Санаториумът в Трявна - 2

• 3 781
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, точно се връщаме от Трявна, бяхме 7 дни на процедури в болницата.

Процедурите отнемат около 15мин на ден, за малкото ми дете високочестотен уред и лампа, за голямото ми дете магнит и инфрачервена лампа. Честно казано като видях състоянието на отделението, замряло със старите уреди от 80-те, съжалих 100 пъти, че се вдигнах от София за това нещо. Междувременно синът ми направи пневмония. Искам да ви кажа, че съм впечатлена от двамата лекаря в детското отделение, които го прегледаха обстойно, бързо, снимаха го и му предложиха адекватно лечение. Толкова отдадени и добри хора и лекари.

За мен объркване дойде от това, че като видиш в гугъл мапс това, което е "Белодробна детска болница Царица Йоана" е всъщност т.нар. Санаториум, а "болницата" е Теодоси Витанов. Намират се все пак относително близко една до друга.

За храна и свободно време - хранихме се в едно заведение в центъра, от което взимахме храна от вкъщи. Ходихме предимно на 2 площадки нови и големи, едната е на около 100м преди Санаториума, другата е в центъра, успоредно на реката като пресечеш моста надолу по една потайна пътечка.

# 91
Здравейте, има ли такива сред вас, които са минавали наскоро през детско отделение но само за процедури? Има ли задължителни изследвания които се пускат или задължителни прегледи през които се минава различни от преглед при д-р Станева?

# 92
  • shumen
Прегледи освен при д-р Станева няма,но изследвания има-кръв и снимка,но нея може да я откажете.

# 93
Хм, аз бях в болницата само за процедури и не са ми казвали за изследвания. Снимка направиха след съмнение за пневмония по-късно.

# 94
  • shumen
Ние ходихме Април месец и пуснаха кръв и ме питаха за снимка,но аз отказах.

# 95
  • shumen
Да питам има ли стаи с тераса или обща тераса,където да простреш изпрани дрехи в болницата?Април като ходихме бяхме в стая без тераса,а общата беше заключена.И басейна работи ли и докога,за да знам да мъкна ли бански.

# 96
  • shumen
Аз пак да питам има ли стаи с тераса или обща тераса,където да простреш изпрани дрехи?

# 97
Аз пак да питам има ли стаи с тераса или обща тераса,където да простреш изпрани дрехи?
Съжалявам, че не мога да ти отговоря.
Вие от кога ще сте в Трявна?

# 98
  • shumen
Пийк,от 26.08.сме в Трявна.Вие ще ходите ли и от кога?

# 99
Майка ми и големия ми син са от 25ти до 30ти там

# 100
  • shumen
Ние ще сме от 26.08,че ще сме отседнали в детско.Тя с Йоан ли ще е?Ще се радвам да се запознаем.Те къде ще са отседнали?Вие няма ли да идвате?

# 101
С Богомил ще е . Запазила съм къща за гости Дар. Не съм решила още дали ще идвам да ги взема или с влака ще се прибират

# 102
  • shumen
Пийк,благодаря.Ще радвам да се запознаем.Той колко голям беше?
Ние сме с влака и на отиване,и на връщане.

# 103
  • shumen
Пийк,в Трявна ли са още майка ти и Богомил?Ние от вчера сме тук и правим процедурите в болницата от 11.30 сме чак,но по рано няма часове и сме отседнали и там.
Вчера се разходихме по центъра,а днес на басейн и към санаториума.Има доста деца и моя играе с тях.
Ще се радвам,ако има и други тук до 31.08.да се запознаем както и с Вас.

# 104
Да, в петък се прибират. Те са в една къща за гости на центъра

Общи условия

Активация на акаунт