🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 1)

• 41 253
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • ВАРНА
Основното,което сервира видимо бе изстинало и отдавна приготвено,а на мидите направо им видя сметката,като ги накълца.

# 706
Едната от новата петица Енджи Касабие ли е?
Башар, ясновидецът, другите кои са, русата жена и мъжът?

# 707
Много се смях на Цвътка, когато сложи суровите скариди в салатата. Цялото й представяне беше голям смях. Но един от участниците много хубаво каза, може беше Цветка - "Много обичам салата, но не ми се отдава да я правя". Искрено, от сърце.

# 708
  • София
Аз реших да видя коя е таЗ звезда, неизвестна за мен - Цвети. В ютуб канала ѝ има към 3-4 песни, които никога не съм чувала (не че съм някой меломан). Обачеееее от друга страна пълно с клипчета с интервюта от къде ли не. Но явно само семейството ѝ ги гледа, защото имат по 200-300 гледания, което за "известна личност" е трагедия.
С две думи - нямам думи. Joy
вече почнах да си мисля че съм задръстен...
Доста е зле значи. Маги поне има албум. Не знам къде се реди таз и за какъв ангелски глас говори...
А коя е мама?

# 709
Тези Цвети и майка й са явно като Дара и Ива, но не толкова успешни. На Цвети й давах 40 години от раз.

# 710
На половината на епизода съм и съм без думи. Това чудо е отвратително!

# 711
Превзета и със самочувствие до небето....!

# 712
  • София
Средващата седмица по реда на участието:

Божидар Караджов - ясновидец;
Катя Антонова - детска писателка;
Башар Рахал - актьор;
Енджи Касабие -диетолог;
Оля Маркес - певица от състава Трамвай 5.

# 713
Превзета и със самочувствие до небето....!
даже над него Simple Smile Не можах да изтърпя толкова умалителни, толкова пък авторски десерт  и самохвалство. Но съм доволна, още снощи, като разбрах, че Вики я е порязала с едната точка. Тези сосове, които направи наистина се ядат топли, въпреки че са полуфабрикати. В Метро има всякакви, Холандез, Беарнез и куп още.
На предното участие Башар го харесах, въпреки, че е многословен Simple Smile Но след това Цвети ....(тя като се запознаваше в магазините натъртваше на името си, все едно я познаваха хората, пък аз така и не запомних) едва ли ще е в повече.

# 714
  • earth
Да видим другата седмица диетоложката какви ще ги надроби. Спомням си, че се хранеше предимно с риба тон. Дали някой я е светнал за живака, който се съдържа в нея?

# 715
Оля бе беше ли бивша съпруга на Иван Лечев?

# 716
  • Sofia
Оля бе беше ли бивша съпруга на Иван Лечев?
Да,втората 😁

# 717
енджито много променена в лице ми се вижда и то не към добро. дано башар да не изпростява много. иначе май готвеше.

# 718
Тая Цвети много превзетост, ужас! Голямо самочувствие, да се чудиш на какво отгоре. Отделно, че е толкова нафталинена и ретро, малко да влезе в час. Пльоснатите сурови скариди в салатата ме потресоха. Обаче не видях тя да се впечатли, какво толкова пък станало... И авторският й десерт беше топ, невиждано чудо Rolling Eyes

От тази седмица ще ми е интересна Оля. Отдавна не съм чувала нищо за нея, а много я харесвах още от времето на Трамвай № 5.

# 719
Цветка като Чучков - претенции цяла седмица и накрая фиаско. Хахаха, израдва ме Вики как я резна, усетила е каква хитра лисица го раздава, но и забележките ѝ бяха точни. Ако останалите бяха обективни Цветка щеше да е с много по-малко точки.
От следващата седмици разпознах само Башар. Енджи неузнаваема, Оля като име ми е позната, визуално смътен спомен от младостта, а другите двама не съм ги и чувала дори.

Общи условия

Активация на акаунт