Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 546
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
Копче, хубава си - много!
Рокси, свеж ти е петъчния аутфит.
Све, и ти ми хареса много с червената рокля! Дез, много на място със синята .....
Ангелче, ти пък винаги си празник за окото! В розовата рокля си много женствена и елегантна.
Изобщо, когато човек е "в кожата си" се чувства комфортно и изглежда добре отстрани.

Лъвице, твоите снимки не успях да видя, а винаги си цветна и отличима в добрия смисъл.
Много неща изпуснах, но триете бързо, а и нямах много време тези дни.

Змия, противно на голяма част от коментарите, шарената ти рокля ми харесва. Според мен ти отива. Дрехи в подобен стил се снимат малко трудно, красотата им е при движение. И си личи кога е облечена с цел скриване и кога с цел небрежен лежерен комфорт.

Полина, теб не успях да видя. Признавам, че блузката, за която питаш не ми харесва и не бих облякла върху себе си. Твърде много кич има в нея по моите разбирания. Особено по начина, по който е представена от модела на снимката ... No Mouth

И да ви питам .... - как си избирате сандалите - точно по размера на стъпалото или идея по-големи, за да не излизат навън пръсти/пета при подуване на крака?
Голяма драма ми е това на мен и все не ми пасват идеално добре .... Rolling Eyes Между два номера съм и с по-малкия нещата са много на ръба, а с по-големия все имам малко излишна дължина и възсвободни каишки ... Тази седмица падна голямо мерене, връщане и замени на сандали по този повод. Все пак, предпочитам варианта да са ми идея по-големи.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:16 от Light Beam

# 541
Малко по-големи си купувам. С номерата при някои марки съм и аз така все по средата между два номера и се отказах от тях да купувам.  Купувам от тези, които ми пасват.
Излишната дължина я предпочитам, иначе имам усещането, че а-аха ще ми отидат пръстите на земята. При сандалите на ток с каишка, отпред кашката почти винаги се разширява след няколко носения когато са кожени и нещата си идват на мястото без неудобства.
Като марки ми пасват испански, италиански, френски.

# 542
По принцип нося 37-ми. Но от години, заради деформираните ми стъпала, купувам 38-ми. За обувки, добре. Но за сандали, винаги отпред е празно. И с това тъпо египетско стъпало...Smiling Imp
Поради тази причина не купувам с квадратни муцунки, а толкова ми харесват. Изобщо, винаги с нетърпение чакам сезонът на сандалите да отмине. За щастие е кратък.

# 543
Аз също съм “драма” със сандалите… С 36 номер съм и ми е кошмар да ми пасне и да ми е удобен някой модел. А, ужаса с пепел и камъчета по краката 🤣 . Затова имам два чифта, които не нося, а пазя за спешни случаи… 😁  Много по удобно ми е със сникърси или обувки.  А иначе харесвам …

# 544
  • София
Аз харесвам сандали, обаче и аз съм мъка с дълго и тънко стъпало с издаден пръст отпред. 40-41 ми хлопат, 39 са ми малки и така.

# 545
Аз обожавам сезона на сандалите. Но и при мен мъката е голяма 37 ми стискат, 38 една идея по дълги. Но " финия" ми египетски крак намествам от няколко години в 38, по удобно е, за красиво - съмнително!

# 546
  • В полите на Пирин планина
Аз пък имам пет чифта сандали, освен да направя демонстрация. Обожавам да нося сандали и почти всичко 36 номер ми е идеално. 😊

# 547
Аз пък имам пет чифта сандали, освен да направя демонстрация. Обожавам да нося сандали и почти всичко 36 номер ми е идеално. 😊
Ааа за бройка и аз имам достичка...не ми се казва колко! Blush

# 548
Заради пепел и подбити пети спрях да нося сандали. Имам 2 чифта, които не са напускали кутиите си повече от 2 години. 
Вчера очите ми останаха в чифт зелени сандали на витрината на магазин под тепетата, но беше безсмислено.
С тясно ходило съм и се чувствам добре в 37.5-38, в завимост от модела.

# 549
И аз предпочитам леко по-големи за равни, ниски сандали. Ако са на ток ходилото така или иначе се плъзга напред и трябва да ми стягат достатъчно крака, за да мога да ходя.
В последно време установих, че за високите затворени токчета (не, че често нося) също е по-добре по-голям номер, нищо че отзад остава пръст разстояние - не е толкова травмиращо за крака и повече време се издържа на ходене.

# 550
Имам много сандали, нося ги с удоволствие и нямам драма с номерата. 39 не ми стърчат пръстите. Аз съм в отпуска, непланувана и освен крем за лице, слънцезащитен и бански друго не слагам. Слънце, аперол и никой около мен да ме дразни. Даже не готвя и чистя.

# 551
И аз трудно избирам сандал.
Слаб крак лесно се вади от оо-широки сандали.
Ако отгоре минава диагонална каишка - съвсем грозен луфт става.
А и сводът трябва да пасне.
Има ли луфт при свода не купувам нито сандал, нито обувка. На обувка може стелка , но при сандал няма как.
А и вторият пръст ми е малко по-дълъг и при точен номер често стърчи…

# 552
Сандали нося само когато съм на почивка или в Бг. С тукашнито време мога да мина и без сандали. Имсм няколко чифта ниски, които не мога да износя от 4-5 години. Даже имам едни, които още не съм обувала.

# 553
Много харесвам и нося сандал с открита пета и покрити пръсти, за ужас на маникюристката ми.
Тя ми каза, че съм само за открити пръсти и покрита пета, но май не ми дреме много.

# 554
Много харесвам и нося сандал с открита пета и покрити пръсти, за ужас на маникюристката ми.
О, такива и аз харесвам и нося много често. С тях нямам никакъв проблем и ми пасват много лесно. Проблемът идва при тези с отворени пръсти. Сутрин всичко е чудесно. Но, в следобедните часове третият пръст на римското ми съпало стига до предния ръб на подметката и ми изглежда грозно. 37 пък са ми идея големи и всички каишки са ми широки. ....
Дланите и стъпалата са ми лек комплекс, широки и грубоватички са ми. Тези на Фиона на Шрек са рисувани по мой образ и подобие Joy ... ама стига стига съм мрънкала. Свикнала съм им Joy
Изящните ръце на Савова са ми идеала в това отношение.

И понеже говорите за леки тониращи продукти, аз трето лято ползвам СС крема на ЕЛ. Той няма цвят - един вид е и в тубичката е сивкав. При нанасяне на лицето цветът се променя и се адаптира към тена. Имам и Милки уей на Кларанс. Те се доближават до ВВ. Нелош е, но не ми е любим.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:58 от Light Beam

Общи условия

Активация на акаунт