Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 21)

• 66 517
  • 789
  •   1
Отговори
# 615
Ами какво да правя като съм родена януари Simple Smile. Пък и казват най- малките в класа се справяли най- зле.

# 616
Студентството е далеч по-добрият период. Едва го дочаках.

И през него минах. Пак не ми хареса и с нетърпение, на 24 години, най-накрая, можех да започна живота си.
Но това е друга история.

# 617
Като се замисля, най-доброто време е сега. 😃 Човек може да си отдъхне малко, поеме дъх, и се впусне в нови приключения.

# 618
Кристина,
Завиждам за офисните тоалети!
Сз съм на летището с еаботните обувки, очила, антифони, ръкавици в куфара:) на път за командировка.
НО и зелената рокля е в куфара! В края на седмицата оставам във Виена при приятелка!

Аз си обичам гимназиалните години. ЕГ в по-малък град. Учехме но и купонясвахме! Все пак Демокрацията дойде с нашия випуск:) последните бригади - по желание ходихме на бригада! За купона! Бяхме много сплотени класове. Класните ни от подготвено ни научиха да се събираме . Всяка неделя у някого.
Но друго беше. Виждам сина ми в ЕГ в Пловдив наши дни - не е така. Такъв стрес им вкараха учителите в първите години…
Обещала съм да събирам класа догодина за 30г.
Хайде една летищна от мен

# 619
  • София
Marieta  страхотни обувки!Откъде са?
Лек път!

# 620
Ами какво да правя като съм родена януари Simple Smile. Пък и казват най- малките в класа се справяли най- зле.

Големият ми син е в твоето положение. Ама на акъл се слива с останалите. 😁

# 621
# 622

Като ми пораснат още малко децата и престанат да имат нужда от мен, мисля да почна втора работа като барманка...не толкова за пари, колкото за забавление...

# 623
Разбрах сега Савова , защо обича да "захапва"
- тя е най-голямата и е Козирог Simple Smile

п.с. Савова статията е много вярна

# 624
  • София
Гимназиалните и университетските години ми бяха много щастливи - приятелства, които останаха през десетилетията.  А после нещо животът тръгна не както трябва Sad
Догодина и ние правим 30 години от завършването, чак лъжа ми се струва. Ще се събираме, живот и здраве. Випускът на майка се събира всяка година, страхотно удоволствие е да им гледам снимките от срещите - греят. Но майка тъжно каза, че тази година са били по-малко, няколко човека са болни и не са могли да отидат. Както каза тя: Да видим кой първи ще ни поведе...

# 625
Разбрах сега Савова , защо обича да "захапва"
- тя е най-голямата и е Козирог Simple Smile

п.с. Савова статията е много вярна
Аз съм по-голяма.  И съм Козирог, та даже в Стелиум..))

# 626

Това го знам от приятели.

Ейнджъл, не си ми козирог ти. Мислех те за Дева, не знам защо. А какво е Стелиум??

# 627
Angel_wing
оправи ли се крака , как е?
аз съм Козирог /от най-малките в класа ..ама не за това идваше реч 🤣

# 628
Днес ме ремонтираха яко. Тотално смачкан менискус и го изрязали, но пък ми изградили много здрави връзки..)
След месец трябва да проходя стабилно..)

Последна редакция: вт, 28 юни 2022, 06:32 от Angel_wing

# 629
  • София
Бързо възстановяване Angel_wing!

Общи условия

Активация на акаунт