Бързи здравословни въпроси и отговори – 35

• 54 304
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Използвала съм Алора. На билкова основа (екстракт от Пасифлора) и действа добре, без да приспива и намалява вниманието. За възрастни таблетки, за деца - сироп.

Последна редакция: чт, 30 юни 2022, 20:24 от 🧡 Clo 🧡

# 211
  • София
Само имайте едно наум  с Алората- много сваля кръвното. Пих го  два пъти и не знаех къде се намирам.

# 212
  • пустинята Гоби
Приятно питие в умерени дози е моето предложение.

# 213
  • Sofia
Рескю на д-р Бах

# 214
Приятно питие в умерени дози е моето предложение.

И в неумерени също работи. Grinning

# 215
  • пустинята Гоби
Работи, ама докарва проблеми на другия ден и не върви да се прилага редовно. Затова в разумни дози, но по-често е по-добрият вариант Simple Smile

# 216
За успокоение - Седатиф. Пак е на билкова основа.

Идвам с въпрос. Моля без смях и подигравки(въпречи че си е за 😅).
Появи ми се бенка на стъпалото преди седмица(случайно забелязах). Изглежда си съвсем наред, не е червено, минавам с нокат и нищо. Притеснява ме, че мястото е странно, въпреки че съм много бяла и имам много бенки още от малка. Просто сега ме хвана параноята. Мислех си да не е трънче или нещо прищипано, но не е нито червено нито нищо. Имам ли съмнение за притеснение? Прилагам снимка.
Благодаря!

# 217
Имате ли препоръка за добро успокоително без рецепта? Мента, глог и валериан не помагат. За ядове става дума, не за паники, ще ми се пръсне стомаха накрая от нерви и ще си съсипя съня…

Капки на Бах, от личен опит много съм доволна. И предложеното Седатиф също става.

Sealove не виждам нищо странно в мястото Simple Smile  и аз имам на стъпалото си, сина ми също и въобще бенка може да се появи навсякъде . Аз не виждам нищо тревожно в предвид как изглежда.

# 218
Скрит текст:
Идвам с въпрос. Моля без смях и подигравки(въпречи че си е за 😅).
Появи ми се бенка на стъпалото преди седмица(случайно забелязах). Изглежда си съвсем наред, не е червено, минавам с нокат и нищо. Притеснява ме, че мястото е странно, въпреки че съм много бяла и имам много бенки още от малка. Просто сега ме хвана параноята. Мислех си да не е трънче или нещо прищипано, но не е нито червено нито нищо. Имам ли съмнение за притеснение? Прилагам снимка.
Благодаря!

На мен преди няколко години ми се появи бенка на дланта. Simple Smile В началото ми беше много странно. Аз пък, за разлика от теб, нямам много образувания по рождение, да не кажа - почти никакви. Та, затова се учудих.
Между другото, моята бенка изглежда по абсолютно същия начин, като твоята.

# 219
Цените в аптеките Фрамар същите ли са като в сайта им?

# 220
Благодаря ви!
На дланта също имам от малка, но с годините доста избледня, почти вече я няма. Хич не й се учудвах на нея, но тя е откакто се помня.
От години имам дори на срамните устни(извинявам се), но пък вижте за там странно не ми стана. Не знам защо за стъпалото точно.
Както и да е, благодаря ви!

# 221
Цените в аптеките Фрамар същите ли са като в сайта им?
В сайта са ориентировъчни, но по-високи. Има значително по-евтини аптеки от Фрамар.

# 222
Аз има подобни бенки, малки и обикновени, гладки, и на дланта, и на пръстите - на ръцете на 2 пръста, на краката май пак на 2 бяха.

Кое е притеснително, че ме зачудихте?

# 223
И аз не разбирам, какво толкова странно/страшно има в някакви бенки? Ако трябва да броя моите, няма да ми стигне времето. Има ли човек без нито една бенка? Аз не съм виждала.

# 224
Ако има чак такъв страх от бенки, се ходи на дерматолог. Там преглеждат с уредче или на око и ти казват, да се страхуваш или не. Въпроса не е за форум. Трябва на място лекар да прецени.

Общи условия

Активация на акаунт