Гласувайте за "БАНДА НА ГОДИНАТА"

• 19 962
  • 419
  •   1
Отговори
# 165
  • До хладилника, който обичам
Хе, при положение, че около 90% от тук пишещите сме майки
Шшшшшт, трай ся! Нищо не разбираш от духова музика, ти казвам!

# 166
  • No Line On The Horizon
И ние пръцкаме, колежки Априлки, и ние имаме имаме нужди  Wink

# 167
Ми ни мог' са сдържа, бе Бу, аз съм Априлка 2005, съответно майка на овне-амбициозен лидер, ако се сещаш за какво става дума, все пак  Mr. Green
Чудя се и аз откъде се сбраха 200 априлки, ама явно голямо клатене е паднало в края на юли 2005  Blush

# 168
  • София
 Joy Чета аз всичко чета, но пак казвам изместихте темата на гласуване, тя е за банда, а не за креативност и принос, както аз го разбирам е за сплотеност , активност,  ако щете амбиция на група от хора с общи интереси, АПРИЛКИТЕ я доказаха!
А и ако не друго поне чухте за тях hahaha

Що злобеете ся? Кой колко си мойе и каквото мойе Joy

# 169
Като на всеки конкурс - ако някой не си покаже рогата, няма да е конкурс Whistling Mr. Green

# 170
темата на гласуване, тя е за банда, а не за креативност и принос, както аз го разбирам е за сплотеност , активност,  ако щете амбиция на група от хора с общи интереси, АПРИЛКИТЕ я доказаха!

Малко грешиш. Даже не малко, ми много.
Номинацията за Банда на годината е банда, която да е интересна и да е привлякла вниманието на най-голям брой потребители.
Много дълбоко се съмнявам баш отчетна тема да е предизвикала такъв небивал интерес у други потребители, били те и с подобни естествени нужди.
Това, че са се ангажирали априлките яко с агитация и на Ура са дошли да изгласуват тука всички отчетни подфоруми - няма лошо, но определено опорочава идеята на номинацията.

# 171

Номинацията за Банда на годината е банда, която да е интересна и да е привлякла вниманието на най-голям брой потребители.
Много дълбоко се съмнявам баш отчетна тема да е предизвикала такъв небивал интерес у други потребители, били те и с подобни естествени нужди.
Това, че са се ангажирали априлките яко с агитация и на Ура са дошли да изгласуват тука всички отчетни подфоруми - няма лошо, но определено опорочава идеята на номинацията.

Изпревари ме.
Явно априлките не могат да разберат, че става въпрос за банда предизвикала интерес в някого (не само да е интересна на себе си)  Tired

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 14:24 от Марчето

# 172
  • София
темата на гласуване, тя е за банда, а не за креативност и принос, както аз го разбирам е за сплотеност , активност,  ако щете амбиция на група от хора с общи интереси, АПРИЛКИТЕ я доказаха!

След като " грешката" в тълкуването  е толкова фондаментална и за да спре меренето на рогата и дърпането на опашките, а и така и така вече сме я окупирали:
ПРЕДЛАГАМ: тази сесия да се преименува в " най-сплотена, активна или амбизиозна банда и да се отвори нова номинация за най-креативна или с най-голям принос за форума банда.

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 14:33 от х_diabet_mama

# 173
Мда... как ще се формулира тази? Отчетен подфорум на годината?

# 174
Не се косете,бабиейрос!Нали знаете,че всъщност
"всяка крива,успоредна на Априлската линия,е права"...
Нека достойно да паднем и да се напием!(И аз се наредих за банкета... Mr. Green)Нека младите да се радват!Нищо че поради старост ли що ли,още докато изляза от темата и забравям,Априлки ли бяха или Тамилки...

# 175
Една бабишка за бабките  Flutter

# 176
 hahaha Кво кво, аз пак научих накрая, не съм отваряла тая тема - кви априлки, кво що?  Shocked

# 177
hahaha Кво кво, аз пак научих накрая, не съм отваряла тая тема - кви априлки, кво що?  Shocked

Верж, почт всички тука точно това се чудим Laughing Само в отчетните си знаят истината Grinning

# 178
  • София
Бу, истината е , че ни нападате защото сме първи, ако бяха чужбинските щяхте да кажете тез пък кой ги е карал да живеят навън, ако бяха многдетните, тез пък кой ги е карал да раждат толкова. по вашата логика и те нямат място в тази класация. Айде да прекратим спора защото ние може да го приемаме на шега но някой хора наистина се ядосаха, а целта е да се забавляваме и подкрепяме все пак, а не да си образуваме нерви Hug

ПС, търсих , но никъде не намерих критериите по които ще се оценяват бандите, ако има някъде пуснете линк, ако не -  значи всички са прави и всеки може да си го тълкува както иска и ще победи този, който вика най-силно Joy

# 179

Общи условия

Активация на акаунт