Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 542
  • 789
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Темата за номерата ми е болна. Точно 37.5 съм, но  повечето обувки, произвеждащи половинки номера са майка си и баща си като цени.

# 556
Каприз имат половинки!

# 557
Два чифта сандали имам. Един равни синьо-сребърни и едни жълти Риекер,които въпреки че ги взех един номер по-големи, на единия крак палчето  доста често е навън...Ето го и запечатан на снимка Grinning

Последна редакция: нд, 26 юни 2022, 17:18 от kativita

# 558
Прекрасна лятна рокля на първата снимка, а и много добре си съчетала с чантата и чехлите.
Реших, че е някоя инфлуенсърка 😜

# 559
Разкошна рокля kativita/първата снимка/, ако ни я покажеш в целия й блясък/ цял ръст/, ще е чудесно. От снимката която си сложила, личи ,че ти стои превъзходно.

# 560
На първата снимка роклята е прекрасна, обаче не съм сигурна за комбинезона Simple Smile.

# 561
  • пустинята Гоби
Евентуално без тениската.

# 562
Кати, не мога да не отбележа прекрасната ти фигура! Какво правиш и как обгрижваш тези крака? Първата рокля е разкошна и цялостната визия - също!
Втората - фигурата ти я позволява, ... бих махнала тениската и бих носила на вечеря на морето, например.

# 563
  • Sofia
Аз пък не обичам обувки с открити пети и затворени отпред. Нито са сандали,  нито стабилна обувка. Предпочитам обратното. Без форт приемам само високи сандали с тънки каишки, но там ходенето (без да паднеш с изкълчен глезен)  е висш пилотаж. Joy

# 564
Темата за номерата ми е болна. Точно 37.5 съм, но  повечето обувки, произвеждащи половинки номера са майка си и баща си като цени.
Ecco са зАпочнали от Мин година масово да продават 4,5 за 37. И са ми големи. Т.е си е 37,5
На последните сложих една стелка под тяхната стелка.

# 565
Аз пък не обичам обувки с открити пети и затворени отпред. Нито са сандали,  нито стабилна обувка. Предпочитам обратното.
До крак е, може би тип свод, и предпочитания разбира се. Колкото обичам варианта със затворени пръсти, толкова недолюбвам обратния вариант.
Затворената пета на отворена обувка е нещото, което не мога и никога не се научих да нося.

# 566
  • In transit
Нося 39.5, но последните години всички обувки и сандали ги вземам 40 и са ми добре. Преди два дни дойдоха тези,

страшно са ми удобни.

# 567
Kativita, първата рокля е стра-хот-на!
За втората....фигурата ти заслужава още по-хубави. Тази е за в къщи.
Извинявам се за откровенията. In vino veritas. 😊
Ох, този мускат от Самос е супер. Имам чувството, че пия течни стафиди с мед. 😍

# 568
Много си я обичам роклята на цветенцата и дълго време я дебнах докато стане  на прилична цена... Обаче не откривам в моя телефон снимка в цял ръст сама , а друга, където съм седнала не ми позволява да я кача...
Другата рокля без тениска и във ваканционна среда наистина ще е по-добре...ама пусто мерак да я разходя...че почивката ни е далеко...Grinning
Лайт, нищо специално не правя...никога не съм спортувала, освен йогата през последните години, за която казах че се върнах след 2 г. пауза и съм много доволна....

# 569
Кати, комбинезона нито с тениска става, нито без и от всякъде крещи Илиенци.

Общи условия

Активация на акаунт