Гласувайте за "БАНДА НА ГОДИНАТА"

• 19 955
  • 419
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Априлките са майки на овнетата, амбициозни лидери, ако не те, кой друг да оглави и представлява цялото отчетно войнство, което гласува за тях! От дървото не виждате гората! Чрез априлките - първо място за ОТЧЕТНИ и за ВСИЧКИ майки бъдещи, настоящи и техните бебоци!

# 151
Оле-е-е- тез Априлки напират с рогата  Grinning, я да видим ако я намаше агитацията какъв щеше да е резултата  Laughing
ЧУЖБИНСКИТЕ МАЙКИ  newsm10
МНОГОДЕТНИТЕ МАЙКИ newsm10

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 13:21 от Sesiliq

# 152
  • Бургас
Многодетните  Peace

# 153
Абе кви са тия априлки, бре!
Това си плод на случайността.
И аз бях планирана за април,
но понеже не обичам масите,
се класирах март. И кво, да не
съм по-грозна?! Ай, сиктер.
Мен стига ми тая награда, поне
чужбинките да са отпред на парада.

# 154
  • При хората, които обичам
Явно не искате да разберете, че има разлика между обединените по признак "мислене и интереси" и събраните по повод близки рожденни дати на децата. Гората е създадена - това е форумът. И в нея, освен дърветата, има и цветни полянки - темите Фотошоп, Бабиейроси, рисувачки на нокти или запалени по пъзелите.

Ще си позволя да цитирам Дона: Останете си със здраве!   bouquet

# 155
Многодетните майки 
Чужбинските майки 
НБМ - съжалявам,че толкова малко хора уважават приноса ви.Надявам се това да се промени,тъй като ми е писнало от хора дето само приказват и нищо не правят,а когато има кой да го върши вместо тях-не са и признателни .Благодаря ви много  Hug

# 156
  • София
Да се включа с въпроса: Кое им е креативното на Априлките само не разбрах? Сигур е много интересно да прочета тема дълга 150 страници с информация за това колко пъти е пръднало, яло и спало едно бебе, а да и колко е пораснало за последните 24 часа. Гласувалите за вас, които са регнати само за това, чели ли са ви темите и дали им е особено интересна информацията в тях? Ще цитирам Лиска: "Абе какви са тези априлки, бре?"
Най-тъпото е, че нещо назлобяхте дори Tired и се активирахте като Цветелин Кънчев по време на парламентарни избори. На път съм да повярвам и в кебапчетата за малцинствата!

# 157
Да се включа с въпроса: Кое им е креативното на Априлките само не разбрах? Сигур е много интересно да прочета тема дълга 150 страници с информация за това колко пъти е пръднало, яло и спало едно бебе, а да и колко е пораснало за последните 24 часа. Гласувалите за вас, които са регнати само за това, чели ли са ви темите и дали им е особено интересна информацията в тях? Ще цитирам Лиска: "Абе какви са тези априлки, бре?"
Най-тъпото е, че нещо назлобяхте дори Tired и се активирахте като Цветелин Кънчев по време на парламентарни избори. На път съм да повярвам и в кебапчетата за малцинствата!

newsm10 Юхуууу!

# 158
Априлките ... ама какво направихте бре  ....  малииии
Цял форум вас гледа, чете и се вълнува ... тц тц тц
БравоС

# 159
те сигурно и сами са се номинирали,затова и стигнаха дотук. Не мисля,че са допинесли с темата си нещо за останалите,както фотошопките,бабиейросите и някои други.изобщо не са за тук,викам аз...

# 160
кой друг да оглави и представлява цялото отчетно войнство, което гласува за тях! От дървото не виждате гората! Чрез априлките - първо място за ОТЧЕТНИ и за ВСИЧКИ майки бъдещи, настоящи и техните бебоци!
E, то и ние сме били някога бъдещи, отдавна сме настоящи, а бебоците ни вече им поникна пуберска брада hahaha

# 161
  • София
Нещо изместихме темата!!! Банда не е синоним на креативност.
Какви са тези изказвания колко било важно или не кое бебе пръднало и кое порасло, вие майки не сте ли били? за вас не е ли било важно? Същото може да се каже и за интересите на другите но с уговорката, че са само интереси! Уважавам и адмирирам всяка креативност, но в случая гласуването не е затова! А ЗА БАНДА!
Поклон пред НБМ Hug

Айде .... и вие от здраве да се неотървете Joy!

# 162
Нещо изместихме темата!!! Банда не е синоним на креативност.
Какви са тези изказвания колко било важно или не кое бебе пръднало и кое порасло, вие майки не сте ли били? за вас не е ли било важно? Същото може да се каже и за интересите на другите но с уговорката, че са само интереси! Уважавам и адмирирам всяка креативност, но в случая гласуването не е затова! А ЗА БАНДА!
Поклон пред НБМ Hug

Айде .... и вие от здраве да се неотървете Joy!
Ама много на сериозно се вземаш!  hahaha
Честно!
Не ти прави чест най-малкото, че не четеш постингите на "конкуренцията".  Crossing Arms

# 163
  • До хладилника, който обичам
Момичета, защо се вживявате?

Разликата, с която отчетните дръпнаха (от 70 по-малко до 70 повече) от вчера вечерта до днес сутринта ясно говори за каква усилна агитация става дума.

Ами чудо голямо - това имат и могат, с това се хвалят. Оставете ги на мира - нека си се радват и да си агитирват.

Аз например знам кой е истинския лидер в случая  newsm47 тъй че слабо ме вълнува процентите какво показват. Процентите до вчера говореха сами за себе си. Сигурно ако се бяхме заели и ние да агитирваме за бабиейросите навреме, разликата щеше да е както беше до вчера, преди да се засили ответния фронт в тази дейност. Много пък важно  Laughing

Да напомня на всички, че от тези номинации награди под формата на печени пуйки (или живи такива, като стана въпрос) не се раздават  Grinning

# 164
Хе, при положение, че около 90% от тук пишещите сме майки, много интересна битка се получава.
Майките на малки бебета на щурм срещу всички останали, които не стига, че са по-малко майки от тях, ами и имат нахалството да се интересуват от други неща, освен физиологичните нужди на децата си!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да напомня на всички, че от тези номинации награди под формата на печени пуйки (или живи такива, като стана въпрос) не се раздават  Grinning
Само парфюми с аромат на пълен памперс!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт