Санаториумът в Трявна - 2

• 3 775
  • 121
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Пийк,ние сме в болницата.Те от колко часа са на процедури?
Ние след процедурите,а и преди това се разхождаме из околностите и из центъра.

# 106
Миналата година по същия начин бяхме и ние.
Направихме една а процедура в болницата и вечерта детето ми беше със спазъм и двустранна пневмония.Приеха ни от бърза помощ към детско.
Изключително мило държание на лекари,сестри и санитари.Нямам думи да изразя благодарност към тези ХОРА.Детето ми един път не се е разплакало или стресирало.Началник на отделението обясни всичко и ме успокои за разлика от моя малък град, в който лекарите са с ужасно държание.Болницата е стара,но важното,че работят с желание и търпение.

Здравейте, точно се връщаме от Трявна, бяхме 7 дни на процедури в болницата.

Процедурите отнемат около 15мин на ден, за малкото ми дете високочестотен уред и лампа, за голямото ми дете магнит и инфрачервена лампа. Честно казано като видях състоянието на отделението, замряло със старите уреди от 80-те, съжалих 100 пъти, че се вдигнах от София за това нещо. Междувременно синът ми направи пневмония. Искам да ви кажа, че съм впечатлена от двамата лекаря в детското отделение, които го прегледаха обстойно, бързо, снимаха го и му предложиха адекватно лечение. Толкова отдадени и добри хора и лекари.

За мен объркване дойде от това, че като видиш в гугъл мапс това, което е "Белодробна детска болница Царица Йоана" е всъщност т.нар. Санаториум, а "болницата" е Теодоси Витанов. Намират се все пак относително близко една до друга.

За храна и свободно време - хранихме се в едно заведение в центъра, от което взимахме храна от вкъщи. Ходихме предимно на 2 площадки нови и големи, едната е на около 100м преди Санаториума, другата е в центъра, успоредно на реката като пресечеш моста надолу по една потайна пътечка.

# 107
Здравейте!
Предстои да посетим Трявна и Санаториума,насочили сме се към къща проф.Маркова.
Моля,ако някой има информация или отзиви за нея да сподели.

# 108
Здравейте, MixRa
Коя къща избрахте в крайна сметка и доволни ли останахте?

# 109
Здравейте! И аз се интересувам от къщи, ако някой знае в борова горичка, ще е най-  добре. Но всякакви предложения ще са ми в полза!

# 110
Моля за препоръка за къща под наем, искам да отида с детето и майка за две седмици и детето(на 5г) да мине процедури в санаториума. Мисля за юни месец/ по възможност и края на м.Май

# 111
  • Варна
https://www.rooms.bg/kvartiri-trqvna-mandeva.html
Таня Мандева 0894326209.
Трета година отсядаме при Таня, доволни сме. Квартирата се намира на много удобно место, близо и на път за санаториума.
Тази година от 9-ти юни ще сме там със снахата и 2 деца в апартамента. Има и още 1 стая, която се дава под наем.

# 112
Отворих линка да видя апартамента, но виждам само една стая (спалня) с едно двойно и едно единично легло. Вие като ще наемете с другата стая ли ще е ? Колко е за цялата къща?

# 113
До главната къща има друга постройка , която е две стаи , кухненско и втората стая е спалня с единично легло . Не сме ходили така ми обясниха.

Отворих линка да видя апартамента, но виждам само една стая (спалня) с едно двойно и едно единично легло. Вие като ще наемете с другата стая ли ще е ? Колко е за цялата къща?

# 114
  • Варна
Най-добре се обадете на собственичката, Таня Мандева. Тя ще ви отговори на всички въпроси, включително и колко е наема.
Ние наехме апартамента. Вие сте гледали снимки на стаята. Когато ходех сама с внука, наемахме нея. Всичко това е в къщата. Има си отделен самостоятелен вход.
Лизи, нещо не си разбрала.В пристройката е кухненското помещение с трапезария. Оборудвано е с всичко необходимо, ако искате да си готвите. Там е и автоматичната пералня.

# 115
Хм тя ми предложи там да спим, защото са две стаи , а ние 4 човека и да готвим в главната къща ,защото е по оборудвана кухнята . Да няма някакво разместване тази година. Но знам ли ,не стигнахме до там.

Най-добре се обадете на собственичката, Таня Мандева. Тя ще ви отговори на всички въпроси, включително и колко е наема.
Ние наехме апартамента. Вие сте гледали снимки на стаята. Когато ходех сама с внука, наемахме нея. Всичко това е в къщата. Има си отделен самостоятелен вход.
Лизи, нещо не си разбрала.В пристройката е кухненското помещение с трапезария. Оборудвано е с всичко необходимо, ако искате да си готвите. Там е и автоматичната пералня.

# 116
  • Варна
Lizi, апартамента е една стая с единично и двойно легло и малка кухня, където има още едно легло, там спи четвъртия. Казвам кухня, защото има рафчета с чинии, чаши...
И в самостоятеланата стая има кухненски кът, малък хладилник и микровълнова печка.
Кухнята с трапезарията, доста голямо помещение, впрочем, е в отделната постройка. Там има голям хладилник с  камера, котлон, микровълнова печка, парти грил, пълно кухненско оборудване, включващо тенджери, тигани, чинии, чаши, прибори, и пералнята е там. Трапезарията е с 2 големи маси с пейки и доста столове. И отвън има голяма маса с пейки, приятно место за вечеря.
Не вярвам да има голяма промяна от миналата година, бях там с внука в края на юли. Детето прави процедури в санаториума. Тази година по план ще правим, малки и големи, физиотерапия в болницата.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 20:08 от FloridaM

# 117
  • shumen
Ние също правим процедурите в болницата и оставаме там.В Санаториума лятото е пълно с деца от малцинствата.

# 118
  • Варна
Децата от малцинствата не са проблем, нито са толкова много, нито създават някакви проблеми. Дори е за предпочитане физиотерапия в санаториума, защото нямаш определен час, нищо че казват: "Идвайте след 10.30ч". По път за санаториума преди 2 години направиха разкошен детски кът. Има едни стълби, които скъсяват разстоянието, много е красиво, вървиш насред гората и дишаш тревненски въздух. При приемането пускат пълни изследвания. Имат изискване, обаче, минимум 10 дни процедури.
А в болницата ти дават точен до минутата час. Ако не бяхме решили и големите да минем през физиотерапията, определено за предпочитане е санаториума.

# 119
  • shumen
Florida,знам как стоят нещата в болницата и санаториума.Аз лично предпочитам болницата.След процедурите като искаме обикаляме и дишаме тревненския въздух.Вече 7 години ходим 2 пъти в годината.

Общи условия

Активация на акаунт