Отговори
# 615
  • София
Днес намерих доброволец, на който да харижа помагалата Simple Smile

Моето момче обаче от сутринта е с болящо го гърло, което по традиция премина в течащ нос Cry Утре ще пръсна спрей за нос и ще го натъпча с ибопром синус, но дали хапчето ще държи от 9.00 до 12.30? Дано не му стане по-зле тази нощ!
Имаш време преди да легне да направите няколко пъти гъргара с прясно изтискан лимонов сок.Сока не се плюе.И утре преди да тръгне го направете.

# 616
  • София
Гърлото вече не го боли. Всеки път при него е така - почва да го боли гърло и после гърлобола спира, но носа теква. Лошото е че се събира секрет в синусите, боли го глава и си е кофти състояние за изпит. Дадох му да смуче кармолис, ще му сложа един бонбон и в несесера утре.

# 617
Да се оправя детето! 🤞

# 618
  • София
Опитайте с Цинабсин и Нурофен стоп колд от тази вечер, може и утре преди изпита. При мен много помага.
Дано е добре утре детето!

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 21:12 от denizara

# 619
  • Майничка
Утре от нурофена може да му се доспи.

# 620
  • София
Ибупром и нурофен не, то е едно и също като активна съставка. Или едното, или другото.

Ох, така добре го разбирам детето. Мен като ме стегнат синусите, все едно главата ми е в аквариум - не чувам, не виждам, боли...К'ъв изпит, кви пет лева...

Но мисля, че с хапче и спрей в носа ще закрепите положението като за 4 часа. За после бих препоръчала нагревки с морска сол и някакви масла за синуси - геломиртол или синупрет. Аз поне тъй се церя, къде успешно, къде не...

# 621
  • София
Успех и утре на всички деца!

# 622
Откак се е прибрал от тренировки е заседнал пред компютъра. Не знам как не го заболява задника. За последно решава задачи в неделя.

# 623
  • София
Успех на всички деца!
Heart

# 624
  • София
И моята ходи на църква 😂Къде живеете?
Цитат на: gargamela иlink=topic=1455876.msg44915247#msg44915247 date=1655308639
Девойката беше в понеделник вечер на тренировка, днес пак й се пада. Играят до 9.15, чукат после моабет до десет и нещо и като подпаля и й звънна, за 10 мин. се строява у нас, къпе се, ляга и заспива.

Сутринта преди НВО по БЕЛ ходили една групичка на църква и си поръчали да им четат молитва за здраве и късмет. Според тях е проработила, та утре щели да повторят упражнението.😄
Аз излизам по-рано, ММ е изпращач и поливач, тъкмо му е лека ръката.

# 625
  • София
Успех! Всички деца да са в топ форма утре и следобед усмивки и радост!

# 626
Бих минала без нестероидно противовъзпалително. Аналгинчето си е златно. Мойто гардже го боли корем /обичайното/, май и то на аналгинче ще е утре.
Да нямат нужда от обезболяване, да са концентрирани и спокойни и да успеят максимално добре.

# 627
  • Пловдив
Зачетох се днес в коментарите за текста за преразказ и с изненада установих, че щерката е правила преразказ на друг разказ на автора -  Българските чорапи. Много продуктивен на текстове за седмокласници ще се окаже авторът Simple Smile
Стискам палци болните да са добре утре и да покажат най-доброто!

# 628
  • около Варна
Влизам да пожелая успех на наборчета утре. Ние много не се вълнуваме за математиката, молим се само да не е пълна катастрофа. Още не можем да решим и в кое училище ще учи, сведохме колебанията до две.
С тази профилирана подготовка нещо не съм наясно. Матурата се държи върху двата задължителни профилиращи предмета или може от трети и четвърти, които, ако правилно съм разбрала, се избират от учениците. Ако някоя добра душа е наясно, моля да ми обясни, че е много важно за избора ни.

# 629
  • Варна
Първата е задължително по БЕЛ, за втората могат да избират от 4-те профилиращи. Поне засега е така. Също така е възможно профилите да се променят след 10 клас.

Общи условия

Активация на акаунт