Санаториумът в Трявна - 2

• 3 854
  • 121
  •   1
Отговори
# 75
  • shumen
Готвена храна може от стола на болницата да се взема след 11 часа,но е със записване от сутринта.

# 76
  • Където морето целува небето...
От магазина хранителния, който е точно на разклона, от който се качваш за болницата. И магазинът и улицата мисля се кзват Бреза. Супите са хубави.

# 77
  • Варна
В момента сме в Трявна, жега е. Внукът прави процедури в санаториума. Готова храна може да се купи от магазин Бреза,  намира се на ъгъла, където надясно е улицата към болницата, а наляво улицата към санаториума. След 10'30 ч зареждат с храна за домовете. Всеки ден има различни супи, цените са нормални. В сряда има супа топчета, 2'40 лв, любима на внукът ми. Има готвена храна, скара, а също и панирани хапки, картофени кюфтета, шницели... В събота само скара, а в неделя кухнята-майка не работи. Ако нещо друго ви интересува, питайте.

# 78
Аз доста се притеснявам, че съм наела къща, която се оказа без климатик, дано не умрем от жега. Вечерите поне разхлажда ли се?

Колко време на ден отнемат процедурите? Синът ми е сополив още и сигурно няма да се оправи до тръгването ни, дано това не е проблем. Денем как си прекарвате времето в тия жеги там?

# 79
  • shumen
Процедурите мисля,че и в болницата,и в санаториума са не повече от 10 минутки на ден.Ние искаме да са сутринта рано обикновенно и след това обикаляме по разходки.Зависи колко е голямо детето до санаториума има хубава площадка,на Есоес селището има игрище,по центъра има люлки,батути,рикши и атракции.
Процедури не правят само,ако детето е с Т иначе не е проблем.

# 80
  • Варна
Във физиотерапията в болницата дават точен час за процедурите. Може да е сутринта, може да е в 13'30 както ни дадоха на нас преди 2 години. В санаториума ако сте на квартира искат да ходите след 10'30. Признавам, че в тези горещени ние отиваме към 9-9'30, не са ни върнали досега. Площадката наистина е много хубава и е много приятно до 11, после как е не зная, тръгваме си... Ако вървите пеш до санаториума, има пряка пътечка-стълбички с плътна сянка. Разбрах, че имало обществен басейн, майка с дете сподели, на тях много им харесвало. Било идеален вариант детето да играе и да издържат на горещините.

# 81
Ние ще сме в болницата, защото сме за 7 работни дни само

# 82
  • shumen
Ние също правим процедурите в болницата.До сега винаги са ни давали часове сутрин,но и на обяд да е отиваме се разхождаме,връщаме се за процедурите,почиваме си и тръгваме пак по разходки.

# 83
  • Варна
В санаториума правят процедури понеделник-събота, в болницата понеделник-петък. Минимума за санаториума са 10 процедури. Ако имате направление 7 за санаториума можете да вземете болничен за престоя.

# 84
  • shumen
В санаториума е мизерия и има много групи от малцинствата.Процедури,ако сте през детско правят и събота.

# 85
Станева ми каза за болницата направление номер 3 ако правилно съм рзабрала, 7 процедури в 7 работни дни. Дано има някакъв ефект...

# 86
  • shumen
Точно правилно сте разбрала,но ефекта е с натрупване.Ние ходим от 5 годишен.

# 87
Здравейте, ще водя дъщеря си на 2г. 5м. в Трявна, само на процедури в болницата с направление 3. Кой би могъл да ми издаде болничен в такъв случай, личният лекар ли? Какъв трябва да бъде? Благодаря на отзовалите се!

# 88
  • shumen
Антония Костова,болнични с направление номер 3 не издават от физиотерапията в Трявна,а само,ако сте през детско.Личния лекар би бил вариант,но не съм сигурна дали ще издаде.

# 89
  • Където морето целува небето...
Винаги от ЛЛ на децата съм взимала болничните.

Общи условия

Активация на акаунт