Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 532
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Репортаж от Брюксел. Всъщност няма какво да рапортувам, не ми лежи този град на сърце, от пръв поглед не се залюбихме преди години и промяна особена няма, въпреки че сега имам далеч по-адекватна представа за него. Като стил също не ме трогва, макар, че се срещат по някоя наточена баба или жена на наша възраст облечена стилно, но масата можеш спокойно да не я забележиш изобщо. Имам 2-3 витрини от Антверпен. В Брюксел най ме впечатляват битпазарите и антикварите - велики! Холандките също не ме развълнуваха много - нито в Амстердам, нито в Хага/Делфт/Лайден, но на тях съм склонна всичко да им простя заради великолепните велоалеи, включително супер утилитарен стил.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 12:23 от Agent Provocateur

# 661
  • София
Клеми, страхотен е гащеризонът.

# 662
Холандките също не ме развълнуваха много - нито в Амстердам, нито в Хага/Делфт/Лайден, но на тях съм склонна всичко да им простя заради великолепните велоалеи, включително супер утилитарен стил.
Аз пък им прощавам цялата тази "бозавост" в стила, само заради уникалния стил на тяхната кралица Максима Wink

# 663
Холандките също не ме развълнуваха много - нито в Амстердам, нито в Хага/Делфт/Лайден, но на тях съм склонна всичко да им простя заради великолепните велоалеи, включително супер утилитарен стил.
Аз пък им прощавам цялата тази "бозавост" в стила, само заради уникалния стил на тяхната кралица Максима Wink

Даааааа, тази ми е любима снимка

# 664
  • София
Холандия е толкова цветна, че не ми се гледат дрехите на местните.

# 665
Много сте хубави всички, които успях да видя.
Малко по диагонал поглеждах, че ходих да пробвам порто на отдавна мечтано място.

Имало и други фенове на кралица Максима, прекрасна е тази жена, винаги усмихната!
Много харесвам подбора и на тоалети и бижута - освен класическите, носи и много авторски неща.

# 666
Признавам си, че нищо не знам за стила и изобщо за холандската кралица, но ще поровя онлайн и ще ще пообразовам по въпроса. Много симпатична страна.

# 667
Klemy
Чуден гащеризон!
И аз по същите причини, обаче го избягвам.

Аз защо не снимах загребските витрини!!!
Може би защото си умирам за ресторантите с риба и октоподи тук!
И хърватките са винаги стилни.
Аз разходих зелената рокля, а снощи малко по-скромно.

Снощи точно излязох и лисна дъжд из ведро. Всички пред операта се скриха.

# 668
  • Бургас
Викам си, чакай да я видя тази кралица Максима.Ами тя от зодията, как няма да обича красивите неща и да е естет.

# 669
  • Sofia
Клеми, много секси ти стои гащеризона.
За ежедневието може да пробваш с тениска по тялото или топ с презрамки отдолу.

# 670
Маскима е аржентинка, няма много общо със стила на холандките.

# 671
Стилът на кралици/принцеси/херцогини е скучен. Такава им е службата Wink
Никаква закачка.

# 672
Тук съм склонна да не се съглася, особено когато коментираме Максима. Няма да слагам сто снимки и да разводнявам темата. Всеки може да погледне набързо, ако му е интересно.

# 673
  • В полите на Пирин планина
Кралица Максима е неповторима и в нея няма нищо скучно 👍😀♥️

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 23:09 от Lady Brinne

# 674
Днес се сдобих с някаква невероятна шарения, която въобще не ми е в стила, че и гащеризон на всичкото отгоре, а аз гащеризони не съм слагала през живота си 😆
Някак си ме грабна какво лежерно настроение носи, а мога да сложа и един колан за разкош.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 03:18 от Maroonka

Общи условия

Активация на акаунт