Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 525
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Първата рокля е супер. За втората, не съм крайна. Смятам, че без тениската и с шал ще е ок.
Трудно по снимки се преценява. Дай и шанс.

# 571
kativita, с роклята на цветенца си като за списание.
Другата е комбинезон, нося под рокли, не че нещо, но ако излезна така ще изглеждам все едно съм забравила да се дооблека Grinning

# 572
Кати, а морскосиньото рокля ли е наистина? Защото аз имах нещо много подобно, купувано от Виктория'с сикрет преди 20 години, но си беше бельо, само дето моето беше по-мрежесто.

# 573
Този сезон и комбенезоните, и нощниците са извадени като горно облекло Grinning

Аз тази седмица си получих двете рокли от Kensol. Едната е памучната, бяла, която не много отдавна обсъждахме. Тогава Савова каза, че си е чиста нощница, но на мен на снимката ми се стори добре скроена и все пак реших да я проверя.
Сега, вече на база лични впечатления и проба мога да кажа само - емииии, да. Нощница е Joy
Нещо не е скроена както трябва в талията и си е буквално приятна памучна нощница, която се разширява от бюста надолу.
Тръгнах да я връщам, .... оказа се, че предишния ден в бързината съм успяла да изхвърля касовата бележка и вместо нея с документите към пратката на бюрото в офиса съм си оставила касовата бележка от обяда No Mouth
Та, в крайна сметка, аз пък ще се вея с тази нощница
Скрит текст:
 Мисля да я взема на предстоящото ни пътуване следващия уикенд.

Заради глупавата бележка си оставих и втората - ленената
Скрит текст:
Тя пък се оказа прекалено широка в талията и ханша, та я занесох на шивачка .....

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 16:03 от Light Beam

# 574
  • София
Лайт, на теб ще ти отива.

# 575
Лайт много са хубави двете рокли, с т.нар нощница ще си много сладка, пак като момиченце..., а за синята ти завидях, много любима като цвят и кройка.

# 576
Лайт бийм, определено не съм казала, че тази рокля е нощница. Беше за съвсем друга рокля. Тази е на Кенсол и май бях я пуснала на Пинк, но тя каза че има подобна.
Имам добра фотографска памет Wink.

# 577
  • София
Лайт, на картинки и двете рокли изглеждат прекрасно.

Аз явно съм най-лошият фотограф в света. Оплютата от почти всички от вас рокля обра овациите в петък. Дори колега гей се прехласваше. За съжаление нямам снимка. Но със сигурност ще накарам мъжа ми да ме снима, той поне го умее това.

И поздрав към всички, бурята ни заобиколи

# 578
Змия, аз ти казах, че според мен роклята ти е хубава и просто не е фотогенична.
Моите две са обратния случай, по-хубави на снимка Joy

Савова, може и аз да бъркам роклите.

Все пак, някак ще и намеря цаката на нощницата. С колан високо на талията не е толкова зле. Другият вариант е да се стени съвсееем малко отстрани, за да стои, както изглежда на снимката.
Синята е в ръцете на шивачката. Хваната с карфици изглеждаше ок.

# 579
Light Beam, щом е онлайн би трябвало да можеш да върнеш - трябва ти само формуляр за онлайн връщане.

Синята е ок, малко скучна, но и от такива има нужда в гардероба, бих и сложила брошка, герданче и ще стане готин, леко ретро вид Wear Dress

Бялата бих я стеснила в талията и бих добавила широк колан от слама/рафия/въже/нещо си

Змия, нека някой те снима Simple Smile

# 580
Змия, супер е това за роклята. Щом си я взела, значи ти си си я харесала, не някой друг, а това е най-важното.

Лайт, хубави са роклите. Можеше да звъннеш на магазина и да обясниш ситуацията с бележката, но щом си си ги оставила, значи и на теб ти харесват. Simple Smile Със здраве да си ги носиш!

# 581
В магазина се пробвах да звънна един-два пъти, но никой не отговори.
Пък и на формулярите за връщане на бг магазините винаги е записано, че задължително се прилага и касовата бележка.
И във физическите магазини винаги ми вземат бележката и издават нова при замяна.... Както и да е, де. Реших, че явно трябва да ги оставя Joy Синята е и при шивачка вече. Ще ги нося Grinning

Синята си е класическа офис рокля, баш за дни в които се налага да изглеждаш обрано, чисто и подредено. Когато са ми по мярка, такива рокли ми стоят добре.
Ал, брошка няма да понесе - има някаква деликатна бяла бродерия около деколтето. Пък и това никога не е бил моят аксесоар. Имам любим сет гривна, колие и обеци от бяло злато и гълъбово син аквамарин. По-скоро обеците и едно от другите две бижута ще и сложа. Или обеци и гривна от перли. Второто е пак ретро, но по-мое. За акцент - златистата ежедневна чанта, която скоро показвах или цикламена.

Бялата още се чудя какво да я правя, но засега не съм я пипала. Може и да я оставя така - по-свободна. В жегите не е чак такъв недостатък. Просто очаквах друга кройка.

# 582
Аз днес се сдобих с много сладка синя чанта и синя рокля с бял колан. Роклята е вече в пералнята...като изсъхне ще я покажа! Wink

# 583
Е, можеше да ни я покажеш първо, пък после да бързаш да переш Grinning
Чантата е с хубава големина за лятото. Цветът жълтее леко от снимката, но се сещам кой е. На мен ми е целогодишен любимец.

# 584
Е, можеше да ни я покажеш първо, пък после да бързаш да переш Grinning
Чантата е с хубава големина за лятото. Цветът жълтее леко от снимката, но се сещам кой е. На мен ми е целогодишен любимец.
Млечно синьо е, да големината побира това което искам да нося. Отавна съм извадила всички ненужни неща от дамската си чанта. Верно, че трябваше да я покажа и после да пера... Grinning
Как няма да ти е любим цвета с твоите сини прекрасни очи...

Общи условия

Активация на акаунт