Бързи здравословни въпроси и отговори – 35

• 54 363
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,някой знае ли къде работи др Тодор Димитров. Вече не работи в Надежда и кабинета му в Лозенец също не работи
Чичо Гугъл казва ж.к. Южен парк за частен кабинет. Долу на страницата.
https://drdimitrov.com/index.php/departments/

ж.к. Южен парк 91Г
https://maps.app.goo.gl/X4CWpm7BpFdCTX319
Кабинета в ж.к Южен парк също не работи

# 181
Освен да използвате формата за контакт в работно време...

# 182

Някой имал ли е такова нещо? Четох, че единични може да е нормално, тук не е уточнено за "единични", няма и стойност. Ще питам ЛЛ, но най-рано след 2-3 седмици ще е.

# 183
Не е нещо страшно. Пий повече вода.

# 184
  • Варна
Здравейте! Днес забелязах, че няколко венички зад коляното са поизпъкнали, като на другото коляно не са така, боли ме ето тази част, която съм оградила, а тя именно е и някак по синя, сякаш има синьо петно…
Да си призная нямам много движение или стоя права,  или седнала, та не знам аз врднага мисля страшни неща.. но все пак да ми олекне - Какво би било това синьо петно, разширени вени или нещо по страшно? Голяма паника съм веднага чета в интернет, а там излизат доста плашещи неща…. 😕

# 185
Здравейте,някой знае ли къде работи др Тодор Димитров. Вече не работи в Надежда и кабинета му в Лозенец също не работи
Чичо Гугъл казва ж.к. Южен парк за частен кабинет. Долу на страницата.
https://drdimitrov.com/index.php/departments/

ж.к. Южен парк 91Г
https://maps.app.goo.gl/X4CWpm7BpFdCTX319
Писа на формата за контакт и на имейл преди 5 дни и не получих отговор

# 186
Защо не попиташ в темата за Надежда. Там е по-вероятно негова пациентка да ти отговори. Така, като те чета, ми прилича на взета дълга отпуска или специализация някъде в чужбина. Явно отсъства.

# 187
Сецнах си кръста много брутално Sad Едвам ходя. Взимам фламексин. Има ли проблем да взимам и магнезий, вит. В6 и В9 сега, тъй като съм и в цикъл ?

# 188
Няма проблем.

# 189
  • София
Здравейте! Днес забелязах, че няколко венички зад коляното са поизпъкнали, като на другото коляно не са така, боли ме ето тази част, която съм оградила, а тя именно е и някак по синя, сякаш има синьо петно…
Да си призная нямам много движение или стоя права,  или седнала, та не знам аз врднага мисля страшни неща.. но все пак да ми олекне - Какво би било това синьо петно, разширени вени или нещо по страшно? Голяма паника съм веднага чета в интернет, а там излизат доста плашещи неща…. 😕

Аз нищо особено синьо не виждам, нито изпъкнали вени. Ако ти покажа моите синини ще ти стане лошо. Това твоето изобщо нямаше да го забележа Rolling Eyes

# 190
И аз това мислех да кажа .
Под микроскоп ли се гледате и защо обръщате внимание на такива дреболии?

# 191
При смяна на личен лекар поради промяна на настоящ адрес тук отгоре на РЗОК № и здравен район кой точно район се попълва - този, където е издадена здравната книжка, или този, където се намира настоящият адрес?(когато двата адреса са в различни градове)

# 192
Здравейте,

Случвало ли ви се е да ви се подуе лимфен възел на врата без причина? Няма грип, вирус, инфекция, зъб или каквото и да е.

# 193
Здравейте,

Случвало ли ви се е да ви се подуе лимфен възел на врата без причина? Няма грип, вирус, инфекция, зъб или каквото и да е.

Без видима причина искаш да кажеш. Защото за да се подуе лимфен възел, значи има възпаление в близост до него. Както може да е външно/инфектирана раничка наоколо/, така може и да е токсоплазмоза примерно.
Наблюдаваш  или отиваш на личен за една кръвна картина.

# 194
При мен причината излезе стафилококова инфекция в гърлото, но чак изследванията го показаха. Иначе видимо нищо, без болка. И на шията и подмишниците ми бяха станали като въжета лимфните възли.

Общи условия

Активация на акаунт