змия, това е роклята описваща твоят стил. Не служебният, а когато обикаляте знайни и незнайни места. Нямам търпение да видя снимка, но не селфи. Имаш фотограф с усет до теб.

# 498
Magni, и аз си го помислих.
Аз на 55 бих я носила, ако ми харесва, пък не знам дали ми личат.

# 499
Аз съм сигурна, че Змия ще опитоми роклята. За мен проблемът са тесните ръкави с неопределена дължина.

# 500
Нямате изчитане, значи!

Лъвицата я харесвам много, на тази енергия яркият стил и отива. Прекрасна кожа, завидях.
Някога имах прекрасна кожа и аз, полагам сериозни грижи, но въпреки тях недостатъците са налице, и ще ги боря с дерматоложката. Правих серия процедури с химичен пийлинг с TCA от който останах супер доволна, и сигурно ще направя пак наесен. Дали ТСА или друго, ще видя.

Све*, чудесна червена рокля, супер ти стои, и много ти отива на русата грива.

На Лейди Брин нежният маникюр ме накара да си изям думите от клавиатурата. Хубаво много!

Джелабите са идеални до плажа, там и без това я махаш, и е ясно, че не я ползваш за криене на каквото и да било.
Наистина държи хладно, особено ако е от подходяща материя.
Ще изровя снимка с моята, много си я харесвам.

Мароканският стил ми е на сърце, дано скоро посетя и държавата, отдавна ми е на челно място в списъка.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 08:10 от Dez

# 501
Pollinaa, това е шарена тениска, нищо специално; ако ти стоят такива цветове си я вземи и носи с радост.

Едно питие и така е лесно на следващия ден.  Нямам желание за повече, при все че харесвам хубаво червено вино зимата с вечерята и освежаващи коктейли в жегата.
А и спорта много помага.

# 502
Pollinaa,
няма как да ти помогнем, ние не те познаваме а и не знаем какъв цветотип си и дали ще ти отива , зарежи годините за нас тук след 25 всичко е някакви цифри. Всички(почти да не се обиди някоя) тук сме с акъл на 18-25г.

# 503
Pollinaa когато някоя дрешка ми хареса, носи ми настроение и ме прави щастлива веднага я взимам. Ама че съм над 50, ама че е прозрачна или с голямо деколте, няма никакво значение  щом е "моята дреха" / моят стил и усещане/ ! Така че, смело, блузката е сладка и с любими за мен цветове.

# 504
Аз май пак изпуснах някои снимки. На Све роклята много ми харесва, на Змия също, но не бих я носила.
Много харесвам жени с ярък стил, имам предвид отличителен, запомнящ се, като Лъвицата. Аз съм скучна. Макар че напоследък забелязах, че ме влече лъскавкото, особено в маникюра.

# 505
Vuv и Lady Brinne цветово  много нежно изглежда маникюра ви момичета, харесват ми и двата.
Dez, прекрасна си на фона на морето с тази синя рокля.
Змия, обичам интересните предизвикателства с косата, в случая кичурите ти са топ.
Ето за Maroonka специално -част от "лудите" ми снимки.
А и да допълня с една мисъл която ми хареса много - "Човек е щастлив, когато притежава/тълкувам -облича Wink / това, което сам обича, а не това което другите харесват".🌸

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 17:51 от Lioness77

# 506
# 507
В Арена Армеец нещо с озвучаването не е както трябва и спряхме да ходим на концерти там. В същата Арена в Белград звука е страхотен.

# 508
Момичета пристигна Мишата, Ангелче мисли му ако не е хубав! Hug

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 12:56 от mimi.7299

# 509
Това съм аз 😉 . Моля, не ме цитирайте. Трия след малко.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 11:58 от Pollinaa

Общи условия

Активация на акаунт