Бързи здравословни въпроси и отговори – 35

• 54 476
  • 738
  •   2
Отговори
# 120
Момичета на една приятелка днес и излезе изследването от цетономазката, тъй като няма регистрация тук , ви показвам резултатите да кажете дали има някакъв проблем , докато се свърже с лекарката си

# 121
Момичета на една приятелка днес и излезе изследването от цетономазката, тъй като няма регистрация тук , ви показвам резултатите да кажете дали има някакъв проблем , докато се свърже с лекарката си
Групата е 2-ра, т.е нормално за жена, която води полов живот, а и отделно и с бакт вагиноза
Суспекцията за HPV може би трябва да се помисли и да се изследва. Но няма нещо спешно, не е рак

# 122
  • пустинята Гоби
Добре е да се обсъди с лекар.

# 123
Благодаря ви момичета

# 124
Малко да ви разсмея, но има отношение към темата. Simple Smile

# 125
Здравейте, не съм сигурна, че тук е правилното място, но все пак ще си задам въпроса: ако някой е запознат, смяната на личен лекар в Софиямед с предварително записан час ли става, или може и да се иде на място със здравната книжка? Благодаря!

# 126
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Белег от операция на два месеца за нов или стар белег го броим?

# 127
Нов естествено.

# 128
Здравейте, не съм сигурна, че тук е правилното място, но все пак ще си задам въпроса: ако някой е запознат, смяната на личен лекар в Софиямед с предварително записан час ли става, или може и да се иде на място със здравната книжка? Благодаря!

На страницата на Софиямед във фб има тел. номера на докторите. Може да се обадите на този, при който сте решили да ходите и да питате. 2021ва, когато си сменях моя, звънях на един лекар в Софиямед и ми каза да си запиша час,обаче в крайна сметка се записах при друг /на друго място/, при когото директно отидох. Така че мисля, че и двете са вариант. Те не са част от ДКЦ -то към болницата, а са в помещения под наем мисля.

# 129
Здравейте, някой знае ли как можеш да си видиш ''здравното досие'' или както се казва, нещата, които са записани за предните години. От няколко месеца не съм ходила на лекар, затова нямам скорошни данни. Също така нямам електронен подпис.
Преди си спомням, че е трябвало да отидеш и да поискаш от РЗИ, сега как е?
Също пише ли какви лекарства са ти изписвани преди?

# 130
Здравейте, някой знае ли как можеш да си видиш ''здравното досие'' или както се казва, нещата, които са записани за предните години. От няколко месеца не съм ходила на лекар, затова нямам скорошни данни. Също така нямам електронен подпис.
Преди си спомням, че е трябвало да отидеш и да поискаш от РЗИ, сега как е?
Също пише ли какви лекарства са ти изписвани преди?
Ако имаш ПИК от НОИ, може да провериш от следния линк
https://pis.nhif.bg/main/
Излизат само лекарствата, изписани по ЗК.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 14:16 от Анонимен

# 131
Здравейте.
Случайно да сте се разболявали напоследък от коварен вирус, но не  Ковид, около София забелязвам, че вирее, 2 близки бяха със същите симптоми, не беше ковид, тестваха се,  и сега съм с него..
Изразява се в тежко главоболие, силно запушен нос, отпадналост, стичане са секрети от нос и бели дробове, болки в мускули и стави,болки в ушите, заглъхналост, температура, при мен има и повръщане. Направо ковид ми се стори по- поносим.

# 132
Да, в София,детето и гаджето й го изкараха. Силно напомня ковид. Зверско главоболие, отпадналост пресипнал глас и каквото изброи, при нея нямаше температура. Прави няколко теста за ковид и все отрицателни.

# 133
Здравейте.
Случайно да сте се разболявали напоследък от коварен вирус, но не  Ковид, около София забелязвам, че вирее, 2 близки бяха със същите симптоми, не беше ковид, тестваха се,  и сега съм с него..
Изразява се в тежко главоболие, силно запушен нос, отпадналост, стичане са секрети от нос и бели дробове, болки в мускули и стави,болки в ушите, заглъхналост, температура, при мен има и повръщане. Направо ковид ми се стори по- поносим.

Не съм даже в България, но и аз нещо ужасно карах преди 2седмици. Започна с ухото, кашлица и гърлобол, стомашни, ставни и мускулни болки, а още ме боли долу кръста около седалищната част при навеждане и ако се изкашлям. Ковид не беше, но по-зле от очи крона, който карах януари. Някой с проблем в кръста/гърба след вирус?

# 134
  • София
Това само около София ли вирее, че се притесних?

Общи условия

Активация на акаунт