Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 67 274
  • 789
  •   1
Отговори
# 360
Марджи, аз ползвам този ВВ и съм много доволна.
С 42 фактор е
https://www.notino.bg/missha/m-perfect-cover-vv-krem-s-visoka-uv … a-malka-opakovka/

Днес ми се наложи по бизнес срещи да ходя, та се постарах да се спретна хармонично с наколенката..)

И един детайл, специално за Савова..)

Моля, не цитирайте

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 22:56 от Angel_wing

# 361
Ехааа, как го правиш - чак наколенката си пасва с тоалета, направо е като аксесоар! Знам, че би предпочела да я няма, но...
Маникюрът е чудесен, по-добре е от преди.

# 362
Айнджъл прекрасна си! Поръчах от твоя ВВ крем, тази марка не бях я чувала!

# 363
Ейнджъл много добре. Обикновен вазелин върши чудеса с кожата на ръцете.

# 364
Айнджъл прекрасна си! Поръчах от твоя ВВ крем, тази марка не бях я чувала!
Ще ти хареса, няма човек който да не харесва този бб крем, освен мен.

# 365
Не мога да се оправя с тези слънцезащити и това е!
Слагам под фдт сравнително отскоро, но днес реших да не нося никакъв грим, че имах тичане и разни форсмажорни обстоятелства и сложих серум, лек крем и отгоре слънцезащитата. Първо съм червена като рак, второ от лицето ми се изля една цистерна вода - попивам с една кърпичка цял ден, съответно от нея не остана следа, а не се сетих да я взема с мен. И аз като змия, само на студено с климатик мога да я нося, иначе трябва през пет мин. да я бърша и слагам отново. На Shiseido e моята.
Искам и аз тонирана да пробвам, но те обикновено добавят тен, който на мен ми стои оранжев, а аз искам да изсветлява леко, от вашите тонирани има ли някоя светла.
Много сте хубави всички!
Днес видях страхотни рокли по улиците, много приятно съчетани - имаше и една жена с разкошна права ленена рокля и велурени обувки в много бледо лавандулов цвят с дълго колие от червени корали.
Страхотно изглеждаше.

# 366
Прекрасна си, Ейндж!!!
Радвам се, че отново са пуснали тази марка на бг пазара, любима ми е. Пролетта търсих под дърво и камък, беше изтеглена. Сега ще си накупя поне няколко опаковки, да си имам.

# 367
Ейнджъл, безупречна си!
И аз ползвам същия Миша М, фен съм, определено. Струва ми се и с висока покривност, или поне на мен ми върши работа.

# 368
Silver pearl, missha 21 и 23 са много светли, дъщеря ми е с много бяла кожа и и седят добре.
В дм съм виждала също да я продават и има тестери, в Seoul cosmetic по моловете също  и може да се пробва кой е подходящия номер.
Моята sum е светла тонирана  много светла.

През лятото през деня слагам само тонер и серум, с крем отгоре ми идва в повече.
В чантата си винаги имам мокри кърпички за грим и травъл на някоя слънцезащита. Кога съм дълго време навън намирам време да подновя поне един път.
Много ми се иска да почна да нося шапка, но все не успявам.

# 369
  • София
Аз ползвам фд със слънцезащита. И бб и сс също.

# 370
Благодаря, Зари!
Бях гледала ревюта за тази Миша, останах с впечатление, че сивее и не поръчах, непременно ще пробвам.
Не разбрах, твоята коя е?

# 371
Савова, крем постоянно налагам..)
Това е цената да си кльощав на тия години.
Преживявам го с достойнство,  а и не си крия годините.

# 372
  • София
Савова, що хапеш Ангелчето?
Харесва ми тоалетът.
И аз имам проблем с ръцете.  Винаги са ми били кльощави, но сега, въпреки, че насвинях, още повече. Кокали, кожа и вени са.

# 373
И на мен ми сивее и ми опъва, за млади смесени кожи е супер, но на мен не ми харесва.
Моята само дава лек незабележим розов оттенък и изравнява тена.
Лоши са снимките, но нещо такова, от тубичката и размазана.

Има и физични филтри и ако не се нанася с гъбичка като фдт белее. За суха кожа е подходяща.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 19:22 от zari65

# 374
Савова, крем постоянно налагам..)
Това е цената да си кльощав на тия години.
Преживявам го с достойнство,  а и не си крия годините.
От всичко изпробвано, вазелина действа най- добре. Казва ти го човек, който си мие ръцете с какви ли не силни препарати безброй пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт