Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 520
  • 789
  •   1
Отговори
# 585
  • пустинята Гоби
На мен роклите ми харесват и хич не ми е като нощница първата.

Aз се сдобих с тази рокля, ще я нося с ниски оранжеви сандали, които по някаква случайност имам. Утре, ако вали ще сложа черни кецове и дънкено яке. Много харесвам комбинацията рокля на цветя + дънкено яке. Все пак съм дете на 90-те.
Скрит текст:

# 586
🌹 Mimi Rose 🌹, много ми харесва роклята, може ли линк?

# 587
  • пустинята Гоби
Заповядай - https://www.asos.com/yas/yas-shirred-bodice-midi-dress-in-floral … SearchQuery=y.a.s.

Аз я купих от remix, нова с етикет за горе-долу същата цена. В Асос има още 20% намаление, ако те устройват номерата.

# 588
  • София
Бях на 30 години от завършването на гимназията ми Ромен Ролан в Стара Загора 😊 🥳

Това ми е много любим чифт на Nine West с отворени пръсти и затворена пета! Обожавам ги и ги пазя много, още повече че са на ниско тънко токче! Самото съвършенство! 😍

След паметната среща вчера, която приключи в пияно бар,  тази вечер  с останалите ми силици с колелата направихме бърз планински тур 🚵

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 22:03 от kopche

# 589
Копче, страхотна си, френска възпитаничка! Wink

# 590
  • София
Благодаря, Мими!
Поправка. Немска съм. Т.е завършила съм немска паралелка Но да, в Стара Загора в известна като Френската гимназия. 🤗

# 591
Копче, леко ме шокира с това, че си завършила преди 30 години, но щом казваш Kissing Heart
Прекрасна си, както обикновено, и явно доста младолика!

# 592
  • В полите на Пирин планина
О, Копче, много си готина. Simple Smile

# 593
Един залез в Антверпен от мен отпреди минути и се връщам да ви чета... снимах и 2-3 витрини, но утре!

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 00:28 от Agent Provocateur

# 594
Залеза е веднъж - сякаш от небето ще завали лава.

# 595
Копче, изглеждаш прекрасно!

# 596
  • София
Копче изглежда все едно сега завършва!

# 597
  • София
Копче изглежда все едно сега завършва!
Хеххе! Момичета, много сте мили! Благодаря ви! Hug

Истината е, че с този клас винаги се чувствам млада! Бях най-малката в класа, когато ме приеха с немски с приравнителен изпит в 9 клас, направо. Бяхме възложили на моята голяма сестра да подаде документите за кандидатстване тогава 1989г. Малка административна грешка направи така, че попаднах в класа на набор 73, т.е. 2 години по големи от мен (аз съм 75 набор), вместо при 75, което на тази възраст тогава се усещаше и бях в голям стрес. Така си оставам и до днес най-младата в класа! Виж сега, това какво предимство е! Хахаха!

Беше много мило събиране!
Скрит текст:

# 598
  • София
Копче, как е възможно да са били 8-ми клас и хора 70ти набор, и 75-ти? Или аз нещо не разбирам. В университет, как да е, там може и на 80 да се запишеш, но в гимназия нали след 7-ми следва 8-ми?

# 599
  • пустинята Гоби
Копчето е изтървала подгответо, затова е била по-малка от останалите. Втората година разлика вече ми е с неясен произход.

Копче, с теб сме съгражданки, но аз съм завършила училището малко по-нагоре. Вече всяка година се събираме ние, животът е кратък и няма как да чакаме по цели 5 години.

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 08:56 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт